levent ii sonunda söylediğ yani ama ,kat 9 da leventin ne işi var yahu?geçn hfta izleyemedydım yaa
valla ya artık yüreğim kaldırmıyor, levent de napıyor orada annesi 10 numarada oturmuyor mu
offf iyice sIKTIlar artik emirde ferihada iyice arap sacina cevirdiler bir kere ferihanin emire kendini sunmasi sacma ötesiydi ne alaka mantigi sebebi ne yani bunun. biktik bunlarin itisip kakismalarindan artik yeni ask istiyoruz. umarim leventle feriha olurlar levent akilli hic olmazsa olgun. anasininda gönlünü yapacak gibi feriha onlarda tanisti ooohhh emir gidiyor ama levent geliyor yeni yeni ask rüzgarlari esiyor.
Haaaaa Bu arada............. Bülent bence Ferihaya asik olucak................. söylemedi demeyin. asi cocuk ya. ama levent o zaman geri cekilir yazik olur adama yaaaaa...levent ferihayi hakediyor artik. emirde cansuyu
Kızlar 10 numarada Emir oturuyor.
9 numaraya Leventin annesi taşındı. Levent bu yüzden apartmanda :)
dizinin saçmalığı,koca istanbulda bula bula, o apartmanı mıu buldu kadın ya.
Levent,Emir'in ziline bastığında kapıdan Feriha'nın yerdeki bornozunu görerek,Emir'in bir başkasıyla olduğunu düşnüür.Geceni böldüğüm için özür dilerim sarrafoğlu der..Ertesi günki kavgalarının da sebebi budur.Levent sen Feriha'yı kaybettin demesinin nedeni,Emir'in Feriha'ya ihanet ettiğini düşünmesidir.
Bülent,Levent'in çalıştığı okulda okumaya başlar.Bu sırada Azra'yla karşılaşır ve ondan etkilenir .
alıntıdır..........
emir ferihaya 40. bölümde evlenme teklifi edebilirmiş ........
alıntıdır
2- Sette Çagatay agzından kaçırmış Emir ile Feriha beraber olacakmış.
alıntıdır
burda laf çok taydı aksam levent...tüyo istediler..levetle feriha bişey yaşayacak dedi..
sonu ne olacak cok merak ediyorum ama sahsen ben feriha yla emir i bir arada istemiyorum artık, levent daha hak ediyor bu aşkı. emir cok itici oldu.
dizideki herkes bu apartmana taşınacak yakında
hayır canım yatma kalkma olayları olmadı henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?