Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar ufak bi birikimimiz var ama ev fiyatları çok yüksek tabi kiralarda, birikimimizi eminevime yatırıp eve yazılmayı düşünüyoruz. Daha önce bu sistemden ev alan arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum.
Annemler aldıMerhaba arkadaşlar ufak bi birikimimiz var ama ev fiyatları çok yüksek tabi kiralarda, birikimimizi eminevime yatırıp eve yazılmayı düşünüyoruz. Daha önce bu sistemden ev alan arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum.
Ve çok da güvenerek aldilar sadece bütçene göre zamanını beklemen gerekiyorAnnemler aldı
Ev ve araba aldık .Merhaba arkadaşlar ufak bi birikimimiz var ama ev fiyatları çok yüksek tabi kiralarda, birikimimizi eminevime yatırıp eve yazılmayı düşünüyoruz. Daha önce bu sistemden ev alan arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum.
Bende böyle düşünüyorum ama en son galiba devlet denetimi altına girdi diye haberler falan çıktıHiçbir fikrim yok ama çok güvenilmez geliyor bana o sistemler. Saadet zinciri gibi. Yarın öbür gün tükanı kapatıp kaçmayacaklarının garantisi yok.
Hiç bilmiyorum valla ama devlete de güvenmiyorum ki benBende böyle düşünüyorum ama en son galiba devlet denetimi altına girdi diye haberler falan çıktı
Gerçektenmi çok üzüldümÇok büyük risk bence, arkadaşım o firmanın daha küçüğüne yatırım yaptı devlet kapatınca gitti parası
Nasıl yaşadığınız sorunlar falan oldumuAnnemler aldı