Emir'in Yolu Show Tv

o nasıl öpüşmeydi yahu çeşmeden su içer gibi.
madem arada bu kadar boy farkı var.
ya takoz koy kızın ayaklarının altına yada emir şöyle bir sarsın hatunun belini eliyle yakınlaştırsın kendine.
ama yinede iyi oldu.

İki büklüm olmuştuuu

vermezler bence en erken pazar verirler.cansuda ne pis çıktı yaa.
bence cansunun ipliğini pazara çıkaran lara olacak.yani onun emire söylediklerinin aslında kendi hayalleri olduğunu hasta olduğunu falan bi şekilde söyleyebilir diye düşünüyorum.seherde hamileyim diye dolanıyor ama kimse demiyor karnı şişmiyor nasıl düzeltecek bu yalanını bilmem.

ayyy çok güldüüüüüm çeşmeden su içer gibi

seviyorum seniiii geceleri ateşler içinde uyanarak,ağzımı dayayıp musluğa su içeeeer gibiiiii

kesinlikle bence de tokat gelir.O değilde şu cansu'yu hande'yi seheri parça pinçik etmek istiyorum hiç tarzım değil ama çileden çıkarır bunlar insanı yaa bi an kendimi kaptırıyorum bunları izlerken iyice suyu çıktı barışsalar bile bu üçlü koalisyonla başedemez feri

nasıl bi öpmeydi o ya ben heyecanlandım :)))
bunun üstüne tokat atılmaz tebrik edilir kızın ayakları yerden kesildi ehehee

2 bölümdür aptal seher ve halasının planlarını izliyorum.
"bak halacım ben neler yapıcam daha" deyip duruyor.

hele cansu hepten uyuz ediyor artık.gıcık bir senaryo.hande-cansu-seher koalisyonu olacakmış bu kadarda yapılmaz ama yaaa.tadı kaçar herkes atv ye gider.bazı yerlerinde çok sıkılıyorum ama hayat devam ediyoru izleyemiyorum yüreğim dayanmıyor.
zaten normalde öpüşme sahnesi birkaç bölüm sonra olacakmış.reytinglerde 2. ye düşünce hemen öne almışlar.geçen pazar o sahneyi çekip akşama fragman olarak koymuşlar.

cansunun replikleri
"sana ihtiyacım var emir"
"senin yanında olmaya ihtiyacım var"
"senin yanımda olmana ihtiyacım var"
"çok yalnızım bu dönemi seninle atlatmak istiyorum

bu öpüşmeden sonra Feriha azıcık daha trip atsa da sonradan yelkenleri suya indirir bencee

Şu dizide en sağlam karekterli insan Lara!
Ya ne kadar güzel bir karakter çıkmış ortaya

Yalan yok,Birinin arkasından konuşmak,Kötülük yapmak yok
Baya hayran kaldım ben bu kıza :)

Aynen katılıyorum tam bir düzgün karakter örneği
Umarım bozmaz senaristler

Artık seher ve halasına uyuz olmaya başladım
Durmadan bir şeyler karıştırıyor da sonucu ne olacak çözemedim
Zaten kendi yediği haltlar var ve feriha da bunları biliyor
Cidden sıktı artık seher konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…