How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eminevimden ev alan varmı

Umutdum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
121
102
33
Merhaba arkadaşlar ufak bi birikimimiz var ama ev fiyatları çok yüksek tabi kiralarda, birikimimizi eminevime yatırıp eve yazılmayı düşünüyoruz. Daha önce bu sistemden ev alan arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum.

Merhaba arkadaşlar ufak bi birikimimiz var ama ev fiyatları çok yüksek tabi kiralarda, birikimimizi eminevime yatırıp eve yazılmayı düşünüyoruz. Daha önce bu sistemden ev alan arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum.

Görünüşe göre alan çok ama reklam mi hikaye mi merak etmiyor değilim yalnız kendilerine aldıkları komisyon çok bence..
Bir bankadan farkı yok gibi.

Annemler aldı

Tanıdık alan biri yok bende hep merak ediyorum ama bilmiyorum

Ev ve araba aldık .

Bana hiç güven vermiyor böyle kurumlar.
Örneğin vazgeçerseniz paranızın belirli bir kısmını geri vermiyorlar ve yatırdığınız peşinatı da en az 6 ay sonra geri ödüyorlarmış. 6 aya kadar ölme eşeğim ölme..

Biz ev ve araba aldık ama bu tasfiye kararından sonra bu tip yerlere güven azaldı .Duyduğum kadarı ile artık kimse güvenip girmiyormus ve kalan finansman şirketlerinin de batması gibi bir ihtimal varmış .

Hiçbir fikrim yok ama çok güvenilmez geliyor bana o sistemler. Saadet zinciri gibi. Yarın öbür gün tükanı kapatıp kaçmayacaklarının garantisi yok.
Bende böyle düşünüyorum ama en son galiba devlet denetimi altına girdi diye haberler falan çıktı

Kendim almadım. Eminevim ve fuzulevden alan tanıdıklarım oldu. İlla ki bu sistem gerekliyse en güvenilir bu ikisi. Faizsiz sistem arayışı içindeyseniz Kuveyt Türk'ten ev finansmanına da bakabilirsiniz.

Onlar batmıştı ya,ben öylebiliyorum, bana hiç mantikli gelmiyor.Hele bir de bu ekonomik tabloda niye bana bu kadar rahat şartlarda ev sunsun. Iki kuruş parami boyle bir zamanda kimseye vermem valla

Benim tanıdığım eminevime değil başka bir tanesine 2 sene önce kayıt oldu. Hala yatmadı parası. Sorun şu ki para yatsa bile 2 sene önce 400 bin tl için kayıt oldular. 2 senede ev fiyatları ikiye katladı. Şu an o para yatsa bile ev alamazlar. Belki eski binada bodrum kat bir daire anca.

Bunu da göz önünde bulundurun. paranız yıllar sonra yatacak ve ev fiyatları artmış olacak. Yani anlaştığınız paraya ev alamama ihtimaliniz olacak

Back