• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eminim hiç bir kadın böyle aldatılmamıştır. benim günahım neydi Allahım

şu an senin yerinde olsam giyinir süslenir çıkar gezerim havamıda atarım böyle gereksiz yaratıklar için evde oturup üzülerek vaktimi harcamam

yakın bi arkadaşım dün hastaneye ziyarete geldi onu sordu sen hatanedesin o yok nerde haberi yok mu dedi ben lütfen onunla ilgili bişey konuşmak istemiyorum diyince anladı aynen senn dedin gbi dedi
senı hastaneye düşürecek kadar her ne yaptıysa boşver kendini topla hemen yarın bana geliyosun dedi
iann içimden bişey gelmiyo uyuşmuş gibiyim hiç bişey yapamıyorum

sağol canım buykadın beni ilk kurban bayramında aradı işte ondan uzak dur seni aldatıyo diye ben inanmadım eski sevgilisi rahatsız ediyo diye düşündük hatları değiştirdik
4-5 aydır bişey yoktu geçen gün onun yanına gitmiş evine buluşmaya orda kadın bunun telefonunu kurcalamış tam o sıra ben mesaj attınca benim numara mı alıp kaydetmiş kadın onada bişey dememiş
sonra beni aramış işte
amacı neydi bilmiyorum ama benim hayatım mahvoldu eğer amacı buysa başardı

Hımmm öncesi de vardı yani. Ben de diyorum nasıl buldu?

Ben de böyle bir cirkefle aylarca ugrastım. Sen basını dik tut ve bu pisliği üzerinden temzle tatlım. Ne kadar cok ugrasırsan o kadar cok kirlenirsin. Biraz acı cekeceksin. Acın icini dağlayacak ama dayancaksın. Yeni bi hayat kurup, güven icinde yasayacaksın :)

evde kaldıkça düşündükçe daha çok üzülürsün..işin içinden çıkamazsın..depresyona girersin...annenle yada arkadaşınla dışarı çık gez..biraz hava al...

Allaha çok çok dua et..rhatlarsın..srunlarım olduğunda böyle yapıyorum ve çok faydalı oluyor..Birde mantıklı düşün..Rabbim izin vermeseydi sen bunu yaşamazdın..İzin verdi çünkü gerçekleri görmeni istedi..hep iyi tarafından bak..

çok değil 2 yada 3 hafta sonra normale döneceksin merak etme...iyikide öğrendin..herşeyde vardır bir hayır...Allah kalbine göre birini çıkartıcak karşına ve çok mutlu günler göreceksin işallah...

iyi şeyler düşün...senin gibi kimler daha neler yaşıyor kimbilir..herkesin ayrı bir derdi ayrı bir acısı var...o yüzden neden ''ben''diye düşünme...Şükret ALLAHa ki böyle bir adamdan kurtuldun..

yakın bi arkadaşım dün hastaneye ziyarete geldi onu sordu sen hatanedesin o yok nerde haberi yok mu dedi ben lütfen onunla ilgili bişey konuşmak istemiyorum diyince anladı aynen senn dedin gbi dedi
senı hastaneye düşürecek kadar her ne yaptıysa boşver kendini topla hemen yarın bana geliyosun dedi
iann içimden bişey gelmiyo uyuşmuş gibiyim hiç bişey yapamıyorum

tatlım böyle durumlarda evde oturup kalınca unutamıyo insan düşünüp düşünüp yiyeceksin kendini boşu boşuna.ahh şimdi en güzel zamanların senin hayatında biri de yok ooohh rahatsın senin peşinden koşacak çok olur boşver çık dolaş arkadaşınla keyfine bak ilerde çoluk çocuğa karışınca moralin bozulduğunda istesende çıkmaya fırsat bulamazsın .

evde kaldıkça düşündükçe daha çok üzülürsün..işin içinden çıkamazsın..depresyona girersin...annenle yada arkadaşınla dışarı çık gez..biraz hava al...

Allaha çok çok dua et..rhatlarsın..srunlarım olduğunda böyle yapıyorum ve çok faydalı oluyor..Birde mantıklı düşün..Rabbim izin vermeseydi sen bunu yaşamazdın..İzin verdi çünkü gerçekleri görmeni istedi..hep iyi tarafından bak..

çok değil 2 yada 3 hafta sonra normale döneceksin merak etme...iyikide öğrendin..herşeyde vardır bir hayır...Allah kalbine göre birini çıkartıcak karşına ve çok mutlu günler göreceksin işallah...

iyi şeyler düşün...senin gibi kimler daha neler yaşıyor kimbilir..herkesin ayrı bir derdi ayrı bir acısı var...o yüzden neden ''ben''diye düşünme...Şükret ALLAHa ki böyle bir adamdan kurtuldun..

tek tesellim bu zaten canım
Allah kullarını herkesden dha çok severmiş bugün bu acıyı bana yaşattığına göre benim mutluluğum içindir diye düşünüyorum
iilk gün 2 . gün 3.gün ve bugün 4.gün
gün gün acım azalır ama nefretim büyüyecek

öncelikle geçmiş olsun, iyi ki evlenmeden önce yaşamışsın bunları, bilemezdin o adi adamla evlenebilirdin de o kadın olmaz başkası olurdu
ben de aldatılmış bunu anlamış ve sevgilisinin yüzüne bi tane çarpıp çıkmış bir kadınım az çok anlayabiliyorum seni, biz 6 yıl sevgili olmuştuk telefonundan yakalamıştım neyse gereksiz şu an, o zaman acımı yaşadım ve bitti şu an 1,5 yıllık evliyim.... ve insan bir başkasını sevebiliyor inan çünkü hayat her şeye ragmen devam ediyor.........
ayrıca kendisine anne demeye dilim varmıyor ama kızının sevgilisinin arkadasıyla ilişki yasayacak kadar midesi genişmiş tebrik etmek lazım ööööööööööööööööö

zaman ayırıp cevap yazıyosunuz ya bir değil binlerce kez Allah razı olsun
her yorumda daha da güçleniyorum
onu ölmüş biri olarak kabul ediyorum artık biri öldüğünde insanın yüreğinde 40 mum yanarmış hergün bir mum söner acısı azalırmış benimde öyle olucak taki bir mum kalana kadar canım acıyacak o bir mum her zman yanacak ki yaşanaları unutmiyim

öncelikle geçmiş olsun, iyi ki evlenmeden önce yaşamışsın bunları, bilemezdin o adi adamla evlenebilirdin de o kadın olmaz başkası olurdu
ben de aldatılmış bunu anlamış ve sevgilisinin yüzüne bi tane çarpıp çıkmış bir kadınım az çok anlayabiliyorum seni, biz 6 yıl sevgili olmuştuk telefonundan yakalamıştım neyse gereksiz şu an, o zaman acımı yaşadım ve bitti şu an 1,5 yıllık evliyim.... ve insan bir başkasını sevebiliyor inan çünkü hayat her şeye ragmen devam ediyor.........
ayrıca kendisine anne demeye dilim varmıyor ama kızının sevgilisinin arkadasıyla ilişki yasayacak kadar midesi genişmiş tebrik etmek lazım ööööööööööööööööö

sağol canım cevap için
o kadını insan olarak saymıyorum zaten kzıda bi tuhaf rahat kendiside
arad aşk falan yok başka iğrenç işler dönüyo
anne kzıı sevgilsii o hepsini bir araya getirince yok artık insanlık değil mide değil bu diyorum

Seninki suyunu çıkarmış işin :) Ne güzel işte bahaneler uydurabileceği bir şekilde aldatsa daha mı iyiydi affetsem mi acabaların olurdu ama şimdi kabak gibi ne kadar istersen o kadar delil ve iğrençlik var elinde. 1 aya kalmaz unutur gidersin. Sen güzel canını o jigolo ayarındaki adam için mi acıtıyosun? Hastaymışsın da bak düşünme bunları.

Seninki suyunu çıkarmış işin :) Ne güzel işte bahaneler uydurabileceği bir şekilde aldatsa daha mı iyiydi affetsem mi acabaların olurdu ama şimdi kabak gibi ne kadar istersen o kadar delil ve iğrençlik var elinde. 1 aya kalmaz unutur gidersin. Sen güzel canını o jigolo ayarındaki adam için mi acıtıyosun? Hastaymışsın da bak düşünme bunları.

haklısın teşekür ederim
yapacak bişey yok artık sadece durumu kabullenemediğim için canım yanıyo işte

şimdi hazırlanıp çıkıcam evden önce okula uğrucam
sonra arkadaşıma gidicem
inşallah yeni bişey duymam karşıma falan çıkmaz
daha fazla iğrençliği midem kaldıramıcak çünkü
merak bile etmiyorum artık olan bitenleri s
adece bunların nasıl bi ahlakı nasıl bi vicdanı var onu merak ediyorum

canım benim takma kafana ,böyle iğrenç insanlardan kurtulduğun için şükret bence. eski sevgilinin arkadaşıda aynı ;müstakbel kayınvalidesi çıkıyo arkadaşıyla ,o seninlede çıktığını biliyo ama susuyo :53:kız desen, annesi sevgilisinin arkadaşıyla çıkıyo ve sanki ablasıyla falan çıkıyomuş gibi rahat anlatıyo ve kabulleniyo iğrenç yaaa resmen midem bulandı sen bu insanların içinde olmamalıymışsın zaten ,kurtulman çooook iyi olmuş canım kendi hayatına bak onlarda kendi pisliklerinde boğulsunlar :47:

canım benim takma kafana ,böyle iğrenç insanlardan kurtulduğun için şükret bence. eski sevgilinin arkadaşıda aynı ;müstakbel kayınvalidesi çıkıyo arkadaşıyla ,o seninlede çıktığını biliyo ama susuyo :53:kız desen, annesi sevgilisinin arkadaşıyla çıkıyo ve sanki ablasıyla falan çıkıyomuş gibi rahat anlatıyo ve kabulleniyo iğrenç yaaa resmen midem bulandı sen bu insanların içinde olmamalıymışsın zaten ,kurtulman çooook iyi olmuş canım kendi hayatına bak onlarda kendi pisliklerinde boğulsunlar :47:

teşekür ederim canım aynen öyle
hepsini toplasan bişey olmaz hepsi karaktersiz
o kadın büyük olgun nasıl gider onunla beraber olur
kız buna nasıl müsade eder sevgilisi hiç mi uyarmadı onları
ailecek yemeğe falan çıkıyolar mıydı acaba merak ediyorum
offff Allahım sabır sabır sabır
nasıl bi iğrençlik bu
bunu bana nasıl yaptın ya çok sevdiydim ya ben seni
nasıl elverdi vicdanın

Inanmiyorummmmmm
ne bu bizim cilemiz,ya artik söyleyecek hic birsey bulamiyorum.
Allahim bildigi gibi yapsin bunlari.Tek Duam Allahim erkeklikten kessin bu aldatan esleri yaa yeter artik.

ne günahım vardı da başıma bu geldi de ne demek??? sen allahın sevgili kuluymuşsun da daha evlilik olmadan böyle bişeyi öğrenmişsin. ayrıca kimse şok olmasın lütfen! öyle bir devirde yaşıyoruz ki... herkesten herşey bekleyin! gözünüz açık olsun. bir insana güvenirken bin kere düşünün. yakın arkadaşlarınızı bile çok fazla kocanızla, ailenizle içli dışlı yapmayın... uyanık olun!!! etraf ahlaksızlık ve ahlaksızlarla dolu!!!!
allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.
arkadaşım sen de üzülme bak kalp hastasıymışsın zaten... seni bu duruma getiren bi ruh hastası için değer mi???? bırak günlerce 1 saat üzülmeye bile değmez. dööön arkanı ve git!!! sen herşeyden değerlisin... ve tüm değersizleri, otları çöpleri temizle hayatından ve yoluna devam et!!!!

Ne yap biliyor musun..?
Git kurban kes,sadaka dağıt,geceni gündüzüne kat şükür için birşeyler yap
Allah kurtarmış resmen

ne günahım vardı da başıma bu geldi de ne demek??? sen allahın sevgili kuluymuşsun da daha evlilik olmadan böyle bişeyi öğrenmişsin. ayrıca kimse şok olmasın lütfen! öyle bir devirde yaşıyoruz ki... herkesten herşey bekleyin! gözünüz açık olsun. bir insana güvenirken bin kere düşünün. yakın arkadaşlarınızı bile çok fazla kocanızla, ailenizle içli dışlı yapmayın... uyanık olun!!! etraf ahlaksızlık ve ahlaksızlarla dolu!!!!
allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.
arkadaşım sen de üzülme bak kalp hastasıymışsın zaten... seni bu duruma getiren bi ruh hastası için değer mi???? bırak günlerce 1 saat üzülmeye bile değmez. dööön arkanı ve git!!! sen herşeyden değerlisin... ve tüm değersizleri, otları çöpleri temizle hayatından ve yoluna devam et!!!!

sağol canım
evet üzülmeye değmez de işte sevdiğin adam bişeyler paylaştığın insan bunları yapınca insan hayattan soğuyo
inanır mısın ben telefonunu bile kurcalamazdım hiç
şüpelendiğimi ona güvenmediği düşünür üzülür diye
1 yıl oldu hiç evine bile gitmedim
herşey çok yolunda çok güzel diye düşünüyodum
hiç bişey yapmadım ama her ilişkide olan küçük tartışmalar olurdu arada o kadar
kendim çok sağlık problemi yaşadım sağlıktan önemlisi yok insanları kırmaya değmez derdim hep
ama işte . . .

allah kurtarmis seni
o adamin suratina bile birdaha bakma
kesinlikle onunla olan baglantilarin tümünü kes

Back
X