Vahide Gördüm'ün diziye verdiği zorunlu aradan sonra diziye yeni bir oyuncu dahil oluyor..
Kanser tedavisi gören oyuncu Vahide Gördüm'ün diziden ayrılmasının ardından, Show TV'nin sevilen dizisi 'Adını Feriha Koydum'un kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Nurinisa Yıldırım dizide Levent'in annesi rolüyle izleyicilerle buluşacak.
bence feriha emiri ittirip tokatlamaya kalkar yine dalaşırlar öpüşme bir işe yaramaz :))ehhhh sonunda. ama leventin önünde yaziik levente ya. en önemlisi bütün okulun önünde hemde handede gördü. ooooooohhhhh
sanmiyorum öyle bisey dedigini. hicbir oyuncu yeraldigi film icin böyle bisey söylemez; ki sevmese oynamazdi zaten. ayrica izlenmemesini gerektirecek biseyde yok dizide. uydurmuslar besbelli
bu öpüşmenin ardından tokat gelirse bayaa gülerim..
feriha tokat atacağı adamın boynuna asılmasaydı bari yada o kareyi hiç yapmasalardı
haa tabi onada söyleyecek şeyler hazırdır..
ittirmek için elini koymuştur falan gibi ama defalarca baktım onun sonu ittirme olmaz olmamalı
ve evet lara hususunda sonuna kadar katılıyorum arkadaşım
neydi o spor salonundaki yan profil çok kötü
penguen gibide yürüyor zaten
çocuk 10 numara astigmat sanırım
yani başka kızmı yok ona.sosyetenin çocuğu her yanı manken gibi kızlarla dolu.laranın çeken nesi var hiç anlayamadım doğrusu:44:
lara yla ilker çıktığı zaman çok gülüyorum hele lara'nın o tripleri yokmubide ilker burnundan estetik olmuş galiba
Şu dizide en sağlam karekterli insan Lara!
Ya ne kadar güzel bir karakter çıkmış ortaya
Yalan yok,Birinin arkasından konuşmak,Kötülük yapmak yok
Baya hayran kaldım ben bu kıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?