Emir'in Yolu Show Tv

sadece fragmanlarını izleyen annem bile bu dizinin sıktığını düşünüyor senaristler biraz renk katsa iyi olacak yoksa fragmanlar bile reyting alamayacak en azından annem fragmanları izlemeyi bırakacağını söylüyor

ıyyyyyyyyyyyyyy halılı gorunce kanalı degıstıresım geldıı... nerden nereye geldılerr yaaa. ıyıce sıktıııı... gene barısma yoook.. bosuna vakıt kaybedıyozzzzz.

halil tekrar girdi pöf şindi en az 3 bölüm ferihayı ararlar
şu foxdaki dandik dinle sevgili sahneleri
bi bu dizi kalmıstı onuda kaybettik

halil tekrar girdi pöf şindi en az 3 bölüm ferihayı ararlar
şu foxdaki dandik dinle sevgili sahneleri
bi bu dizi kalmıstı onuda kaybettik

ben çok fazla uzun süreceğini düşünmüyorum bu olayın çünkü dikkat ettiyseniz yeni yılın üzerini basa basa dile getirdiler yeni yıla barışıp birlikte mi girecekler acaba

hey allahım ya bu muydu yani büyük olay! manyak halil tımarhaneden kaçmış,aman ne önemli!

şimdi feriha ortadan kaybolur sonra ararlar tararlar bu arada emiri alır bir vicdan azabı,sonra ferihayı bulur ama yine bi b.k çıkar ortaya yine barışmazlar.sonu yok bu işin bööyle uzar gider biz de alık alık izleriz

halil ferihayı kacırınca, aklıma menekse ile halil dizisi geldi.. mustafada kacırmıstı menekseyı. sonrası malummm... ınsss onun kadar sacmalamazlarrr...

ya halil ne alaka
nalet triplerden yine sıkıldım hiç bişi yoktu bu bölümde
acilen barıştırmaları gerek artık şunları
ki barışıcaklar bence haftaya
bu bölüm ümit ederek geçti yani hiç bişi çıkmadı senaristlerin artık bişiler yapması gerek
bi aksiyon yok yani nevbahar desen ayrı bi alem
ay allahım barışsın artık emir ve feriha da eski aşk dolu günleri görelim
gülsüm ve koray arasıda giderek iyi oluyor

ay artık nefret ediyorum bu diziden...feriha saçmalıyor bence...yalanlarına bir yerde dur demeliydi

maşallah herkes ferihaya aşık
levent,emir,halil,leventin kardeşi de aşık olur kesin ama o bence cansuya aşık olacak demedi demeyin

maşallah herkes ferihaya aşık
levent,emir,halil,leventin kardeşi de aşık olur kesin ama o bence cansuya aşık olacak demedi demeyin

aynennnn bence de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…