Doğuma Hazırlık EMİR mi? ATAKAN mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bedef

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2007
2.577
1.672
373
kızlar ikinci oğluma isimde karar veremiyoruz.eşim atakan istiyo bende emir olsun dedim.sizce hangisi daha güzel.ilk oğlumun adı eymen hem onada uygun.yardımcı olun eşimi ikna edeyim.emirin anlamı çok güzel.

evet egemen de güzel onuda düşünmüştük ama arkadaşımızın oğlunun adı o yüzden vazgeçtik

Emir ismine çok rastlıyorum.Atakan ismini Emir isminden daha az duyuyorum ve çok dolu dolu geliyor kulağa.

Emir çok kullanılıyor son zamanda ama iyidir hoştur Emir olsun

emir olsun,seymen'de olabilir.
eymen-seymen:))))çok benzer oldu dimi?
evet canım aynı bi s harfi fazla.yaaa bende emir istiyorum ama eşim atakanda diretiyo.gerçi bugün dedim 9 ay karnında taşıyan zahmetini çeken benim ismini sen koyuyosun dedim. hiçmi hakkım yok dedim.hem eymene uyuyo ikiside e ile başlıyo dedim.sanki biraz değişir gibi oldu.inşallah doğuma kadar fikrini değiştitir ikna ederim inşallah.

Benim kucuk oglumun adida Emir,ve tabikide emir diyorum...bu arada buyugude cinar

kızlar ikinci oğluma isimde karar veremiyoruz.eşim atakan istiyo bende emir olsun dedim.sizce hangisi daha güzel.ilk oğlumun adı eymen hem onada uygun.yardımcı olun eşimi ikna edeyim.emirin anlamı çok güzel.

emir ya da egemen eymene egemen daha çok uyuyor oğluşum olursa bende yusuf eymen düşünüyorum

bence de emir olmalı. manası nedir bilmiyorum ama atakana göre daha güzel bir isim

Bence atakan olmalı. şimdiye kadar tanıdğım tüm atakanlar zekidir. Ayrıca emir simi çok tercih ediliyor, ileride sınıfında birçok emir bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…