Doğuma Hazırlık Emir isminde oğlu olan?

• Konu Sahibi Konu Sahibi vivet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
V

vivet

Ziyaretçi
kızlar oğluma emir ismi vermek istiyorum fakat isim ve kişilik bağlantısı yaazısını okumuştum..oğluna emir ismi veren varmı?varsa oğlu nasıl yaramaz mı, uslumu, akıllımı?
mesela tanı*ığım yiğitler hep yaramaz...
furkanlar zayıf..vs...
lütfen tanı*ığı veya oğlu olan varsa karakterleri yazarlarmı acaba?

benim oğlumun adı emir
şu an 1.sınıf öğrencisi.cok kısa olarak özetleyeyim.beni tüketti.
bir cok zaman kendimi suçladım ismini emir koyduğum için.
ama unutmamak lazım insan karakterini isminden cok genleri belirliyor

benim oğlumun adı emir efe şu an küçük ama yinede yaramaz denilebilir 10 ayda bitirdi beni resmen ama isminden mi bilmiyorum çünkü babası da böyleymiş

Benim de bir öğrencim var Emirkan. Yüzüne baksanız ne kadar şirin dersiniz.O kadar sevimli kiii
Ama gel gör ki çok yaramaz.Yaptıklarını anlatsam,vazgeçersiniz bu ismi koymaktan.Ama sadece isimler değil, genler, çevrenin etkisi ve çocuğun aldığı eğitim etkiliyor kişiliğini

Benim yeğenimin ismi deEmirhan ..
Daha 6 aylık ama çok tembel ve keyfine düşkün olduğunu gözlemledi ailesi
ısimdenmidir bilemicem...

Küüçük yaşlarda emir isminde tanıdığım biri yok ama 45 li yaşlarda emir isminde bir çalışma arkadaşım var... Müthiş zeki, akıllı sakin saygılı ve bir o kadar da saygı gören biri....

Küüçük yaşlarda emir isminde tanıdığım biri yok ama 45 li yaşlarda emir isminde bir çalışma arkadaşım var... Müthiş zeki, akıllı sakin saygılı ve bir o kadar da saygı gören biri....

sevin*im şu an...çünkü öbür yorumlar çok korkuttu beni...tabi onlar haklı gözlemlerini söylüyorlar..
uslu çocuk ismi yokmu yahuu...

Merhaba konunuz içeriği nedeniyle taşınmıştır.Bilginize:a.s.:

nereye taşındı acep...
oglum adil emir...
çok afacan..yerınde durmaz...
ama ismınden mı yaradılışımı bılmem...yaradılışındandır

Benim emir adındaki tüm tanıdıklarım çok aktif ve yaramaz...
Gene size kalmış tabii ki...
a.s

sanırım yavaş yavaş vazgeçiyorum bu isim*en:sinifsinif:
halbuki ne güzel isim:gitme:

bende hamile kalırsam ve oğlum olursa:Saruboceq: emir istiyoruz ismini.bu şekilde değerlendirmeyin bence her çocuğun doğum tarihi doğum saati genleri karakteri farklıdır her emir aynı olurmu hiç? yada her ayşe?

bende hamile kalırsam ve oğlum olursa:Saruboceq: emir istiyoruz ismini.bu şekilde değerlendirmeyin bence her çocuğun doğum tarihi doğum saati genleri karakteri farklıdır her emir aynı olurmu hiç? yada her ayşe?

allah gönlüne göre varsin inşallah..ya ben yüzde 90 emir koyacam ama ne bilim yahu..öğretman arkavaşlardan yorum gelse.bvenim hiçöğrencim yada tanıdığım olmadı emir isminde..nasıllar..iyilermi?bilemiyorum..mesela alilerin mutlaka anormal bi yanı olurmuş..vs...

isimler kişiliği yansıtıyo doğru ama her insanda öyle olacak diye bişey yok bende adımın anlamı gibi bi insanımdır mesela eğer emir istiyosanız koyun bence oğlum beni yorduğu halde pişman değilim bi de bizim emir efe efeler çok yaramaz oluyo dediler ama kimsenin lafına bakmadık sizde istediğiniz ismi koyun

slm cnm benimde 4 yaşında emir adında oğlum var. biraz yaramaz evet.maşallah çok zeki akıllı ve düşünceli.ben hiç pişmalık duymadım. yinede sen bilirsin hepsi allaha emanetler..

bende emir koymayı dusunuyorum ama bılmıyorum bakalım babası ne dıycek...
aman yaramaz olsun cocuk dedıgın yaramaz olacak...ben sevmem zaten oyle kosesınde oturan miskin miskin:)

Bebekken aşırı yaramazdı ama ilk okulun ortasına gelince duruldu...
Çok atik ve zeki cin gibi.. her yerde başını çıkıştırıyor..

bizim de oğlumuzun adı emir olacak inşallah
doktor sormuştu ne koyacaksınız diye emir dediğimizde
Allah kolaylık versin o zaman bence bir kez daha düşününn emirler çok yaramaz olur demişti
aman yaramaz olursa da olsun napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…