• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eminim okurken yuh diyeceksiniz!!!

baştan sona okudum yuh üstüne yuh hele bide sana yapmadım demiyo mu ben snn zannettğin kadr salak değilim Allahından bul deseydin de canım sen bunun face şifresini msn şifresini filn bilmiyo musun? gir bak soruştur snde onun arkadaşlarınn ağzını ara

baştan sona okudum yuh üstüne yuh hele bide sana yapmadım demiyo mu ben snn zannettğin kadr salak değilim Allahından bul deseydin de canım sen bunun face şifresini msn şifresini filn bilmiyo musun? gir bak soruştur snde onun arkadaşlarınn ağzını ara

Kendi face'ini aylar önce kapattı, bidaha da açmadı. Msn'e de 1 senedir girmiyordur. Bu insan akıl hastası kızlar ciddi derecede depresyon geçiriyor, yani artık adım kadar eminim normal değil, bağıra çağıra, sürekli kendi kendini aşağılayarak konuşup durdu. Ne hali varsa görsün beni de kaybetti ya artık iyice çöker yalnızlıktan!!

Size kocaman geçmiş olsun.. neyse ki böyle birini arkadaşlık sürecinde kendi yaptığı bir hata sonucu tanımışsınız..

Ben kusucam yaaa... hala bu adamla beraber oldugun icin sana inanamiyorum. Bazen bi ruyadan uyanmak, hayata geri donmek hic keyifli olmaz. Ama seninki de kotu bir kabusmus arkadasim. Uyanman dilegiyle.

Back