EMİR bebeğin hikayesi

Tebrik ederim fatercim,sende kavustun kücük prensine.Allahim sizlere bagislasin insl.

çok şükür ikinizde sağlıklı olarak kavuşmuşsun bebeğine
epiduralin ıkınmada sorun yaşatdığını duymuştum bende çok şükür sende sonu güzel bitmiş
allah analı babalı büyütsün inşallah41 kere

canım faterım Allah bağışlasın ağladım yzaını okurken acısını göstermesin yavrunun...

julicim bide benimkini görseniz o hastane çıkışlarının içinde emanet almış gibi içerden bi ayaklı pijama bi çoraap bi patik giydirdğim zaman anca bişeye bensiyoo

a.s.gözün aydın fatercim,bebeğini allah analı büyütsün.hayırlı evlat olsun inş.çok güzel çok tatlı bir bebiş maşallah.allah nazarlardan korusun.hikayenizi okurken hem çok heycanlandım hem de duygulandım.biraz maceralı olmuş ama çok şukur bebeğin şimdi kollarında.bundan sonrada allah ayırmasın.

güzel dilek ve dualarınız için teşekkür ederim kızlar
Allah'a şükür şimdi herşey yolunda sarılığı da düştü oğlumun ve artık evde benimle
bir gün hastanede kaldı ama kokusunu nefesini çok özlemişim
Allah kimseyi ayırmasın yavrusundan
doğum yapacak arkadaşları da bir avazda kurtarsın inşallah

a.s.Fater'cim hayırlı uğurlu olsun... Hoşgeldin Emir Bebek :))
Sağlık sıhhat ve sevgiyle büyüsün inşaallah

allah bağışlasın canım okurken gözyaşlarımı tutamadım.
allah analı babalı büyütsün inş a.s.

canım emir bebek ailenize hoşgelmiş umarım güzel, sağlıklı, hayırlı, uzun, mutlu bir ömür yaşarsınız yavrunuzla çok öpüyorum ikinizide allahım analı babalı büyütmek nasip etsin

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun inşallah....

canım arkadaşım allah sağlık sıhhat versin ..tebrik ederim..o küçücük göbüşten çıkan tosuna bak sen nereye de gizlenmiş..:)))maşşallah çok tatlı..

Maşallah canım Emir bey e hoşgeldi sefalar getirdi.Allah analı babalı büyütsün inşallah Fatercim
Yalnız ebn resmini cetvelinden gördüm.Koyduğun linkler bende çıkmadı nedense.
Ama eminim o resimlerindede çok tatlıdır.
Bebeğinle mutlu bir ömür diliyorum.

ay yerim ben onu ya kirk bin kere masallah..Allah anali babali buyutsun insallah...gözünaydin...

oyy yavrum ne tatlı ya çok duygulanıyorum bu doğum hikayelerini okurken maşallah

Canım Allah analı babalı büyütsün.geçen gün resimleri görememiştim.Çok tatlı kaşlarını yerim ben onun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…