• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

kızlar biliyomusunu bilmiyorum Gülten dayıoğlu Adını feriha koydum dizisini mahkemeye vermişti benim kitabımı çektiler diye..
gülten dayıoğlunu yeşil kira adlı kitabını özetini bi okusanıza...
Anlaşılan haftaya feriha hamile kalcak :)))
:53:

kiraz, ailesinin sürdüğü yaşam biçimini beğenmeyen gözü yükseklerde birgenç kızdır.sürdüğü sefil hayat onu yalanlara sürükler.kiraz ve ailesi köyden kente diğer akrabaları gibi çalışıp bir gecekondu sahibi olmak için gelirler ve kirazın babası bir apartmanda kapıcı olarak çalışmaya başlar.apartmanın giriş katında oturmaya başlarlar.kiraz yaşadığı yaşam şeklini beğenmemektedir.annesinin ve babasının giydiği eski püskü şeylerden utanmaktadır.okula başladığında ise öğretmenine ve arkadaşlarına babasının bir kapıcı olduğunu ve bir apartmanda yaşadıklarını söylemez.türlü yalanlar uydurur.küçük yaşında yaz tatillerinde kuaförde çalışmaya başlar.kazandığı parayı annesi alarak alacakları ev için kenara koyar.kiraz bir zaman sonra büyür.onun büyüdüğünü fark eden anne ve babası ona baskı yapmaya başlarlar.kiraz bu durumdan hiç hoşnut olmaz.bu arada okulda müge adında yeni bir kızla tanışmış ve kısa zamanda yakın arkadaş olmuşlardır.mügenin ailesi zengindir ancak müge ile pek ilgilenemezler.bu yüzden müge serbest bir kızdır.kirazın daha hiç erkek arkdaşı olmamışken onun bir sürü erkek arkadaşı olmuştur.Kaynakwh webhatti.com:

birgün müge ile birlikte bir otelin havuzuna giderler orda mustafa ve özgür adında iki kişiyle tanışırlar kiraz onlara karşı gayet mesafelidir ancak bir süre sonra özgüre aşık olmaya başlar onunla çok güzel bir beraberlikleri olur ancak sonra özgür onun ailesi ve kendi hakkında söylediği yalanları anlar ve kendisi bir başkasıyla aldattığını düşünür her zaman yeşil kirazım dediği kiraza çürük kiraz sen bir çürük kirazsın! der.bu sözler kirazın çok ağırına gider ve ayrılırlar.

kiraz bir sene özgürle hiç karşılaşmamıştır ancak bir gün karşılaşır ve özgür onu arabasına binmeye ikna eder daha sonra ona bir pislik teklif eder ve kirazda onunla ancak böyle ödeşebileceğini düşünüp kabul eder.

daha sonra kiraz hamile kalır ama hiç bir zaman özgürün bundan haberi olmaz çünkü kiraz bebeği aldırır

kızlar biliyomusunu bilmiyorum Gülten dayıoğlu Adını feriha koydum dizisini mahkemeye vermişti benim kitabımı çektiler diye..

kiraz, ailesinin sürdüğü yaşam biçimini beğenmeyen gözü yükseklerde birgenç kızdır.sürdüğü sefil hayat onu yalanlara sürükler.kiraz ve ailesi köyden kente diğer akrabaları gibi çalışıp bir gecekondu sahibi olmak için gelirler ve kirazın babası bir apartmanda kapıcı olarak çalışmaya başlar.apartmanın giriş katında oturmaya başlarlar.kiraz yaşadığı yaşam şeklini beğenmemektedir.annesinin ve babasının giydiği eski püskü şeylerden utanmaktadır.okula başladığında ise öğretmenine ve arkadaşlarına babasının bir kapıcı olduğunu ve bir apartmanda yaşadıklarını söylemez.türlü yalanlar uydurur.küçük yaşında yaz tatillerinde kuaförde çalışmaya başlar.kazandığı parayı annesi alarak alacakları ev için kenara koyar.kiraz bir zaman sonra büyür.onun büyüdüğünü fark eden anne ve babası ona baskı yapmaya başlarlar.kiraz bu durumdan hiç hoşnut olmaz.bu arada okulda müge adında yeni bir kızla tanışmış ve kısa zamanda yakın arkadaş olmuşlardır.mügenin ailesi zengindir ancak müge ile pek ilgilenemezler.bu yüzden müge serbest bir kızdır.kirazın daha hiç erkek arkdaşı olmamışken onun bir sürü erkek arkadaşı olmuştur.Kaynakwh webhatti.com:

birgün müge ile birlikte bir otelin havuzuna giderler orda mustafa ve özgür adında iki kişiyle tanışırlar kiraz onlara karşı gayet mesafelidir ancak bir süre sonra özgüre aşık olmaya başlar onunla çok güzel bir beraberlikleri olur ancak sonra özgür onun ailesi ve kendi hakkında söylediği yalanları anlar ve kendisi bir başkasıyla aldattığını düşünür her zaman yeşil kirazım dediği kiraza çürük kiraz sen bir çürük kirazsın! der.bu sözler kirazın çok ağırına gider ve ayrılırlar.

kiraz bir sene özgürle hiç karşılaşmamıştır ancak bir gün karşılaşır ve özgür onu arabasına binmeye ikna eder daha sonra ona bir pislik teklif eder ve kirazda onunla ancak böyle ödeşebileceğini düşünüp kabul eder.

daha sonra kiraz hamile kalır ama hiç bir zaman özgürün bundan haberi olmaz çünkü kiraz bebeği aldırır

bu kitabaı ortaokuldayken okumuştum nedense yazarı ipek ongun diye kalmış aklımda ,

evet feriha dizisine benziyor....ama oradaki kiraz okudu yükseldi ...bakalım feriha ne olacak???

bu gece zırt pırt elektirk kesildi doğru düzgün izleyemedim son kısımlarını görüdüm.
emir bence ferihayla yatmayacak.onun yerinden ben olsam bende yatmam,berbat bi gecelik,mesh den bozma babetmi patikmi belli olmayan iğrenç bişey ayağında.insanda heves meves bırakmaz....twitterda afk ekibi herşey göründüğü gibi değildir fragmanlara aldanmayın yazıyorlarmış.ahu sungur da masum aşklara bişey olmaz korkmayın demiş
bu azradan hiç hoşlanmadım ben aralarını yapmaktan ziyade kara kedilik yapacak gibi geldi.zaten kara kedi azdı bide o gelsin.yüzsüz seherde rızadan aldı ağzının payını.ama en çok hamileliğinin yalan olduğunu kimse öğrenemeden bitti ona yanıyorum:47::47::47::47: ayrıca emirden nefret etmeye başladım çok kastı sıktı artık yeter yani.karakter olarak nefret tabi yoksa şeker gibi çocuk:23::23:

alal kimse beğenmemiş bi ben beğendim bu bölümü yalnız kısa sürdü sankim neysee. şimdi leventin kardeşi diziye girdi azra da sebepszi sebepsiz dolaşmaktan kurtulacak gbii. anlattığı kişi bence o. emirin taşınacağını zannetmiyorum sık sık levent ile karşılaşması bakışması süzşmesi gerekecek. nitekim feriha ile emirin her daim çemkirmesi fena can halde sıkmıştı yeni kişiler lazım. emire de çok yakışıyor sinirlenmek. ergen kuzenlerime selamlar bu arada :17: :)) lakin o fönlü saçlar hiç olmamış kahküllü modeldense bu modeli tercih ederim ama cıx fazla feminen duruyor zaten artık iyice tombikleşen vücut, cat walk yürüyüşü bi de regl olmuş kız misali sürekli arkasını düzeltmeler bu feminen havanın üstüne bu bayaa bi artı kattı. gülsüm ile koray iyi de gülsüm fazla kezban ya.. rıza baba şaşırttı. kız kendini paraladı önceki bölümlerde haksızlıklara karş. ı sürekli : ne dediysem o lafını duyardık ne olduysa birden kızına sahip çıktı şaşırdık sevindik :47: . hastaneye gitmiş bebek olmadığını doktor nasıl görmez çok saçma en azından kanama olup olmadığını görür yani ha di bilemedin bu ayki yumurta oluşumunu felan görür sen gebe değilmişsin dder pöfff bu akdar cahilce yazılmaz senaryo ya şimdi bunu örnek alan genç kızlarımız var sosyal sorumluluk adınıa böyle bi şey olmadığını belirtmek isterim. doktora gidince belli olur :68: son sahnenin bekaret muhabettine girmediğine sevindim o geceden yola çıkarmak gayet zekice, şık durdu. sevdim ya ben. ama alla sen feriha o ne biçim kıyafetlerdir. tam paçoz olmuşun kendine gel. yalnız o yeşil kazağını sevdim kalem etekle beraber benim olsun hangi markanın olduğunu bilen canımcıklarım lütfen yazın. neyse bayaaa bi yazdım. ne çok şey birikmiş içimde be :37:

küçükken bende okumuştum bu kitabı 2.side var hatta ferihayı izlerken başta bu bana bi yerden tanıdık geliyo demiştim amaa orda kirazın annesi kötü bi kadındı kızına hiç destek olmazdı ferihada tam aksi ne bilim farklı yani bu arada ben hala emirin ferihaya bişe yapmıcağını düşünüyorum

deniz uğur da meme kanserine yakalanmış.:50:ameliyat olacakmış ve sonra kemoterapiye başlayacakmış.diziye perukla devam edecekmiş.her 2 göğsündede kanserli kitle bulunuyormuş.Allah şifa versin

bu gece zırt pırt elektirk kesildi doğru düzgün izleyemedim son kısımlarını görüdüm.
emir bence ferihayla yatmayacak.onun yerinden ben olsam bende yatmam,berbat bi gecelik,mesh den bozma babetmi patikmi belli olmayan iğrenç bişey ayağında.insanda heves meves bırakmaz....twitterda afk ekibi herşey göründüğü gibi değildir fragmanlara aldanmayın yazıyorlarmış.ahu sungur da masum aşklara bişey olmaz korkmayın demiş
bu azradan hiç hoşlanmadım ben aralarını yapmaktan ziyade kara kedilik yapacak gibi geldi.zaten kara kedi azdı bide o gelsin.yüzsüz seherde rızadan aldı ağzının payını.ama en çok hamileliğinin yalan olduğunu kimse öğrenemeden bitti ona yanıyorum:47::47::47::47: ayrıca emirden nefret etmeye başladım çok kastı sıktı artık yeter yani.karakter olarak nefret tabi yoksa şeker gibi çocuk:23::23:

Bu yoruma çok güldüm ya süper :9::9::9:
Aynen bence de o babetler neydi öyle

Ben de en çok ona sinir oldum bir şekilde ortaya çıksın hamile olmadığı ya :47:

ferihanın gecelik iğrenç adile naşit ne kadar seksiyse hazal o kadar seksi duruodu.babet berbat.not bende kısayım yakışmıo birçok kıyafet ıyh.

deniz uğur da meme kanserine yakalanmış.:50:ameliyat olacakmış ve sonra kemoterapiye başlayacakmış.diziye perukla devam edecekmiş.her 2 göğsündede kanserli kitle bulunuyormuş.Allah şifa versin

evet yaa okudum şimdi çok üzüldüm yaa resmen grip giibi oldu benim halamda göğüs kanseri.....tanıdığım bi ablada göğüs kanseri....o kurtuldu gibi hala kemoterapisi sürüyor ama saçları eskisinden daha sık çıkmaya başladı menopoza sokmaya çalışıyolar...östrojen hormonu besliyormuş kanserli hücreyi.......valla daha 29 yaşındayım ama korkuyorum....35 den sonra kadınsağlığında memorofii çekiliyor ücretsiz.....

rabbim acil şifa versin herkesee

Deniz Uğur yani Sanem hanımda meme kanseriymiş yemin ederim aklımdan çıkmıo sabahtan beri neden bu kadar çok arttı bu hastalık yaa :(
Allah yardımcıları olsun inşallah....
Bu kanser olaylarından sonrada dizide Emirin annesinin kanser hastalığı sahnelerine ara verdiler artık hiç söz edilmiyor :(

ferihanın gecelik iğrenç adile naşit ne kadar seksiyse hazal o kadar seksi duruodu.babet berbat.not bende kısayım yakışmıo birçok kıyafet ıyh.

desene ferihaların setinde bi uğursuzluk var herkes kanser oluyo....töbe töbe..zaten kanser artık ülkemizde birinci sırayı alıcakmış sigara içimide azalmaz ise.....deniz uğuru şahsen sevmiyorum malum tamer karadağlı ile yaşadığı yasak aşk nedeni ile kendisinden çok soğudum ama yinede zor bi süreç.....allah düşmanıma vermesin.....bi kadın için hele dahada zor....

hiç sorma yaa akşam eşim bile diyoki o bu gecelik seksimi şimdi diyo..bende dedimki kapıcı kızıya güya ondan bu kadarını bulabilmiş..zaten marka bi gecelik giyse saçma olurdu o kad fakir bi ailenin kızı olupta...ama cidden bu kıza hiçbişi yakışmıyo yaa...o ruj neydi öyle yaa iğrençççççççç kırmızı ruju hiç sevmezdim şimdi hepten nefret ettim valla:9:...o işide yparlarsa dizide tamam artık feriha hemen hamilede kalır diziye yeni bi konu daha eklerler kolayca..bence bu dizi asıl konusundan çok saçma yerlere saptı...seyretmicem artık....iğrençleşti....:57:

emir canım benim :1:
seviyosan sevgini yaşa sevdiğine sahip çık
sevmiyosan bırak uğraşma, lüzumsuzluk yapma
iki arada bi deredesin yahuuu
cebelleşmek niye...
yazık yazık gençliğine
bak yazdığımıda okuyosan aklını başına al
oldumu emir:52:
bak ferihada taşıncan diye üsülüyo ağlıyo odasında kendini yatağa atmış:1:
onada yazık alıştırdın apartmanda kah merdivende kah evinde cilveleşmeye kız bitecek bu heyecan diye zırıl zırıl zırlıyo be yahuuuuuuu:52::52:
öffff yaaa
yiter be yiter:37:

Son düzenleme:
Bu yoruma çok güldüm ya süper :9::9::9:
Aynen bence de o babetler neydi öyle

Ben de en çok ona sinir oldum bir şekilde ortaya çıksın hamile olmadığı ya :47:

gerçekten acaip sinr oluyoru artık.dilber hala dudaklı..bundan sonra ona seher değil semer diyeceğim.kalçasından yola çıkaraktan..:9:

Back