• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eminim okurken yuh diyeceksiniz!!!

Canım yaa, Bomboş biri için boşuna yorma kendini, Kim bilir daha neler yapıyordur senin haberin olmadan, binlerce kız vardır aynı şekilde konuştuğu, Sen yüzüne vuracaksın da ne olacak? İnkar edecek, yanlış anladın diyecek, Seni ikna etmeye çalışacak, Hep aynı tantana, boş ver yaa bitir gitsin yorma kafanı böyle sapıklarla..

Kafasi ile birlikte hayatida bo$, büyük bir bo$lugun icinde o yüzden böyle bir yola basvurdu, özgüveni 0dan 180e aninda firladi tavani bile deldi gecti :52:

hadi bıraktım diyince de bu kişiliksiz şahşiyet bu işleri bıraktı mı oluyor .Bütün iletişimi kesin gitsin bu kadar aşağılabilen bir adamdan sevgili değil arkadaş bile olunmaz. :19:

hadi bıraktım diyince de bu kişiliksiz şahşiyet bu işleri bıraktı mı oluyor .Bütün iletişimi kesin gitsin bu kadar aşağılabilen bir adamdan sevgili değil arkadaş bile olunmaz. :19:

Benim asıl merak ettiğim, bunları yaparken hiç mi düşünmüyor beni? :43:
Tabikide Hayır......

ben konuyu okurken çok da şaşırmadım böle pis bişeyi anca bi erkek yapar zaten:47:.ben daha çok senin ''YA BU İĞRENÇ İŞLERİ BIRAKIR YADA BENİ KAYBEDER ...'' demene yuh dedim. ne yani af dilese bidaha olmucak dese afmı edeceksin. kusra bakma ama senin sevgilin harbi sapıkmış.demekki seninleyken hayalindeki aklındaki oynaştığı hatunlar hep en yakınlarınmış. ben olsam bunu asla sindiremezdim bidaha asla yüzüne bakmazdım salla gitsin :51:

Kusura bakmayın ama bana siz şaka gibi geldiniz ,sevgilinizin bu ikinciymiş ne diye hala görüşüyorsunuz bu kadar kalitesiz bir insanla ..

Bana bir erkek fantazisi gibi geldi :44::44::44:

Tabikide Hayır......

sizi dşünen insan zaten bunları yapar mı? Bakın bir insanı seviyorsak aşıksak herşeyii kabulleneceğiz anlamına gelmiyor.Lütfen bir an önce bu adamdan kurtulun.

Amaa yinede bana bu durum şöyle olucak gibi gözüküyor.Siz şuan sevgilinize çok değer veriyorsunuz.Onu kaybetmek istemiyorsunuz ve yüzyüze söyleyeceğim vs. dyorsunuz.Siz zaten farklı ülkelerdesiniz 3 gün sonra bulaşacak olsanız neysee bekleyin diyeceğim ama.Sizin ki farklı birşey siz kaybetmek istemediğiniz için erteliyorsunuz.Kabullenip bu konudan bahsetmeyeceksiniz gibi gliyor.Ama siz vazgeçmesenzde bu adam br gün bırakacak sizi.:51:

tüm yorumları okuyamadım ama hala bu adama birşeyler hissetmek nasıl bir duygu?mideniz bulanmıyor mu?bu adamla hala aklınızda soru ısaretı bile olmamalı..bu kadar basit,şeref yoksunu bir insan..bence en yakın arkadaşınıza takıldığı için şükretmelisiniz,onun sayesinde farkettiniz..belki önceden de yapıyordu kim bilir..çok geçmiş olsun..

Tabikide Hayır......

O zaman onun pişman olup olmaması da sizin için önemli olmamalı bence. Daha ne yapabilirdi acaba sizi tamamen kaybetmesi için en yakınınızdaki insana sarkmış daha napsın yani şereften yoksun olduğunu size kanıtlamak için bunu da ben anlamadım neyini düşünüyorsunuz hala kendini affetirise filan diyerek şaşırdım doğrusu.

erkek arkadaşına yuh demiyorum çünkü birebir aynı şeyleri yaşadım.
yuh dediğim kişi sensin.
öğrendin ve hala onunla konuşmaya devam mı ediyorsun?
işte buna harbi yuh!
ne demek nasıl ispatlıycam sonuçta sen eminsin dimi?
bende böyle birşeyini yakaladım eski erkek arkadaşımın ve anında bitti.
ben yapmadım vs dedi evet hala da diyor ama ben eminim sonuçta.
sende eminsen bitir.
yoksa daha çok fantazi okursun.

erkek arkadaşına yuh demiyorum çünkü birebir aynı şeyleri yaşadım.
yuh dediğim kişi sensin.
öğrendin ve hala onunla konuşmaya devam mı ediyorsun?
işte buna harbi yuh!
ne demek nasıl ispatlıycam sonuçta sen eminsin dimi?
bende böyle birşeyini yakaladım eski erkek arkadaşımın ve anında bitti.
ben yapmadım vs dedi evet hala da diyor ama ben eminim sonuçta.
sende eminsen bitir.
yoksa daha çok fantazi okursun.

:46::46::46::46::46::46: tamamen katılıyorum
kaç kurtar kendını bu adamdan
yüz yüze olunca ne değışıcek ? tabı kı ınkar etcek ınancak mısın?

ınanmaya hazır gıbısın zaten ama ...

Son birkaç gündür sürekli tartışıyoruz, sıkıldım artık bu işten. Koptu kopacak gibi ama bildiklerimi bir türlü söyleyemiyorum kızlar :43:
Nolur bana kızmayın kötülemeyin ama bilmiyorum neden söyleyemediğimi, kaybetme korkusundan değil, zaten çok soğuk rüzgarlar esiyor aramızda ve ben hiçbir şekilde yakınlık göstermiyorum sevgimi göstermiyorum, ama SÖYLEYEMİYORUM işte nalet olsun. 2 senemi verdim ona herkese herşeye rağmen ilişkimize inandım ve arkasında durdum, yediremiyorum kendime yanına kalsın istemiyorum aynı şeyleri yaşasın istiyorum 10 kat beterini!! Canı öyle bir yansın ki birdaha birini kandırmayı aklından bile geçiremesin!
Mesafeli ilişkilerin sonunda mutlu olan okadar çok kişi tanıyorum ki, bizimde mutlu olacağımıza okadar inandım ki :43:
Hiçkimseyi sevmediğim kadar çok sevdim onu, mesafelere engellere rağmen ama o da herkes gibi şerefsiz çıktı, niye hep böyle olmalı? :43:

Son birkaç gündür sürekli tartışıyoruz, sıkıldım artık bu işten. Koptu kopacak gibi ama bildiklerimi bir türlü söyleyemiyorum kızlar :43:
Nolur bana kızmayın kötülemeyin ama bilmiyorum neden söyleyemediğimi, kaybetme korkusundan değil, zaten çok soğuk rüzgarlar esiyor aramızda ve ben hiçbir şekilde yakınlık göstermiyorum sevgimi göstermiyorum, ama SÖYLEYEMİYORUM işte nalet olsun. 2 senemi verdim ona herkese herşeye rağmen ilişkimize inandım ve arkasında durdum, yediremiyorum kendime yanına kalsın istemiyorum aynı şeyleri yaşasın istiyorum 10 kat beterini!! Canı öyle bir yansın ki birdaha birini kandırmayı aklından bile geçiremesin!
Mesafeli ilişkilerin sonunda mutlu olan okadar çok kişi tanıyorum ki, bizimde mutlu olacağımıza okadar inandım ki :43:
Hiçkimseyi sevmediğim kadar çok sevdim onu, mesafelere engellere rağmen ama o da herkes gibi şerefsiz çıktı, niye hep böyle olmalı? :43:

insan hazmedemiyor di mi.akbul edemiyorsun,şaka gibi geliyor.kendinde o gücü bulamıyorsun.gücünü toplamıyo bekliyorsun

madem bu kdr çıkmazdasın sende aldattığını göster ona. snn yaptıını yaptım de yol göster. neden erkekler sürekli cinsellk peşnde ya:47:

benim anlamadigim senin arkadasini hic görmemis,
taniyormuydu,tanimiyorsa nasil bulup eklemis:26:

Yani bencede bu durum igrencligin daniskasi..

Kusura bakmayin ama sizin de dediginiz gibi erkek arkadasiniz hakikaten akil noksani gibi davranmis..

Yani trajikomik derler ya anlatma seklinizden de bana oyle geldi..

Ben sizin yeriniz de olsam hiiiiiiccc zamanimi harcamam boyle birisiyle.. yuz yuze gelmeyi falan beklemeyin bence.. sadece onun kadar salak olmadiginizi ve yaptiklarinin farkinda oldugunuzu belirtirseniz yeterli olur diye dusunuyorum..

Ne hali varsa gorsun..

amazon kadınları erkekleri sadece üremek için kullanır erkek onunla cennette olduğunu sanırken hamile kaldığını anlayan amazon kadını erkeğini bebeğinin babasını öldürürmüş .... :46: sana da bir intikam planı lazım bence intikamın en büyüğü susmaktır sus sesiz sedasız beklemediği bir anda onun en mutlu olduğunuzu düşündüğü bir zaman diliminde bir telefon etmeye hatta bir mesaj çekmeye gerek duymadan terk et telefon numaranı değiştir mümkünse adresini unut dinlen,durul ve yeni biriyle tekrar dene asla geçmişle yargılamadan sorgulamadan şimdiyle ilgilen dünyada her erkek o alçak sevgilin gibi değil unutma

Benim başıma böyle birşey gelecek ve ben susucam adamı keseriim hayatımdanda defolup gider.Gercekten cok sabırlısın nasıl görüşüp konusabılıyosun inanamıyorum.Böyle bir insanla gelecek düşünmemelisin..Hiç bısekılde muhattap olma bence intikam falan değmez.Yüzünü gördüğün için şükretmelısın canım Allah hakkında hayırlısını versin..

Benim başıma böyle birşey gelecek ve ben susucam adamı keseriim hayatımdanda defolup gider.Gercekten cok sabırlısın nasıl görüşüp konusabılıyosun inanamıyorum.Böyle bir insanla gelecek düşünmemelisin..Hiç bısekılde muhattap olma bence intikam falan değmez.Yüzünü gördüğün için şükretmelısın canım Allah hakkında hayırlısını versin..

Arada anlayacağı şekilde imalarda bulunuyorum, diyelim ki arkadaşımın adı Lale, Lalecan diye hitab ederdi Fake hesabından. İşte konuştuğumuz zaman da "Bak Lalecan sana selam söylüyor" fln, ve kullandığı birkaç kelimeyi bende ona karşı kullanıyorum anlasın diye. Ama süper bir oyuncu zerre kadar çaktırmıyor bozmuyor kendini :46:
Ama işte direk ortadan dalamıyorum konuya, o anlayacağı kadar anladı zaten pislik Herif. Boşuna zamanımı harcadı ya madem uçkuruna buladar değer veriyo benden ne istedin de zamanımı boşa harcattın :32:

amazon kadınları erkekleri sadece üremek için kullanır erkek onunla cennette olduğunu sanırken hamile kaldığını anlayan amazon kadını erkeğini bebeğinin babasını öldürürmüş .... :46: sana da bir intikam planı lazım bence intikamın en büyüğü susmaktır sus sesiz sedasız beklemediği bir anda onun en mutlu olduğunuzu düşündüğü bir zaman diliminde bir telefon etmeye hatta bir mesaj çekmeye gerek duymadan terk et telefon numaranı değiştir mümkünse adresini unut dinlen,durul ve yeni biriyle tekrar dene asla geçmişle yargılamadan sorgulamadan şimdiyle ilgilen dünyada her erkek o alçak sevgilin gibi değil unutma

Çok haklısın canım, hepiniz ayrı ayrı haklısınız. Fark ettim de gün geçtikce daha da soğuyorum ondan. Hayır hayır bana öyle gelmiyor, gerçekten öyle :ssz: Artık gün boyu aramıyorum sormuyorum, nezamandır Seni Seviyorum bile demiyorum.
Uzakta olmasının tek avantajı bu galiba, gerçi ben bu şekilde halletmek istemezdim ama napalım :ssz: Başkasıyla dene fikrini şöyle yorumlayayım, etrafımda bana ilgi gösteren ve en önemlisi TANIDIĞIM (arkadaş çevresi, ailesi, vs. ) insanlar var, hatta biri beni okadar çok seviyordu ki ağladı yanımda, ben seni sevmiyorumdeyince bastı gaza uçtu gitti, ondan beri de bir haber alamadım :-/
Herşeyin hayırlısı diyelim, ama (büyük konuşmuyorum) birdaha asla ayrı ülkeden bir Sevgili olmicak :9:

Back