eminim okurken yuh diyeceksiniz!!!

Eklemem gereken birşey var. Arkadaşım X'le gece 12den üç'e kadar yazıştı, bende sonuna kadar teldeydim tabi. Ertesi gün aradı sevgilim konuştuk "çok uykusuzum yorgunum ya, gece 12den sabah 3e kadar arkadaşım Y ile telde konuştuk" dedim. Panik oldu o an ne diyeceğini bilemedi "Hmm anladım" dedi başka bişey diyemedi. Bilmiyorum imada bulunduğumu anladı mı o an, gerçi anlamamak mümkün değil!

Son düzenleme:

Karşımda nasıl bir şekil alacağını çok merak ediyorum, biteceği varsa da biter ondan sonra..

o kdr salak deildir ama belli de olmaz. bu zihniyeti taşıo sonuçta allahım pişkinliğe bakarmısın ya resmen tekrar yaşıyorum sanki şimdi bende arıcam he

ama sana bişey daha sölim, istersen deli gibi sev, ama bu snn aklından hiçbi zaman çıkmıcak. ya bi kere bırak güveni sadıklığını falan düşüncesi fesat, başkalarını düşünerek tatmin olan biriyle beraber olabilicekmisin. ben denedim, olmuyo ve giden zamanın oluyo. iyi düşün derim. dünyaya bir kere geliyosun göz göre göre böyle bir kişi için vaktini harcama

o kdr salak deildir ama belli de olmaz. bu zihniyeti taşıo sonuçta allahım pişkinliğe bakarmısın ya resmen tekrar yaşıyorum sanki şimdi bende arıcam he

Canım şu an bitirmek gelmiyor içimden, aşkından ölüp bittiğimden degil biraz saf'a yatıyorum işte, bırak kendini akıllı uyanık zannetsin ona da sıra gelecek az kaldı diyorum kendi kendime

Ya bu işleri bırakır ya da beni kaybeder ne demek anlamadım ben. Nasıl böyle bir cümle kurabilirsiniz ki en yakın kız arkadaşınızla bel altı muhabbetler yapmış birine. Madem mideniz bulandı ne diye hala birliktesiniz, bu nasıl olur?

seni kaybetmekten zaten korkmuyor ki, en yakın arkadaşına bile bel altı muhabbetler açmış. boşver en yakın arkadaşını da, bi başkalarını düşünerek tatmn olan adamdan sana ne köy olur ne kasaba. kaldı ki evlilik planlarından bahsediyorsun. boynuzların 1000i aşar sana verdiği değer apaçık ortadayken biteceği varsa biter demen bana da saçma geldi. nasıl kaldırabiliyosun ya ben kafamı duvarlara vuruyodum affettim diye şimdi o kdr mutluyumki, sende kendini böyle şelere bulaştırma bence

Son düzenleme:

Kusura bakmayın saçma bir cümle olduğunu farkettim, inanın sinirden ne yazdığımı bilmiyorum
Biliyorum böyle bir insanın adını dahi anmak çok yanlış. Beraberiz ama çok soğuk davranıyorum, aşkım bile demek gelmiyor içimden yalandan da olsa, tabi nasıl gelsin ki bu olaydan sonra.
Ben yüzyüze olduğumuzda bunları konuşmak istiyorum, birden bire bağlantıyı kesersem yine içim rahatlamayacak, sinirim geçmeyecek. Ay bu yorumları yazarken bile gülüyorum hayret birşey yaaa

ona dair ne varsa fırlat at gitsin şahsen ben öle yaptım yaktım yırttım attım fırlattım tepindim üstünde son ses müzik açtım hareketli, oynadm oynadm yorldm içtim, garip şeler yaptım

Artık neler duyacağız bilmiyorum cidden... :26:

Yüzyüze görüş, hiç sıkma kendini, gayet sakin konuş, kendisinin senin için zerre değeri kalmadığını anlasın, apışıp kalsın i. gibi çok affedersin. Lafınla yerden yere vur sakin sakin ve bütün bağlantını kes, emin ol bu o pisliğe iyi bir ders olacaktır...

Nasıl böyle birşeye cesaret ettiğini merak ediyorum, ki erkeklin hiçbir hareketine şaşırmamak lazım. Niye Arkadaşım yaabaşka birini bulamadın mı kazıklayacak tövbe tövbe! En büyük kazığı ben yedim tabi. Okadar doluyum ki biran önce karşılaşıp canını okumak istiyorum

Y'yi eklemeden önce başka bir arkadaşımı eklemişti, Z diyelim. Z bunun fake olduğunu anlamış ve demiş ona "sen fakesin" diye. X anında silip engellemiş. Zaten ardından Y yi ekledi ve sonrası malum!

yahu ben bile burdan dış kapının mandalı olaraktan sinir oldum. pislik diyebilir myim? ama pislik ya

bende haddım olmayarak konu sahıbını omuzlarından tutup silkelemek ıstıyorum...
lutfen ama lutfen muhatap olma su pislikle dıye....

O konuda hiç şüphem yok zaten kendimden Mesajlarıda bi güzel kaydedicem telefonuma, şiir okuyormuş gibi yapıp "bak sana ne güzel şiirler yazdım" diyip teker teker okuyacağım hepsini Bukadar gerizekalı olabilir mi bir insan yaa soruyorum size??

Son düzenleme:
ayy ona aldığım veremediğim bi hediye vardı hala duruodu onu unuttum bak bu konuyu okumam ii oldu çatır çutur kıram

Son düzenleme:
niye gülüyorsun kii.Komik bişey değil yaniii ben olsam o adamdan saniyesine ayrılırım.Siz söylemeye bile korkuyormuşsunuz ne diyeyim mutluluklar.Başka diyecek bir cümlem yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…