benim oğlum da emir alp. resmen tüketti beni..çok yoruldum bir buçuk senede on yaş yaşlandım ama yinede çok güzel bi isim ve tamamiyle ismin etkisi değil tabi yaramaz oluşları ama benim tanıdığım emirlerde hep yaramaz yerinde duramayan zeki çocuklar, tesadüf müdür bilemiycem. doğduğundan beri emrediyo ve kazanan hep o oluyo hem emir hem alp napsın çocuk yaramaz olmasında:)
başlığı görünce heyecanlandım..benim 2,5 aylık oğlum var ismir EMİR KARADEMİR.. babası asker zaen,oğlumuz lduğunu öğrendiğimiz an bu ismi koyduk.iyiki koymuşuz bir erkeğe çok yakışıyor çünkü.ve anlamı da çok güzel.. 1. Bir kavmin, bir şehrin başı. 2. Büyük bir hanedana mensup kimse. 3. Peygamberimizin soyundan gelen. 4. Kumandan. 5. Abbasi devletinde başkomutan. 6. Osmanlı devletinde beylerbeyi ve Tanzimat'tan sonra sivil paşalığın ilk derecesi
bende oğlumun adını emir koymayı düşünüyorum her yaşta güzel duruyo ,anlamıda çok güzel ama şunu anlayamıyorum hem çocuk olup hemde uslu olmayı beklemek bana saçma geliyo yeğenim var kız durduğu yerde durmuyo ki erkek çocuğu daha aktif olacaktır normal olarak ismi ona göre seçmek yersiz bence.