Emir'in Yolu Show Tv

offf iyice sIKTIlar artik emirde ferihada iyice arap sacina cevirdiler bir kere ferihanin emire kendini sunmasi sacma ötesiydi ne alaka mantigi sebebi ne yani bunun. biktik bunlarin itisip kakismalarindan artik yeni ask istiyoruz. umarim leventle feriha olurlar levent akilli hic olmazsa olgun. anasininda gönlünü yapacak gibi feriha onlarda tanisti ooohhh emir gidiyor ama levent geliyor yeni yeni ask rüzgarlari esiyor.

Haaaaa Bu arada............. Bülent bence Ferihaya asik olucak................. söylemedi demeyin. asi cocuk ya. ama levent o zaman geri cekilir yazik olur adama yaaaaa...levent ferihayi hakediyor artik. emirde cansuyu

yok yok bence feriha bu kafayla ancak halilil hakediyor, 3 ay boyunca o yengesine bir ultrason resmi göster bile demek aklına gelmedi hırsız olduğunu bile bile.

emire gitmesi gerekir diye de kenarda saten geceliği hazırmış, ağda falan da tamam şıkşıkıdak giyinip çıktı apartmanın içinden, yaprak dökümünün babası gibi bunların babası da kalpten gider, insan bir mont giyer bari üstüne apartmanın içinde gecelikle gezildiği nerede görülmüş.

emir napsın çocuk zaten siroz olacak yakında o içmesin de kimler içsin, sigaraya da başlaması lazım, tam düzeliyor yeni bişey çıkıyor, taş olsa çatlar ya.

zaten ferihanın o abisi bile ferihadan uzaklaşamak için yeterli neden, hem hırsızlık yapmış hem de hala dik dik konuşuyor, efeleniyor, insan da bir utanma olur ya.

en iyisi "gülsüm :13: koray" artık tek umudum onların doğacak masum aşkı. emirle feraha da uzaktan onları seyredip avuçlarını yalasınlar.

ayyyyy zıvanadan çıkarttı beni bu dizi artık, hamile hamile her cuma ağlatıyor

Levent,Emir'in ziline bastığında kapıdan Feriha'nın yerdeki bornozunu görerek,Emir'in bir başkasıyla olduğunu düşnüür.Geceni böldüğüm için özür dilerim sarrafoğlu der..Ertesi günki kavgalarının da sebebi budur.Levent sen Feriha'yı kaybettin demesinin nedeni,Emir'in Feriha'ya ihanet ettiğini düşünmesidir.
Bülent,Levent'in çalıştığı okulda okumaya başlar.Bu sırada Azra'yla karşılaşır ve ondan etkilenir .

alıntıdır..........

emir ferihaya 40. bölümde evlenme teklifi edebilirmiş ........

alıntıdır

2- Sette Çagatay agzından kaçırmış Emir ile Feriha beraber olacakmış.

alıntıdır

Son düzenleme:

birlikte olduklari kesin fragmanda ferihanin kirmizi rujundan 1 kidim bile eser yok emir yemis hepsini

bence de kesin birlikte oldular.hem rujdan hem de emir herşey ne kadar farklıydı diyo,bence feriha masumiyetini kaybetti gözünde o yüzden öyle söyledi
ne kaa gerizekalılar yaa,b.k ettiler diziyi,daha da bişey demiyorum

burda laf çok taydı aksam levent...tüyo istediler..levetle feriha bişey yaşayacak dedi..

bende izledim.25 bölümdür inceden inceye yazıyordum ferihaya anlamıyordu kalın yazdım anlamadı artık bu bölüm bodoslama daldım.bişeyler olacak herhalde dedi.

Son düzenleme:
sonu ne olacak cok merak ediyorum ama sahsen ben feriha yla emir i bir arada istemiyorum artık, levent daha hak ediyor bu aşkı. emir cok itici oldu.

sonu ne olacak cok merak ediyorum ama sahsen ben feriha yla emir i bir arada istemiyorum artık, levent daha hak ediyor bu aşkı. emir cok itici oldu.

evet emir gerçekten çok itici oldu.eski haline dönmesi için çok çabalaması jestler yapması lazım.ama bu dizi emir feriha üzerine başladı.bunların tamamen kopup başkalarıyla yoluna devam etmesi dizinin artık bitmesi gerektiği anlamına gelir.artık halk olarak gerçekten sıkıldık bu çift değişimlerinden.neden başında başlayan bi aşk sonuna kadar gitmiyor..illa finalde başkalarıyla bitiriyorlar.

TÜYO:
Feriha'nın ruju çıkmış ve göz makyajı da akmış. Bu felaket sahneden çok hoş bir şey çıkabilir Emir , Feriha'yı yatak odasına götürür gibi yaparak banyoya götürur. Yüzünü yıkar ve sonra aynaya çevirip "Sen bu musun Feriha? Hakettiğimiz bu mu? Böyle mi intikam alacaksın benden,unutturmayacağın bu mu?" der. İkisinin de gözleri dolar ve Emir sinirle kendisini evden dışarı atar... Arkasında karmakarışık ve darmadağınık bir Feriha bırakarak...

vala bu bölüm baya bi karışık çözemedim tüyolarda doğru çıkmıyor hiç ya artık okuduğum tüyolara da güvenmiyorum
bu bölüm evet levent bodoslama dalıyor artık konuya en iyisi
olayı öyle bi hale çevirdiler ki sanki emir çok karaktersiz biri gösteriyorlar ya bıktım emirin triplerinden
senaristler bir dur desin olaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…