• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eminim hiç bir kadın böyle aldatılmamıştır. benim günahım neydi Allahım

Bak tatlim sakin saka yapiyorum sanma, zil takip oyna sen. Ya evlenseydin bu adamla? Daha karsina cook insan cikar... Bak tecrubelisin artik, oldurmeyen guclendirir.

iğrençlik baska hiç birsey değil kız lise 3.e gidiyor annesi de ilişki yasıyor offfffffffffffffffffffffffffffff yat kalk sükret cnm bu rezaleti gördüğün için sadaka bile ver bu rezillerden kurtulduğun için ve lütfen kendini önemse kendini düşün kendine bak seni seven ailen var ...

öncelikle yat kalk sen allaha dua et herşey ortaya çıktığı için...acı evet ama kurtulmuşsun..bu olay türk filmi boyutunuda geçmiş...geçmiş olsun arkadaşım çok büyük iğtrençlikler atlatmışsın

canim annen seni kadir gecesi dogurmus.. uzulecegine sevinmen lazim butun bunlari evlendikten sonra yada cocugun olduktan sonra ogrenseydin ne olacakti bide boyle dusun, hic uzulme degermi hic..

cnm valla çok şanslısın çünkü bu adamı evlenmeden önce tanımışsın ya evlenseydiniz daha kötü olurdu yatıp kalkıp Allah a dua edin ki bu adamın çirkin yüzünü göstermiş size.. inanın bir gün gelecek nasıl şükredeceğinizi bilemeyeceksiniz.. Allah yardımcınız olsun her şey biz insanlar için herkesin başına herşey gelebilir...............

Son düzenleme:
daha çok gençsin bu adamdan kurtulduun iyi olmuş iyiki evlenmemişsiniz şu anda çok kötüsündür eminim ama ilerde bunları gördüğün için şükredeceksin.kendini fazla üzmemeye çalış geçmiş olsun cnm...

sağol canım buykadın beni ilk kurban bayramında aradı işte ondan uzak dur seni aldatıyo diye ben inanmadım eski sevgilisi rahatsız ediyo diye düşündük hatları değiştirdik
4-5 aydır bişey yoktu geçen gün onun yanına gitmiş evine buluşmaya orda kadın bunun telefonunu kurcalamış tam o sıra ben mesaj attınca benim numara mı alıp kaydetmiş kadın onada bişey dememiş
sonra beni aramış işte
amacı neydi bilmiyorum ama benim hayatım mahvoldu eğer amacı buysa başardı

hic de bu kadini hayatini mahvetmis olarak gorme bence.belki seni uzmeye calisti,belki baska nedenlerle seni haberdar etti ama istemeden de olsa sana cok buyuk faydasi olmus.
boyle lackalasmis bir iliskinin icinde bulunan,son derece adi ve... olan bir adamin elinden kurtarmis seni.
kendine ve kizina da hayri dokunsa bari!

Şok oldum okurken neyseki çabuk kurtulmuşsunuz bu adamdan evlenincede görebilirdiniz gerçek yüzünü böyle bir insan için kendinizi üzmeyin önünüze bakın daha çok gençsin Allah iyileriyle karşılaştırsın inşallah

$ok da olman cok normal canim ama üzülmeye degmez inan senin dönümnoktan olsun hayatina tertemiz sayfa acican artik fazla irdeleyip kendini harap etme neden nasil diye hersey daha güzel olucak artik hic bi engelin yok ee daha ne olsun:10:

Sadakanı ver, kurtulduğuna dua et.

Biliyorum çok zor. herkes dayan diycek, yol ver diycek. Sen şimdi kızgınsın. Bi süre aramıycaksın, nefret ediceksin herkesten. Yerlere yatarak ağlıycaksın, benim suçum neydi diye. Sonra, adını sayıklayarak ağlayacaksın. Anılarınınızı tekrar gözden geçireceksin, onun seni aldatıyor olduğu gerçeğini göz önüne alarak. Nasıl fark etmedim diyceksin. Kendinden nefret ediceksin, benim ne eksiğim vardı diyceksin. Emeklerine yanıcaksın...

Zaman geçicek kızgınlık yerini özleme bırakıcak. Parmak uçların bile onu özleyecek. Başını onun omzuna koymayı özleyeceksin. Geri dönmeyi bile düşünüceksin. Gittiğiniz yerlere gidemeyeceksin. Markette, onun o çok sevdiği çikolatayı gördüğünde bile içini çekerek ağlayacaksın.

Geri dönmemeyi başarırsan, artık yavaş yavaş her şeyi atlatıcaksın:5:

Yaşadığım için yazıyorum. Gerçi benimki farklıydı eski sevgilisine dönmüştü. Bi kez bile aramadım. Öldüm acımdan ama aramadım. Şimdi aradan 11 ay geçti. Ben mutluyum, sevgilim var. O ise çoktan ayrılmış.

Her kışın yazı var ve UNUTMA NEFES ALDIĞIN SÜRECE BİR UMUT VAR.

Bi de hiç öyle arkadaşının annesinin sevgilisi diye kaldıramıyorum falan deme. Kendi yaşında olsa ayrı üzülcektin, daha mı güzel, daha mı zayıf, onda ne buldu diye diye yine kendini bitiricektin.

Üzülme, ağlama diyenlere bakma. Ağla elbet, ağlamaz mı insan 1 seneni vermişsin ömründen. Payına 5 ton gözyaşı düşüyosa dök. Eninde sonunda unutuluyor, Candan Erçetin in dediği gibi...

Önce yaşayamam zannedersin acından
Ben de gidiyorum kalamam dersin kahrından
Bunun için merhamet dilersin Tanrından
Duymaz kimse sesini
Bıkarlar gözyaşından

Hani geçmeyecek gibi gelir günler
Hiç aydınlanmayacak kapkaranlık geceler
Kabuslar içinde dilin adını heceler
Paylaşamazsın acını yalnız yaşanır dertler

Sonra bir sabah uyanırsın hayata
Bakarsın durmamış dünya dönüyor etrafında
Anlarsın eskisi gibi olmaz bir daha
Ama yepyeni bir güçle sarılırsın hayata

Unutursun unutursun
Zaman geçer avunursun
İsyan etsen de derinden
Hayat tutar ellerinden
Bir gün gelir unutursun
O gün gelir unutursun. :59:

canm kıyamam ya kimbilir ne kadar üzgün ve sinirlisin:14: nasıl bir iliişki bu kadın kendinden küçük çocukla çıkıyo bu neyse ama bu kişiyle kızı aracılığıyla tanışmış :53: artık kime güveneceğimizi şaşırdık, kendini çok yıpratma dua et ki evlenmeden kurtuldun bu insandan, artı eski sevgilinin laflarına bak parasını alcaktım falan demiş nerden baksan iğrenç rezil bi ilişki sen kurtuldun biraz üzüleceksin ama şuan üzülmen bu adamla evlenmenden çok daha iyi

canım dua et ki Rabbm şimdiden göstermş bunun gerçek yüzünü sana baksana çünkü baya organizeler saman altından su yürütme konusunda verilmiş sadakan varmış inan...
kıyamam sana birde hastalığn var.. üzme kendini sakin ol Rabbm en ferah günlere çıkartsn inş seni ama sen de kendini rahatlatmaya çalış biliyorum yaşadığın çok üzücü ve yıpratıcı ama ya ileride daha kötü şeylerle çıksalardı karşına...
kendini yıpratma... bak daha genciz ne insanlar çıkacak karşına...
kimsenin seni üzmesine izin verme....

Ne biçim anne kızmış bunlar :45: hepsi de iğrenç insanlarmış.. layıklarını bulmuş onlar..

cevap yazan herkese sonsuz teşekür ederim yanımda olduğunuz ve destek verdiğiniz için
öğlen annem arkadaşımı aramış emili221 çok kötü gel kzıım beraber dışarı çıkın hava alsın sevdiği yerlere götürün evde durdukça kötüleşiyo demiş
arkadaşım geldi dışarı çıktık arkamızdan arabayla takip ediyomuş konuşmak istedi ben yzüüne bile bakmadım
söyledikleri aynen şöyle "benim o kadınla kzııyla hiçç ilgim yok ev borcu yzünden sıkıştım oda borç vereceğini söyledi sonra geri ödeyecektim ama onun niyeti başkaymış kaç yaşında kadın ben onunla olur muyum mantıklı düşün seni ne kadr sevdiğimi biliyo msuun dedi o konuşurken ben yürüyordum arkama bile bakmadımm en çok bu canımı yakıyo bağır çağır bişey yap ama susma dedi bende ben seni tanımıyorum defol git başımdan bi hiçsin sen dilimi yormaya değmez dedim
ağladı falan düşünebiliyo msuunuz ağladı suratına bakmadım bile çektim gttim tansiyonum düştü biraz fenalaştım hastaneye gittik açlıktan kan şekerim düşmüş tansiyon düşmüş serum verdiler 2-3 saat orda kaldık hastaneye de gelmiş arkadaşım güvenliğe haber vermiş gitmiş
napmaya çalışıyo anlamıyorum bir daha gelirse polise bildiricem gerekirse
çok kötüyüm ya çok nasıl bi pislik bu
hiç mi sevmedi beni ya 1 yıl boyunca herşey her lafı yalan mıydı

Sadakanı ver, kurtulduğuna dua et.

Biliyorum çok zor. herkes dayan diycek, yol ver diycek. Sen şimdi kızgınsın. Bi süre aramıycaksın, nefret ediceksin herkesten. Yerlere yatarak ağlıycaksın, benim suçum neydi diye. Sonra, adını sayıklayarak ağlayacaksın. Anılarınınızı tekrar gözden geçireceksin, onun seni aldatıyor olduğu gerçeğini göz önüne alarak. Nasıl fark etmedim diyceksin. Kendinden nefret ediceksin, benim ne eksiğim vardı diyceksin. Emeklerine yanıcaksın...

Zaman geçicek kızgınlık yerini özleme bırakıcak. Parmak uçların bile onu özleyecek. Başını onun omzuna koymayı özleyeceksin. Geri dönmeyi bile düşünüceksin. Gittiğiniz yerlere gidemeyeceksin. Markette, onun o çok sevdiği çikolatayı gördüğünde bile içini çekerek ağlayacaksın.

Geri dönmemeyi başarırsan, artık yavaş yavaş her şeyi atlatıcaksın:5:

Yaşadığım için yazıyorum. Gerçi benimki farklıydı eski sevgilisine dönmüştü. Bi kez bile aramadım. Öldüm acımdan ama aramadım. Şimdi aradan 11 ay geçti. Ben mutluyum, sevgilim var. O ise çoktan ayrılmış.

Her kışın yazı var ve UNUTMA NEFES ALDIĞIN SÜRECE BİR UMUT VAR.

cevabın için teşekür ederim keşke eski sevgilisine dönseydi keşke beni terk etseydi de böyle pisliğin içinde ve bu iğrençliğin başrolünde olmasaydı
çektiğimi bir ben bir Allah biliyor gece oluyo da karanlık çöküyo ışıklar sönüyo ya işte o zaman içime düşen acıyı anlatamam
ağlıcam hep ağlıcam verdiğim emeğe 1 yıla yüreğime onun için yaptıklarıma çok ağır bu çok

Bi de hiç öyle arkadaşının annesinin sevgilisi diye kaldıramıyorum falan deme. Kendi yaşında olsa ayrı üzülcektin, daha mı güzel, daha mı zayıf, onda ne buldu diye diye yine kendini bitiricektin.

Üzülme, ağlama diyenlere bakma. Ağla elbet, ağlamaz mı insan 1 seneni vermişsin ömründen. Payına 5 ton gözyaşı düşüyosa dök. Eninde sonunda unutuluyor, Candan Erçetin in dediği gibi...

Önce yaşayamam zannedersin acından
Ben de gidiyorum kalamam dersin kahrından
Bunun için merhamet dilersin Tanrından
Duymaz kimse sesini
Bıkarlar gözyaşından

Hani geçmeyecek gibi gelir günler Hiç aydınlanmayacak kapkaranlık geceler
Kabuslar içinde dilin adını heceler
Paylaşamazsın acını yalnız yaşanır dertler

Sonra bir sabah uyanırsın hayata
Bakarsın durmamış dünya dönüyor etrafında
Anlarsın eskisi gibi olmaz bir daha
Ama yepyeni bir güçle sarılırsın hayata

Unutursun unutursun
Zaman geçer avunursun
İsyan etsen de derinden
Hayat tutar ellerinden
Bir gün gelir unutursun
O gün gelir unutursun. :59:

cevabın için sağol canım
aynen öyle geçmiyor sanki günler 3 gün oluyo ama sanki hergün daha çok artıyo acım
aklıma o kadar şey var ki kabullenemiyorum bana işe gidiyorum derken belki onun yanındaydı
arsıra telefonu kapalı oludu o zmanda onun yanına gidiyodu belki
bi kere arabada çiçek görmüştüm bu nerden geldi deyince ev arkadaşım sevgilisine aldı dedi
ama kadın o çiçeği dahi biliyo demekki ona almış

Back
X