Ve çok da güvenerek aldilar sadece bütçene göre zamanını beklemen
Olmaz olmaz bana gelince olur misali batar falanBence bu devirde bir ev bütçesi parayı vermeden önce çok iyi düşünün derim.Ben asla almam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve çok da güvenerek aldilar sadece bütçene göre zamanını beklemen
Olmaz olmaz bana gelince olur misali batar falanBence bu devirde bir ev bütçesi parayı vermeden önce çok iyi düşünün derim.Ben asla almam.
Aaa nasıl faizsiz veriyor o bankaKendim almadım. Eminevim ve fuzulevden alan tanıdıklarım oldu. İlla ki bu sistem gerekliyse en güvenilir bu ikisi. Faizsiz sistem arayışı içindeyseniz Kuveyt Türk'ten ev finansmanına da bakabilirsiniz.
Kar payı dağıtıyor islamic bankacıklarAaa nasıl faizsiz veriyor o banka
Yengem orada çalışıyordu ve gerçekten verdiklerini söyledi bende sordum zamanındaMerhaba arkadaşlar ufak bi birikimimiz var ama ev fiyatları çok yüksek tabi kiralarda, birikimimizi eminevime yatırıp eve yazılmayı düşünüyoruz. Daha önce bu sistemden ev alan arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum.
Biliyorum da bana aynıymış gibi geliyor mantığını çözemedim tam belki anlatan olur dedimKar payı dağıtıyor islamic bankacıklar
Faizde oran belli kar payında ne çıkarsa bahtına diyorlar ama şu oranın da altında olmayacak diye garanti veriyorlar. Adı faiz değil kendi faiz bence de.Biliyorum da bana aynıymış gibi geliyor mantığını çözemedim tam belki anlatan olur dedim
Biraz anlatabilir misiniz acaba bizede. Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Konu sahibi değilim ama bizde araba almak istiyoruz maalesef yeterli bütçemiz yok. Belki başkalarıda vardır bu şekilde fikir olurEv ve araba aldık .
Aaa nasıl faizsiz veriyor o banka
Merhaba arkadaşlar ufak bi birikimimiz var ama ev fiyatları çok yüksek tabi kiralarda, birikimimizi eminevime yatırıp eve yazılmayı düşünüyoruz. Daha önce bu sistemden ev alan arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum.
Biliyorum da bana aynıymış gibi geliyor mantığını çözemedim tam belki anlatan olur dedim
Annemler aldı
Mantığını biliyorum aslında ama sistem biraz değişik olsa da bana hepsi aynı geliyor.Evi banka satın alıp size satıyor daha yüksek fiyata. Siz bankaya taksit ödüyorsunuz. Mantığı bu şekilde.
Googlede şikayetvar a bakın; bi ara bakmıştım ; baya şikayet vardıMerhaba arkadaşlar ufak bi birikimimiz var ama ev fiyatları çok yüksek tabi kiralarda, birikimimizi eminevime yatırıp eve yazılmayı düşünüyoruz. Daha önce bu sistemden ev alan arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum.
4 sene beklediler ev almak içinDetay vermeniz mümkün mü?
Peşinat verdiler mi?
Ne kadar zamanda ev çıktı?
Bana hiç güven vermiyor böyle kurumlar.
Örneğin vazgeçerseniz paranızın belirli bir kısmını geri vermiyorlar ve yatırdığınız peşinatı da en az 6 ay sonra geri ödüyorlarmış. 6 aya kadar ölme eşeğim ölme..