eminim okurken yuh diyeceksiniz!!!

Kadinlarin en büyük, en önemli ortak özelilligi 6ci hisleri! Ispat delil sahit gerekmez bi kadin hissediyorsa kesin dogrudur!

Kadinlarin en büyük, en önemli ortak özelilligi 6ci hisleri! Ispat delil sahit gerekmez bi kadin hissediyorsa kesin dogrudur!

ben hissediyordumm ama kabul etmiyordu. ama sonuçta varr çıktı . çok doğru sölediniz. ben de en ufak bişiyi seziyorum

Ben korkuyorum mu dedim???

bence korkuyorsunuz ki ssöylemiyorsunuz.çnkü kaybetmek istemiyorsunuzz.Yaa kişisel tercih tabii ama böyle bir adam dan hayır gelir mii? Bunun cevabı evet hayır gelirse birşeyy demiyorum.ama kalıbımı basarım bu adam seni üzer devam edersen. senii tanımam etmem ama hemcinslerimin böyle adamlar yüzünden üzülmesi sinir ediyor benii.

canım söylicek, ama telefonda değil yüzyüze gelmeyi bekliyor sen yanlış anlamışsın. yani yüzyüze halledicek söylicek içindekileri dökecek, okdr. zaten göz göre göre kim kabl ederki böle bişiyi? böyle adamlar layıklarını ilerde bulurlar zaten şimdi fntazilerinde heycanlansınlar

Ya bunu yapan adam kişiliksiz karaktersiz insanın tekidir.Konu sahibi kusura bakmasın ama böyle.Baksanıza arkadaşına sözlü tacizde bulunmuş.iğrenç birşey yanii.Bunu fake hesap açıp senin arkadaşına yapan insann kendi gerçek hayatında kimbilir ne haltlar yiyordur.

Yüzyüze söyleme kısmını kaçırmışım fakat ben olsam uzun süre bööyle bir pislikle ilşkimi sürdürmem yanii.Yakın zamanda yüzyze gelecekseniz bekle.Ama uzun süre devam edeceksen ne bileyim ben olsam istemem yanii kurtulurum hemen o insandan. gece gece çok sinir oldum yaniii okuyunca

Yada gercek hayatta cesaretsin, garibim kendini sanal alemde bu sekilde avutmaya calisiyor..

bende çok sinir oldum.. valla burda mutluluk haberlerini açıp okumaya başlıyorum çok sıkıldığımda. nedir bu erkekler ya valla bi konu açcam sonunda bütün kızlar kinini kussun deşifre etsin görenler kaçsın onlardan

bencedee

katılıyorum kesinlikle. bu adamla(adam demeye de bin şahit ister ya neyse) evlilik hayalleri kurduğunuzu falan sölüyosun canım, ama ondan hayır çıkmaz fikrimce. eğer ilişkiniz devam ederse aklında sürekli şüphelerle yaşarsın diye düşünüyorum. tabiki kendin için en doğru kararı sen vericeksin.aşkın gözü kördür derler ya ne desek boş...
Allah hakkında en hayırlısını nasip etsin tatlım...

canım sen bugün bu adamı affedersen yarın yatakta da basarsın.kendine yazık etme.

bu olayı okurken başıma gelen bambaşka bir olay aklıma geldi.benimde böyle şifremi falan verdiğim bir arkadaşım vardı.burada sizin kızarkadaşınız size haber vermiş.böyle bir durum var diye.bende de tam tersi kız arkadaşım yaptı sevgilinizin yaptığını.yani yapamadı.dedim belki benimkine benzer bir durumdur ama eminim diyorsun.arkadaşım sahte hesap alıp konuşmadı ama sevgilimi sadece fotoğrafını gördükten sonra beenle sevgilim hakkında konuşurken sanki ağzının suyu akıyormuşcasına konuşuyordu.bazı hareketleride değişmişti.tıpkı sevgilimin istediği kız hareketleri gibi davranmaya başladı.bunları hissettim.gözümü kapatıyordum.aklıma neler geliyordu.birde kopma noktası bunları anlamadığımı sanıp beni duygu ve guruyla oynamakla suçlamasıydı.

bir arada bir teyzem bana sevgilin yerine başkası sana mesaj yazmış olabilir mi dedi.bunu koy cebe.kız arkadaşımın bu tarz bir şey yapacağınıda düşünüyorum.bu aklıma gelmişti ama arkadaşınıza güveniyorsunuz.

belki sevgilinize biri oyun oynadı diyede düşündüm.belki çok yakın bir arkadaşı sizin arkadaşlarınızı çekici buldu.belki sizin aranızı bozmak için yapıldı.ıp numarası da uyabilir.bilgisayarını kullanabilir miyiğim derse olur.

kızgınlıkla ve hayal kırıklığı ile olayları farklı algılayabiliriz.

böyle bir insanın düzeleceğini mi düşünüyorsun? yazık etme kendine. böyle birşeyi insanlık dışı olduğunu farkedemiyen biri sence de de değişir mi? sakın uğraşma bence

Canım yaa, Bomboş biri için boşuna yorma kendini, Kim bilir daha neler yapıyordur senin haberin olmadan, binlerce kız vardır aynı şekilde konuştuğu, Sen yüzüne vuracaksın da ne olacak? İnkar edecek, yanlış anladın diyecek, Seni ikna etmeye çalışacak, Hep aynı tantana, boş ver yaa bitir gitsin yorma kafanı böyle sapıklarla..

Ona kendini ne kadar değersiz ve alçak hissetirirsen o kadar kalıcı olur bu ders onda. Ama bunu gayet sessiz sakin yapacaksın ki hakikaten kendinin seni için hiçbir önem arzetmediğini düşüncek ve delirecek.

O sıfattan başka daha çok sıfat var yakıştıracak da terbiyemi bozmayayım yine...

evet sizinkisi benim durumumun tam tersi, dost kazigi resmen!
Siyin durumunuzda aklima gelen tek sey "Bir düşmanı affetmek, bir dostu affetmekten daha kolaydır!"
Vallah baskasinin yaptigini zannetmiyorum, yüzde bir milyon eminim sevgilimin ta kendisi oldugunu, cünkü mail adresleri hemen hemen ayniydi o fake olanin ve kendisinin! asla tesadüf olamaz bu!
Icim okadar dolu ki ama patlayamiyorum iste, korktugumdan degil bende anlayamadim..:26:

Yada gercek hayatta cesaretsin, garibim kendini sanal alemde bu sekilde avutmaya calisiyor..

Aynen benim düsüncelerim Gercek hayatta Cesaret ve Özgüven = Sifir! Sanalda dünyanin en mükemmel, kusursuz erkek adayi (kendisini bir baskasi olarak tanitan aday), bayilan bayilana!

böyle bir insanın düzeleceğini mi düşünüyorsun? yazık etme kendine. böyle birşeyi insanlık dışı olduğunu farkedemiyen biri sence de de değişir mi? sakın uğraşma bence

Bu saatten sonra ben ancak onun tedavi olmasini dogru buluyorum akli basinda bir insan böyle igrenc islere kalkismaz, hata üzerine hata yapmaz bile bile. hala sasiriyorum aptalligina ya resmen kendi kendini ele verdi salak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…