• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eminim hiç bir kadın böyle aldatılmamıştır. benim günahım neydi Allahım

cevap yazan herkese çok teşekür ederim
durumu kimseye anlatamıyorum
burda destek veriyosunuz Allah razı olsun herkesden
gün gelir karşıma beunları unutturacak biri çıkar mı bilmiyorum ama bunndan sonra kimseye güvenmeyeceğim kesin

Güveninizi kesinlikle yitirmeyin..Emin adımlarla hareket edin ama güven yitikliği yaşamayın.
O kadar çok örnek var ki sizin yaşadıklarınızdan daha kötüsünü yaşayıp sonra çok mutlu olanlar.

Sizde olacaksınız ınsaallah.

Şu an ne günahım var diye düşünüyorsun ya, zaman gelecek aklı selim düşünmeye başladığında ne kadar şanslı bir insan olduğunu düşüneceksin.
Bu karaktersiz insanla evlenebilirdin...
Oysaki hayat sana herşeyi tepsi içinde sunmuş bak gör nasıl bir insan diye...
Şu an haliyle üzülüyorsun ama yalnız kalmamaya ve içine bir şey atmamaya çalış...
Geçmiş olsun, unutma bu durumu atlatmak senin elinde... :34: Tatile çıkma imkanın varsa bir an evvel çık birkaç gün kafanı dağıt derim...

teşekür ederim yorumun için
başka bi şehirde okuyan çocukluk arkadaşım var oraya gitmeyi düşünüyorum ama ailem rahatsız olduğum için izin vermiyo
bakalım gidebilirsem bi kaç gün buradan uzaklaşmak istiyorum

bu nasil bir igrencliktir ya okurken lanet ettim.
senin en buyuk sansin evlenmeden o insanin gercek yuzunu gormussun.
sende o guzel kalbini bunun gibi erkek musvettesi icin uzme, ALLAHIM kimsenin basina vermesin. sen kendi sagligina bak, yasin daha cok genc insaallah hakettigin biri cikar karsina..

:67:
Güveninizi kesinlikle yitirmeyin..Emin adımlarla hareket edin ama güven yitikliği yaşamayın.
O kadar çok örnek var ki sizin yaşadıklarınızdan daha kötüsünü yaşayıp sonra çok mutlu olanlar.

Sizde olacaksınız ınsaallah.

teşekür ederim canım inşallah öyle olur
herkes gelip gider bi sürü şey yaşanır tek isteğim Allahım beni bırakmasın elimden tutsun tekrar hayata sarılıyım
burda bunları yazıyorum çünkü yemin ediyorum anlatacak kimsem yok içimde biriktikçe de kötü oluyorum

izninizle ben şunu söylemek istiyorum;

oha!!

geçmiş olsun arkadaşım, bir an önce toparlanmaya bak. gerekirse psikolojik destek al. sakın bir daha onlarla en ufak bir bağlantı kurma.

verilmiş sadakan varmış dua et sevin böyle pislik bi insandan böyle ahlaksız bi çevresi olan adamdan kurtulduğun için

bu nasil bir igrencliktir ya okurken lanet ettim.
senin en buyuk sansin evlenmeden o insanin gercek yuzunu gormussun.sende o guzel kalbini bunun gibi erkek musvettesi icin uzme, ALLAHIM kimsenin basina vermesin. sen kendi sagligina bak, yasin daha cok genc insaallah hakettigin biri cikar karsina..

Benim yazacağımı sen yazmışsın arkadaşım. Eline sağlık...

inanmıyorum insanlar ne hale gelmiş ne kadar adileşmiş..

bence sevin böyle biriyle bir gelecek kurmadığına.arkadşının sevgilisinin annesine bakan adam evlenince senin kuzenlerine akrabalarına falan bakardı:53:

büyük geçmiş olsun düzelmeye çalış tatile çık psikolojk destek al imkanın varsa

Amin emili. Az sabır olur mu ?

Bu arada anlatacagınız kimse varsa bile anlatmayın zaten..Ne kadar çok insan bilirse (yani yüzyüze görüştüğünüz) o kadar zor atlatırsınız durumu.

Ben bu tip olayların anlatılmaması taraftarıyım.

Biraz sabır canım...
Hakkında hayırlı bi karar olmuş ki evlenmeden herşey karşına çıkmış
Her şer de bi hayır vardır.............
Sakın üzülme,sağlığın herşeyden önemli
evet biraz üzülürsün ama zaman herşeyin ilacı
İlerde "iyi ki allah karşıma kötü yönünü çıkarmış"diye sevineceksin emin ol...

Son düzenleme:
Öncelikle sağlığınızı düşünün sonra da böylesi bir rezilliği erkenden size gösterdiği için Allaha şükredin.
Ne kadar çirkin ilişkiler böyle anlamadım. Resmen iğrençmişler.
O insanlardan da o çevredende uzaklaşın gitsin.
Hiç bir şey sizden önemli değil.

Amin emili. Az sabır olur mu ?

Bu arada anlatacagınız kimse varsa bile anlatmayın zaten..Ne kadar çok insan bilirse (yani yüzyüze görüştüğünüz) o kadar zor atlatırsınız durumu.

Ben bu tip olayların anlatılmaması taraftarıyım.

teşekür ederim desteğin için :71:
anlatamıcam kimseye siz varsınız sağolun

inanmıyorum insanlar ne hale gelmiş ne kadar adileşmiş..

bence sevin böyle biriyle bir gelecek kurmadığına.arkadşının sevgilisinin annesine bakan adam evlenince senin kuzenlerine akrabalarına falan bakardı:53:

büyük geçmiş olsun düzelmeye çalış tatile çık psikolojk destek al imkanın varsa

yorumun için teşekür ederim
rahatsızlığımdan dolayı ailem bi yere gitmeme izin vermiyo şimdi ama niraz zaman geçsin gitmek istiyorum uzaklaşmak

en dogru yorumu yapmislar sana gercekten SEVIN
evlenmeden ileri gitmeden
boyle saygisiz igrenc bir insanin yuzunu gordugun icin
kendinden yasca buyuk kadinlarla para icin beraber olanlara
ne denir biliyorsun!
utanmadan parasi icin diyor birde
anne kiz ve iki ev arkadas iliskisi tam dejenere olmuslar..
senin yapacagin tek sey sagligina dikkat edip kendini toparlaman
o insanda aramaya konusmaya kalkarsa sakin izin verme!

Biraz sabır canım...
Hakkında hayırlı bi karar olmuş ki evlenmeden herşey karşına çıkmış
Her şer de bi hayır vardır.............
Sakın üzülme,sağlığın herşeyden önemli
evet biraz üzülürsün ama zaman herşeyin ilacı
İlerde "iyi ki allah karşıma kötü yönünü çıkarmış"diye sevineceksin emin ol...

evet canım hayır vardır elbet
ama keşke bu şekilde öğrenmeseydim gerçek yüzünü
o kadar iğrenç ki düşündükçe kötü oluyorum
daha ben burda bazı şeyleri eksik anlattım
Allahım kimseye böyle bişey yaşatmasın

en dogru yorumu yapmislar sana gercekten SEVIN
evlenmeden ileri gitmeden
boyle saygisiz igrenc bir insanin yuzunu gordugun icin
kendinden yasca buyuk kadinlarla para icin beraber olanlara
ne denir biliyorsun!
utanmadan parasi icin diyor birde
anne kiz ve iki ev arkadas iliskisi tam dejenere olmuslar..
senin yapacagin tek sey sagligina dikkat edip kendini toparlaman
o insanda aramaya konusmaya kalkarsa sakin izin verme!

arıyo zaten sürekli hattı kırmıştım ev telefonundan aramaya başladı telefonu kırdım bende
yoluma çıkacak elbet ondan korkuorum daha doğrusu o anda napıcamı bilmiyorum dedim gbi hastayım zaten bi olayı daha kaldırmaz kalbim
2 defa kalp ritmim bozuldu çok hızlı çarpıyor 3. olmaması lazım
iğreniyorum ya nefret ediyorum ondan

2 yıl sonra evlenecektik okul bitince demişsin.verilmiş sadakan varmış ki herşey zamanında ortaya çıkmış diz boyu rezillik. bence üzülmemeli sevinmelisin gerçek yüzünü görmüşsün böyle bişey için günahım neydi diye düşünmem allahın sevdiği kuluymuşum derim yoluma bakarım .geçmiş olsun böyleleri yüzünden sağlığını bozma bence üzülecek bişey yok

benim ilk sevgilimdi biliyo musunz
ve dün bizim 1. yılımızdı
tesadüf mü kader mi bilmiyorum
ben herşyi öğrendim bütün pislikleri duydum dün
1 yılımızda hastanede geçirdim

2 yıl sonra evlenecektik okul bitince demişsin.verilmiş sadakan varmış ki herşey zamanında ortaya çıkmış diz boyu rezillik. bence üzülmemeli sevinmelisin gerçek yüzünü görmüşsün böyle bişey için günahım neydi diye düşünmem allahın sevdiği kuluymuşum derim yoluma bakarım .geçmiş olsun böyleleri yüzünden sağlığını bozma bence üzülecek bişey yok

3 gündür ne çektiğimi bir ben bir de Allah biliyor
üzülmeye değmiyor benm üzüldüğüm ben onu düşünürken hayller kurarken o neler yapıyomuş
ben derslerime o kadar çok çalışıyodum ki yaz okuluna kalıp üstten ders alıcaktım okulu daha erken bitiricektim
hocalarla bile konuştum
neden bir an önce evlenelim diye
saflık delilik gözüm körmüş ama şimdi tokat gbi çarptı gerçekler

Back