- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadinlarin en büyük, en önemli ortak özelilligi 6ci hisleri! Ispat delil sahit gerekmez bi kadin hissediyorsa kesin dogrudur!
Ben korkuyorum mu dedim???
bence korkuyorsunuz ki ssöylemiyorsunuz.çnkü kaybetmek istemiyorsunuzz.Yaa kişisel tercih tabii ama böyle bir adam dan hayır gelir mii? Bunun cevabı evet hayır gelirse birşeyy demiyorum.ama kalıbımı basarım bu adam seni üzer devam edersen.senii tanımam etmem ama hemcinslerimin böyle adamlar yüzünden üzülmesi sinir ediyor benii.
![]()
canım söylicek, ama telefonda değil yüzyüze gelmeyi bekliyor sen yanlış anlamışsın. yani yüzyüze halledicek söylicek içindekileri dökecek, okdr. zaten göz göre göre kim kabl ederki böle bişiyi? böyle adamlar layıklarını ilerde bulurlar zatenşimdi fntazilerinde heycanlansınlar
Ya bunu yapan adam kişiliksiz karaktersiz insanın tekidir.Konu sahibi kusura bakmasın ama böyle.Baksanıza arkadaşına sözlü tacizde bulunmuş.iğrenç birşey yanii.Bunu fake hesap açıp senin arkadaşına yapan insann kendi gerçek hayatında kimbilir ne haltlar yiyordur.
Yüzyüze söyleme kısmını kaçırmışım fakat ben olsam uzun süre bööyle bir pislikle ilşkimi sürdürmem yanii.Yakın zamanda yüzyze gelecekseniz bekle.Ama uzun süre devam edeceksen ne bileyim ben olsam istemem yanii kurtulurum hemen o insandan.gece gece çok sinir oldum yaniii okuyunca
![]()
bende çok sinir oldum.. valla burda mutluluk haberlerini açıp okumaya başlıyorum çok sıkıldığımda. nedir bu erkekler ya valla bi konu açcam sonunda bütün kızlar kinini kussun deşifre etsin görenler kaçsın onlardan![]()
Kadinlarin en büyük, en önemli ortak özelilligi 6ci hisleri! Ispat delil sahit gerekmez bi kadin hissediyorsa kesin dogrudur!
canım sen bugün bu adamı affedersen yarın yatakta da basarsın.kendine yazık etme.
O konuda hiç şüphem yok zaten kendimdenMesajlarıda bi güzel kaydedicem telefonuma, şiir okuyormuş gibi yapıp "bak sana ne güzel şiirler yazdım" diyip teker teker okuyacağım hepsini
Bukadar gerizekalı olabilir mi bir insan yaa soruyorum size??
![]()
bu olayı okurken başıma gelen bambaşka bir olay aklıma geldi.benimde böyle şifremi falan verdiğim bir arkadaşım vardı.burada sizin kızarkadaşınız size haber vermiş.böyle bir durum var diye.bende de tam tersi kız arkadaşım yaptı sevgilinizin yaptığını.yani yapamadı.dedim belki benimkine benzer bir durumdur ama eminim diyorsun.arkadaşım sahte hesap alıp konuşmadı ama sevgilimi sadece fotoğrafını gördükten sonra beenle sevgilim hakkında konuşurken sanki ağzının suyu akıyormuşcasına konuşuyordu.bazı hareketleride değişmişti.tıpkı sevgilimin istediği kız hareketleri gibi davranmaya başladı.bunları hissettim.gözümü kapatıyordum.aklıma neler geliyordu.birde kopma noktası bunları anlamadığımı sanıp beni duygu ve guruyla oynamakla suçlamasıydı.
bir arada bir teyzem bana sevgilin yerine başkası sana mesaj yazmış olabilir mi dedi.bunu koy cebe.kız arkadaşımın bu tarz bir şey yapacağınıda düşünüyorum.bu aklıma gelmişti ama arkadaşınıza güveniyorsunuz.
belki sevgilinize biri oyun oynadı diyede düşündüm.belki çok yakın bir arkadaşı sizin arkadaşlarınızı çekici buldu.belki sizin aranızı bozmak için yapıldı.ıp numarası da uyabilir.bilgisayarını kullanabilir miyiğim derse olur.
kızgınlıkla ve hayal kırıklığı ile olayları farklı algılayabiliriz.
canım sen bugün bu adamı affedersen yarın yatakta da basarsın.kendine yazık etme.
Yada gercek hayatta cesaretsin, garibim kendini sanal alemde bu sekilde avutmaya calisiyor..
Yada gercek hayatta cesaretsin, garibim kendini sanal alemde bu sekilde avutmaya calisiyor..
böyle bir insanın düzeleceğini mi düşünüyorsun? yazık etme kendine. böyle birşeyi insanlık dışı olduğunu farkedemiyen biri sence de de değişir mi? sakın uğraşma bence![]()