• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EMİR bebeğin hikayesi

fater

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
1.456
1
316
İzmir
selam kızlar
sonunda o muhteşem günü anlatma fırsatını buldum hayatımın en güzel gününü sizinle paylaşabildiğim için çok mutluyum

biliyorsunuz 3 kasımda kanama sonucu gittiğimiz kontrolde 1 cm açıklık olduğunu öğrenip eve dönmüştük
aynı gece artık oğluma kavuşmama az kaldığını hissediyordum çünkü sancılar şiddetini artırmıştı
sabaha karşı saat 4.30 da sancıyla uyandım ve kendimi dinlemeye başladım
önce 10 dk.da bir sonra giderek 7 ve 5 dk.da bir giren sancılar sonucu eşimi uyandırdım
heyecanla sancıları takip ediyorduk ve sanki vakit geçmek bilmiyordu
saat 7.30 a kadar evdeydik sonra hatanenin yolunu tuttuk

nst.de sancılar çıkmıştı ve dr. muayenesi sonucu 2 cm açılmam vardı saat 10.00 gibi yaışımı yaptık yanımda eşim ve kardeşim sabırsızlıkla minik mucizeme kavuşmayı bekliyorduk
5 cm açıklık olana kdar sancı çektim her sancıda eşimin ellerine sarılıp güç buluyordum sonra epiduralim takıldı ( korkuyordum ama korkulacak birşey değilmiş )
sonra hiç birşey hissetmedim
suni sancı verildiği sırada bebeğin kalp atışlarının yavaşladığı farkedildi hemen oksijen getirdiler ve suni sancıya son verdiler herşey yoluna girmişti
sancılar nstde tavan yapıyordu ama ben gülerek sohbet ediyordum ve ebeler sık sık açılmamı kontrol ediyorlardı
önce 5 sonra 7 sonra 8 veeee 9 cm derken gitme vakti geldi
inanamıyordum az sonra oğluma kavuşacaktım vedalaştım yakınlarımla ve doğumhaneye giderken herkes için dua ettim

ebeler kasılma hissettiğimde bbği itmemi ve ıkınmamı söylediler her kasılmada haber verip ıkınıyordum herşey yolunda gidiyordu dr.um geldiğinde daha güçlü ıkınmamı artık bebeğimin saçları görüldüğünü söyledi
var gücümle ıkınıyordum ama bir şeyler yolunda gitmiyordu tıpkı sancı çekerken olduğu gibi bebeğimin kalp atışları yavaşlamıştı birden bir telaş dr. bağırmaya başladı çabuk ıkın bebeğin sıkıştı diyordu ve 3 ebe sırayla karnıma bastırıyordu
ben bu bastırmanın etkisiyle nefes alamıyordum ama bebeğim için ıkınmam gerekiyordu
çok korktum ve sonunda bebeğimi vakumla çekmek zorunda kaldılar bebeğimin çıkışını gördüm ama hiç sesi çıkmıyordu yine bir koşuşturma başladı herkes bir şey diyordu
önümdeki perde hızla çekildi dr. hemen oksijen istedi çocuk dr.u çağrıldı ama bebeğimin sei çıkmıyordu hala ve ben ağlıyordum
ona bir şey oldu sandım bana bir ömür gelen dk.lar sonra bebeğimin ağlaması duyuldu dünyalar benim olmuştu Allah'a şükrettim hemen temizlediler ve yanıma getirdiler mis gibi kokuyordu oğlum ve ikimizde çok yorgunduk
Allah'ım kimseyi bu yolda eylemesin ve herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah
Emir'im 4 kasım 2008 salı günü 3.370 gr ve 48 cm. olarak dünyaya geldi

maşallah deyin teyzeleri:nazar::nazar::nazar:

pic0509yk2.jpg

w480.png

pic0553mo4.jpg

pic0548gz8.jpg

Son düzenleme:
FELAK SURESİ
* Bismil -lâ-hir- Rahmân-ir'Rahıym
* Kul euuzü birabbil felak * Min şerri maa halak
* Ve min şerri ğaasikın izâa vekab * Ve min şerrin neffâasati fil 'ukad
* Ve min şerri haasidin izâa hased

NAS SURESİ
* Bismil -lâ-hir- Rahmân-ir'Rahıym
* Kul euuzü birabbinâas * Melikinnâas * İlâahinnâas
* Min şerril vesvâasil hannâas
* Ellezii yüvesvisü fii sudüürinnâas
* Minel cinneti vennâas

oy oy maşallah canım benim ya çok güzel bebeğin allah analı babalı büyütsün inşalah

Allah analı babalı büyütsünnn vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşaallah....tebrik ederim...

allah analı babalı büyütüsün 41 kere maşallah emir bebeğe. isteyipte bekleyenlerinde kucaklarını boş bırakmasın allahım.

fatercim cnm tebrik ederim masallah emir bebege cok tatli inan cok duygulandim daha dun gibi ciktik bu yolculuga ve bak sen melegine kavustun bile cnm benim allah analı babalı büyütsün inşalah ikinizide optum

maşallah maşallah.ilk resimde nasıl da yayılmış...
hayırlı,sağlıklı ve birlikte koca bir ömür sizin olsun.

maşallah emir bebeğe:nazar::nazar::nazar: tebrik ederim canım, çok duygulandım okurken darısı başımıza:Saruboceq: allah analı babalı büyütsün canım

canııım allah mesut etsin oğlunla sizi bir ömür inşallah hiç ayırmasın maşşallah nekadar yakışıklı nekadar sevimli oğlun nazar değmesin inşallah allah uzun ömürler versin

fatercim maşallah oğluna..
çok güzel bi bebek yaaa...
baksana pijamasının içinde minicik..
ay ben çok duygusal oldum.ağlıyorum yine..
benim kuzumda gelsin artık..

allah nazarlardan saklasın. okurken ben de heyecanlandım,üzüldüm, ağladım... bebeğin sesini beklerkenki o yürek çarpıntısını ben de duydum. gözünaydın canım...

doğumun çok heyecenlı geçmiş fatercim...
emir bebeğin hayatı boyunca karşılaştığı tek sorun bu olur inşallah...
Allah analı babalı büyütsün...hayırlı uğurlu olsun...
güle güle büyüt bebeğini.....

Fater Allah bu meleği sana bağışlasın. Oy çok tatlı seninkine de hastane çıkışı benimki gibi büyük gelmiş. İnşallah tez zamanda içini dolduracaklar. Tekrar maşallah canım. Duaları da okudum :)

Back