Emir'in Yolu Show Tv

emirin annesi baska biriyle evli degilmiydi ne demeye ha bire eski kocasinin yanindaa diger adamla cocugu nerdee

Su Sanem hanim kendini ne zannediyor.Kocasini aldatmis,adamin ölümüne sebep olmus.Bu günahla nasil yasarim demiyorda Habire Ferihayi sucluyor.hasta gercekten.Feriha bekar,adamda bekar. Kocasini öldürmüs kadin levente gidip artik özgürüz diyebiliyor ya...

Cuma günlerimi artık Hayat alıyor benim..
Netten seyredeceğim yarın...

Faceden alıntı,
Adını Feriha koydum soyadını unuttum.

Ya saçmaladılar iyice ferihada yani iyice saçmaladı kendini aşşalayıp duruyor salak
gelen ferihaya vuruyor giden ferihaya vuruyor oda bön bön oturuyor anca emire çemkiriyor hiç düzelteyim demek yok sanki binbir yalanı biz söyledik hala cocuga yok sınıf farkı yok aşşa yok yukarı bilmem nee
su senaristler artık barıstırsa sunları yani sıkıldık hakkaten bu hafta bi nane yoktu tek düze geçiyor haftalar...

parkta heh şimdi barışacaklae herhalde dedim yok...
işletme klubünde barışacaklar dedim yok..
seheri herkes gibi bende boğmak istiyorum.ben olsam herşeyi göze alır mehmetle rızaya anlatırdım.dayak yiyeceksemde babamdan yiyeyim böyl elin salağı gelip karşımda beni tehdit edeceğine..yüzüğü çaldığınıda anlatırdım ama bide şu hamile olmadığı çıksa ortaya.
cansuda emir gerçekten onun olabilir sanıyor galiba...git bi aynaya bak kızım yaa.
ferinin halasının ellerinden öpüyorum

ama ne olursa olsun vahide gördümün eksikliğini çok hissediyorum.

kaç bölümdür sıktılar artık herşey ferihanın lehine gelişiyor.düzelsin bişeyler.
seherin yalanları ortaya çıksın.
cansunun yalanları ortaya çıksın.emir onun hasta kişilikli olduğunu öğrensin
çöp tenekesini handenin cansunun ayarladığı ortaya çıksın.
şişko seherin çirkef halasıda defolsun gitsin.

seher cansuya feriha seni çok kıskanıyo falan dedi ya nasıl sinir oldum.leventle annesinin konuşması neydi öyle ya,kadın hasta mı ne.levent de sürekli ferihanın vazgeçmesi için uğraşıyor ya yok vazgeçme bunu aş bilmemne.etkiliyor ferihayı.önceden feriha da emir de çok iyi rol yapamazlardı.şimdi çok güzel yansıtıyorlar ya.

Aynen katılıyorum sölediklerine canım.

aynen yaaa ne gıcık bi halası var her dizide öyle bu kadın..umutsuz kadınlardada herşeye burnunu sokuyo burdada..rolünü güzel yapıyo ama...allahta ona öyle bi yüz ifadesi vermiş çirkef gibi....gıcık şey..ferihanın halası iyi benzetti ama..oturmuş elin evinde gecelikle..tövbe tövbe yaaaterbiyesiz...seheri boğasım geliyo..cansu salağı o ne derse inanır artık ama feriha baş eder onlarla bi şekilde....artık barışırlar yeni bölümde herhalde yaaa

Hem konuşamamaktan birbirlerini dinlememekten yakınıyorlar
hem de konuşma fırsatı olduğu zaman birinden biri çekip gidiyor
O sahneler cidden sıkmaya başladı artık
Tam adam gibi konuşacaklar diyoruz feriha çekip gidiyor
Sonra da sen beni dinledin mi sen benle konuştun mu muhabbetleri
Seherle halası iyice sıkmaya başladı zaten

evet o sahnelerden bende bıktım.senle konuşmak istedim sen beni dinlemedin.aynı repliği söyleyip duruyorlar.barışacaklarsa barışsınlar artık.bide artık önce birbirleriyle konuşsunlar.başkalarının yalanlarına hemen inanaıp birbirlerini yargılıyorlar buda sıkıcı bi hal almaya başladı

o kadar da demiştim feriha tokatı yapıştırır diye amaa emir yaptı yapacağını çekti gittii yanıldımm.... cıkkkk barışmaz bunlarrr

barışmasınlarda zaten bu saatten sonra konuşamazlar..
emir ferihanın yaptıklarını bir türlü kabullenemediğini söyleyip duruyor
feriha emire beni dinlemiyorsun sınıf farkları aşılamaz diyor
bu kadar varlığın içinde kim anlayabilir ki bir kapıcı kızın hissettirdiklerini
ve ferihanın bende babasıyla ve mehmetle konuşmasını istiyorum
adam öldürecek değil ya okuldan alır diye çekiniyordur belki ama böylede herkesin şamar oğlanına döndü
cansu,hande,sanem hanım,seher,seherin halası,emirin annesi bir dolu düşmanı var
susmakla olmuyor feriha hanım
kır burnunu ve insanlarla biraz konuşmayı öğren
mazallah kendisi zengin bir tip olsaymış burnundan kıl aldırmazmış bence
leventin annesi dengesiz bir kadın
feriha ve leventin aşk yaşamasını istiyorum tez vakitte

face'de fragman cikmis diyorlar:

"emır ferıhaların evınde mehmet gelıyor şaskın ve sınırlı bır sekılde bakıyor emır ve ferıha okuldalar arabaya bıniyorlar emır guluyor herkes onlara bakıyordur sonra gıdıyorlar ve sahılde konusuyorlar ve sarılırlar"
alıntı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…