hmm anladım canım...
demekkı bıtırmek nıyetınde değilsin...
aslında gorusmene gerek bıle yok boylesıne acıklama bile yapmadan basıcan tekmeyı ne oldugunu anlayamayacak bıle...
ama anladıgım kadarıyla cok sevıyorsun
ne desek boştur şimdi sana bilirim...
inşallah hakkında hayırlısı olur arkadasım...
o kdr salak deildir ama belli de olmaz. bu zihniyeti taşıo sonuçtaallahım pişkinliğe bakarmısın ya resmen tekrar yaşıyorum sanki şimdi bende arıcam he
Ya bu işleri bırakır ya da beni kaybeder ne demek anlamadım ben. Nasıl böyle bir cümle kurabilirsiniz ki en yakın kız arkadaşınızla bel altı muhabbetler yapmış birine. Madem mideniz bulandı ne diye hala birliktesiniz, bu nasıl olur?
seni kaybetmekten zaten korkmuyor ki, en yakın arkadaşına bile bel altı muhabbetler açmış. boşver en yakın arkadaşını da, bi başkalarını düşünerek tatmn olan adamdan sana ne köy olur ne kasaba. kaldı ki evlilik planlarından bahsediyorsun. boynuzların 1000i aşar sana verdiği değer apaçık ortadayken biteceği varsa biter demen bana da saçma geldi. nasıl kaldırabiliyosun ya ben kafamı duvarlara vuruyodum affettim diye şimdi o kdr mutluyumki, sende kendini böyle şelere bulaştırma bence
Artık neler duyacağız bilmiyorum cidden... :26:
Yüzyüze görüş, hiç sıkma kendini, gayet sakin konuş, kendisinin senin için zerre değeri kalmadığını anlasın, apışıp kalsın i. gibi çok affedersin. Lafınla yerden yere vur sakin sakin ve bütün bağlantını kes, emin ol bu o pisliğe iyi bir ders olacaktır...
yahu ben bile burdan dış kapının mandalı olaraktan sinir oldum. pislik diyebilir myim? ama pislik ya
niye gülüyorsun kii.Komik bişey değil yaniiiben olsam o adamdan saniyesine ayrılırım.Siz söylemeye bile korkuyormuşsunuz ne diyeyim mutluluklar.Başka diyecek bir cümlem yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?