• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Benim geçen bölümde anlayamadığım seher 3 aylık hamileydi düşük olmuş dahi olsa 3 aylık gebelik kanama ile sonlanırmı kürtaj gerekmezmiydi:44:Hoş kanması bile olmadı nasıl iannadılar ki?Oradan anlaşılmalıydı hamile olmadığı:19:

ooofff yeterr yaa barışmak ne kelime tamemn kopacaklar bunun için uğraşıyorlar başka şey değil.iyice ipleri koparıcaklar barışamalarını imkansız hale getirecekler.

levent ii sonunda söylediğ yani ama ,kat 9 da leventin ne işi var yahu?geçn hfta izleyemedydım yaa

bi dizim bu vardı bide leyla ile mecnun.sağolsunlar bunu da batırdılar.çoook teşekkürler.artık izleyesim gelmiyor.anca bu kadar sakız yapılabilridi.

aman bence iyi olmuş hiç barışmasınlar feriha leventle olsun daha iyi,emirde gitsin cansuyla olsun yada handeyle,korayda gülsümde olsun zehrada köyden dönsün 1 bölümde bitiversinler diziyi olsun bitsin :40:

valla seyirci bi kesse ilgi alakayı bak görün zirve yapmak için neler yaparlar neler bu cuma herkes acsın atv yı ben ızlemıyorum ama orası reyting düşüsü yapsın görün sonra bu nedir ya herbi bölümde emirrrr emiirrr ferihaa ferihaaa gitme kal gidiyorum senaryoları adam gibi birşey dönmeyecek anlasılan bu filmde

ferıhanın ruju felan sılınmıs ne iş?? merak ettımm.. yaptılar mı yapmadılar mı?? ne dedıde kızı gene krıze soktu bu emır anlayamadımm.. sıktıı ıyıcee..

yapmamışlar belli:31: feriha da zaten krize girmeye dünden meraklı,emirin suçu ne:1:

yapmadılar dıyorsunn.. ferıha bunalım tıp zatende emırde az degıl ama bı dınle anla dımı.. hemen yargılama. bır kere aklında kaldıya yalancı olaraktann adam dırek psıkopata baglıyorrr..

Back