• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eminim hiç bir kadın böyle aldatılmamıştır. benim günahım neydi Allahım

allahım inanılır gibi değil.sadece filmlerde olur sanırdık.benim derdim büyük sanırdım.ne dertler varmış.cnm kim ne söylese sana teselli olmayacak biliyorum.o sebeple acını yaşa ama kendini harap etme.rezil insanlar için değmaz

arıyo zaten sürekli hattı kırmıştım ev telefonundan aramaya başladı telefonu kırdım bende
yoluma çıkacak elbet ondan korkuorum daha doğrusu o anda napıcamı bilmiyorum dedim gbi hastayım zaten bi olayı daha kaldırmaz kalbim
2 defa kalp ritmim bozuldu çok hızlı çarpıyor 3. olmaması lazım
iğreniyorum ya nefret ediyorum ondan

telefonları kırmak kaçmak yerine uzak durmasını bidaha rahatsız ederse polise bildireceğini söyle sinirlenmeden gayet soğuk kanlı olmaya çalış.ne yüzsüz insanmış ya bide utanmadan karşına çıkabiliyo ne cürret.....var böyle insanlar ya benzer yüzsüzler benimde karşıma çıkmıştı zamanında .ahlak filan kalmamış zavallı pis böcekler............

cevap yazan herkese çok teşekür ederim
durumu kimseye anlatamıyorum
burda destek veriyosunuz Allah razı olsun herkesden
gün gelir karşıma beunları unutturacak biri çıkar mı bilmiyorum ama bunndan sonra kimseye güvenmeyeceğim kesin

bende tam bunu diyecektim. rabbim karşına öyle birini çıkaracaktır ki bu başına gelene bir gün gülüp geçeceksin.ama kimseye böyle güvensiz bakma bi ahlaksız yüzünden karşına çıkacak doğru insanı üzme sabret emin ol gelecek yakına.tecrübeyle sabit

olayları birleştirince yok artık diyorum ya
bunları yaşadım duydym gördüm mü ben gerçekten diyorum
dün hastanede 5 buçuk falandı uyuduğumda 8 gbi kalktık çıkış yaptık eve geldik
bi duş aldım dakikalarca saçımı taradım ama farkında değilim annem tarağı aldı elimden kendinde misin kızım dedi
aslında çok güçlüyümdür çok zor şeyler yaşadım ama manevi olarak hep iyiydim
bu kadar büyük bi yıkım yaşayınca anlamıyorum gerçekten aklım almıyo

Hakkında hayırlısı olmuş hiç üzülme bu kadar karaktersiz bir insan için degmiyor bile yaşanmamış say adam gibi adam çıkana kadar nasibini bekle sakın geri dönme ..Atlatamayacak bişey yok bekarsın ya evli olup çocugun olsaydı,hiç canını sıkmadan sağlığını düşün..

allahım inanılır gibi değil.sadece filmlerde olur sanırdık.benim derdim büyük sanırdım.ne dertler varmış.cnm kim ne söylese sana teselli olmayacak biliyorum.o sebeple acını yaşa ama kendini harap etme.rezil insanlar için değmaz

bak sana yemin ediyorum arada siteye girip okurdum
,Allahım insanlar neler yaşıyo derdim ama şimdi başıma gelene bak
gerçekten inanamıyorum biliyo musun
yok diyorum ya ben yaşamdım bunları bugün 4.gün
ve ben sadece su içebiliyorum yemek yok uyku yok hayat durdu sanki
ona üzüldüğümden değil niye ben niye bunlar oldu anlam veremiyorum
aşk sevgi nerde kaldı bunlar bunları geç
insanlık vicdan ahlak hiç mmi yok ya hiç
nasıl bi hayat nasıl bi adalet

3 gündür ne çektiğimi bir ben bir de Allah biliyor
üzülmeye değmiyor benm üzüldüğüm ben onu düşünürken hayller kurarken o neler yapıyomuş
ben derslerime o kadar çok çalışıyodum ki yaz okuluna kalıp üstten ders alıcaktım okulu daha erken bitiricektim
hocalarla bile konuştum
neden bir an önce evlenelim diye
saflık delilik gözüm körmüş ama şimdi tokat gbi çarptı gerçekler

canım belliki çok sevmişsin bu adamı bu kadar acı çekmende bu yüzden seni anlıyorum.ama hayatta her türlü insan var daha neler görücez bakalım .alışacaksın zamanla unutmayı öğreneceksin elbette.duygusal bi çöküntü yaşıyosun kolay değil belliki güvenmişsin ona.geçecek bu günleeeeeerrr karşına bigün beyaz atlı prensin çıkar şu halini hatırlayıp gülersin tatlım boşver değmeeeezzz

ay bu ne yaa.. dünyanın çivisi çıkmış resmen... Canım çok büyük geçmiş olsun... Hiç bir insan için üzülmeye değmez... Bu adiler yüzünden sağlığından olmana değmez be güzelim... daha çok gençsin...
o kalbi hakedecek biri mutlaka çıkacak karşına...

Hakkında hayırlısı olmuş hiç üzülme bu kadar karaktersiz bir insan için degmiyor bile yaşanmamış say adam gibi adam çıkana kadar nasibini bekle sakın geri dönme ..Atlatamayacak bişey yok bekarsın ya evli olup çocugun olsaydı,hiç canını sıkmadan sağlığını düşün..

sağol canım yorumun için
hiç bişey yapmıcam artık kimsede çıkmasın karşıma istemiyorum
annem babm yeter bana kimseyi görmüyo başka gözüm
yok ya gözümde yok öyle bi insan yok

maonyaaa,akasya22,mikos,dilenciii,sara_k,naan,bengisu82,xeda,Chitlenbik,sevdamcee+,DELIRUZGARIM,gozde1,delal49,07eslem,emili221,liz,MasalPrensesi,winstonlight,Deryacık,donne_rammarico,greeneyesegs,mutlukız+,darkozi,snejana83,

hiç böle kalabalık bi topik görmedimm.hepimizin başında aldatılma ama seninki kadar iğrencini duymadım.

bak sana yemin ediyorum arada siteye girip okurdum
,Allahım insanlar neler yaşıyo derdim ama şimdi başıma gelene bak
gerçekten inanamıyorum biliyo musun
yok diyorum ya ben yaşamdım bunları bugün 4.gün
ve ben sadece su içebiliyorum yemek yok uyku yok hayat durdu sanki
ona üzüldüğümden değil niye ben niye bunlar oldu anlam veremiyorum
aşk sevgi nerde kaldı bunlar bunları geç
insanlık vicdan ahlak hiç mmi yok ya hiç
nasıl bi hayat nasıl bi adalet
seni okadar iyi anlıyorum ki..tam böyle olmasada benzer şeyler yaşadım 1 hafta öncesine kadar..dediğin gibi son 1 aydır yaptığım tek şey ağlamak ve dua etmekti..hiç kimse hiç birşey bana teselli olmuyordu..ne yediğimden ne içtiğimden tat alıyordum..ama bazı gerçeklerle yüzleşince ne kadar şanslıymışım ki evlenmeden gerçek yüzünü gördüm diyorum..ne desem teselli etmiycek seni biliyorum..içinde öfke hiç bitmesinki o insanı silip atabilesin..sakın ona hak vereceğin tarzda düşünme,söylenenlere inanma,dönmek isterse kapıyı göster..güçlü ol..acı bir son,sonsuz bir acıdan iyidir.

canım belliki çok sevmişsin bu adamı bu kadar acı çekmende bu yüzden seni anlıyorum.ama hayatta her türlü insan var daha neler görücez bakalım .alışacaksın zamanla unutmayı öğreneceksin elbette.duygusal bi çöküntü yaşıyosun kolay değil belliki güvenmişsin ona.geçecek bu günleeeeeerrr karşına bigün beyaz atlı prensin çıkar şu halini hatırlayıp gülersin tatlım boşver değmeeeezzz

tekrar tekrar sağol cevap yazan herkese teşekür ederim
hayat bu ö-değişik değişik insan var tabi
ama keşke adam gbi ayrılsaydı sonra istediğiyle istediği yapsaydı ama beni mahvetti
yaktı içim yanıyo sevdim çok sevdim herşeyi göze aldıydım onun için ama yok ortada buna değecek karakter yok

ay bu ne yaa.. dünyanın çivisi çıkmış resmen... Canım çok büyük geçmiş olsun... Hiç bir insan için üzülmeye değmez... Bu adiler yüzünden sağlığından olmana değmez be güzelim... daha çok gençsin...
o kalbi hakedecek biri mutlaka çıkacak karşına...

sağol canım çok teşekür ederim
ben herşeyden sağlığımdan bile geçtim artık
kabullenemiyoum niye diyorum sadce neydi eksik olan yanlış olan niye bunlar yaşandı

maonyaaa,akasya22,mikos,dilenciii,sara_k,naan,bengisu82,xeda,Chitlenbik,sevdamcee+,DELIRUZGARIM,gozde1,delal49,07eslem,emili221,liz,MasalPrensesi,winstonlight,Deryacık,donne_rammarico,greeneyesegs,mutlukız+,darkozi,snejana83,

hiç böle kalabalık bi topik görmedimm.hepimizin başında aldatılma ama seninki kadar iğrencini duymadım.

cevap için teşekür ederim
bakın insanın başına herşey geliyo
aldatmak aldatılmakta hayatın içinde olabilir yaşanabilir
ama böyle olmaz bu aldatmak bile değil
bu insanlık değil bu vicdan değil yani anlamıyorum

tekrar tekrar sağol cevap yazan herkese teşekür ederim
hayat bu ö-değişik değişik insan var tabi
ama keşke adam gbi ayrılsaydı sonra istediğiyle istediği yapsaydı ama beni mahvetti
yaktı içim yanıyo sevdim çok sevdim herşeyi göze aldıydım onun için ama yok ortada buna değecek karakter yok

ah be güzelim zamanında olmıcak insanlar için olmıcak gözyaşları döktüm ben.şimdi hatırlayınca deliymişim ben diyorum arkadaşlarla hatırlayınca dalga geçeriz hep....:60::60:sende öyle diceksin gör bak:70:

seni okadar iyi anlıyorum ki..tam böyle olmasada benzer şeyler yaşadım 1 hafta öncesine kadar..dediğin gibi son 1 aydır yaptığım tek şey ağlamak ve dua etmekti..hiç kimse hiç birşey bana teselli olmuyordu..ne yediğimden ne içtiğimden tat alıyordum..ama bazı gerçeklerle yüzleşince ne kadar şanslıymışım ki evlenmeden gerçek yüzünü gördüm diyorum..ne desem teselli etmiycek seni biliyorum..içinde öfke hiç bitmesinki o insanı silip atabilesin..sakın ona hak vereceğin tarzda düşünme,söylenenlere inanma,dönmek isterse kapıyı göster..güçlü ol..acı bir son,sonsuz bir acıdan iyidir.

teşekür edrim canım
haklsıın şimdi canım çok yanıcak ama kesip atmak lazım yoksa ilerde daha çok canım yanıcak
benimm anlamdığım niye böyle oldu niye
acı çekmiyorum aslında uyuştu duygularım sadce anlam veremiyorum

zaman geçicek bi sürü şey olacak belki ama ben bunları asla unutmaycağım
eğer ufacık bi hakkım varsa üzerinde helal değildir Allah büyük Allahım sorsun hesabını
zaman tek istediğim zaman
aynısını yaşasın iğrenç insanlarla karşılaşsın

:(

verilmiş sadakan varmış ki çabuk öğrenmişsin. Oyy kıyamam yaa. Çok üzüldüm gerçekten.

E peki hani bu kadın sizi ayrıldı biliyodu nerden buldu seni, numaranı falan da aradı. Amacı ne?

Rezillik diz boyu :(

teşekür edrim canım
haklsıın şimdi canım çok yanıcak ama kesip atmak lazım yoksa ilerde daha çok canım yanıcak
benimm anlamdığım niye böyle oldu niye
acı çekmiyorum aslında uyuştu duygularım sadce anlam veremiyorum

şu an senin yerinde olsam giyinir süslenir çıkar gezerim havamıda atarım böyle gereksiz yaratıklar için evde oturup üzülerek vaktimi harcamam

:(

verilmiş sadakan varmış ki çabuk öğrenmişsin. Oyy kıyamam yaa. Çok üzüldüm gerçekten.

E peki hani bu kadın sizi ayrıldı biliyodu nerden buldu seni, numaranı falan da aradı. Amacı ne?

Rezillik diz boyu :(

sağol canım buykadın beni ilk kurban bayramında aradı işte ondan uzak dur seni aldatıyo diye ben inanmadım eski sevgilisi rahatsız ediyo diye düşündük hatları değiştirdik
4-5 aydır bişey yoktu geçen gün onun yanına gitmiş evine buluşmaya orda kadın bunun telefonunu kurcalamış tam o sıra ben mesaj attınca benim numara mı alıp kaydetmiş kadın onada bişey dememiş
sonra beni aramış işte
amacı neydi bilmiyorum ama benim hayatım mahvoldu eğer amacı buysa başardı

Back