Canım yaa, Bomboş biri için boşuna yorma kendini, Kim bilir daha neler yapıyordur senin haberin olmadan, binlerce kız vardır aynı şekilde konuştuğu, Sen yüzüne vuracaksın da ne olacak? İnkar edecek, yanlış anladın diyecek, Seni ikna etmeye çalışacak, Hep aynı tantana, boş ver yaa bitir gitsin yorma kafanı böyle sapıklarla..
hadi bıraktım diyince de bu kişiliksiz şahşiyet bu işleri bıraktı mı oluyor .Bütün iletişimi kesin gitsin bu kadar aşağılabilen bir adamdan sevgili değil arkadaş bile olunmaz.
Benim asıl merak ettiğim, bunları yaparken hiç mi düşünmüyor beni?
Tabikide Hayır......
Benim asıl merak ettiğim, bunları yaparken hiç mi düşünmüyor beni?
Tabikide Hayır......
erkek arkadaşına yuh demiyorum çünkü birebir aynı şeyleri yaşadım.
yuh dediğim kişi sensin.
öğrendin ve hala onunla konuşmaya devam mı ediyorsun?
işte buna harbi yuh!
ne demek nasıl ispatlıycam sonuçta sen eminsin dimi?
bende böyle birşeyini yakaladım eski erkek arkadaşımın ve anında bitti.
ben yapmadım vs dedi evet hala da diyor ama ben eminim sonuçta.
sende eminsen bitir.
yoksa daha çok fantazi okursun.
Son birkaç gündür sürekli tartışıyoruz, sıkıldım artık bu işten. Koptu kopacak gibi ama bildiklerimi bir türlü söyleyemiyorum kızlar
Nolur bana kızmayın kötülemeyin ama bilmiyorum neden söyleyemediğimi, kaybetme korkusundan değil, zaten çok soğuk rüzgarlar esiyor aramızda ve ben hiçbir şekilde yakınlık göstermiyorum sevgimi göstermiyorum, ama SÖYLEYEMİYORUM işte nalet olsun. 2 senemi verdim ona herkese herşeye rağmen ilişkimize inandım ve arkasında durdum, yediremiyorum kendime yanına kalsın istemiyorum aynı şeyleri yaşasın istiyorum 10 kat beterini!! Canı öyle bir yansın ki birdaha birini kandırmayı aklından bile geçiremesin!
Mesafeli ilişkilerin sonunda mutlu olan okadar çok kişi tanıyorum ki, bizimde mutlu olacağımıza okadar inandım ki
Hiçkimseyi sevmediğim kadar çok sevdim onu, mesafelere engellere rağmen ama o da herkes gibi şerefsiz çıktı, niye hep böyle olmalı?
benim anlamadigim senin arkadasini hic görmemis,
taniyormuydu,tanimiyorsa nasil bulup eklemis:26:
Benim başıma böyle birşey gelecek ve ben susucam adamı keseriim hayatımdanda defolup gider.Gercekten cok sabırlısın nasıl görüşüp konusabılıyosun inanamıyorum.Böyle bir insanla gelecek düşünmemelisin..Hiç bısekılde muhattap olma bence intikam falan değmez.Yüzünü gördüğün için şükretmelısın canım Allah hakkında hayırlısını versin..
amazon kadınları erkekleri sadece üremek için kullanır erkek onunla cennette olduğunu sanırken hamile kaldığını anlayan amazon kadını erkeğini bebeğinin babasını öldürürmüş ....sana da bir intikam planı lazım bence intikamın en büyüğü susmaktır sus sesiz sedasız beklemediği bir anda onun en mutlu olduğunuzu düşündüğü bir zaman diliminde bir telefon etmeye hatta bir mesaj çekmeye gerek duymadan terk et telefon numaranı değiştir mümkünse adresini unut dinlen,durul ve yeni biriyle tekrar dene asla geçmişle yargılamadan sorgulamadan şimdiyle ilgilen dünyada her erkek o alçak sevgilin gibi değil unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?