Eminevimden ev alan oldu mu?

Kiracılık çok zor .Bizde 1.5 senelik evliyiz hem düğün borcu hem kira bizi çok yoruyor.Kendi evimizin taksitlerini ödemek istiyoruz kira yerine.Bu sistem güvenilir mi gerçekten kızlar ??

kızlar merhaba biz eminevim peşinatlı sistem için 130.000 tl lik ev için 20.000 tl peşinat yatırdık şimdi 100.000 tl değerinde bi ev bulduk. bu 130.000 tl yi 100.000 tl ye çekebilirmiyiz..bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...bir de bu peşinatlı sistemden ev alan varmı süreç hakkında bilgi verirmisiniz..

Hadi konuyu hotlatayım :))

Bende bunu merak ediyorum 2016 2018 arasında ev alan oldumu? Ne gibi kolaylıkları var?
Netden biraz araştırdım ama pek kafama yatmadı gibi yattı gibi.bilemedim :))

Hadi Duyumlariniz ve fikirlerinizi yazın kk'nın akıllı kadınları firmayı bilmiyorum ama size güvenim tam

Bende bugün duydum bu sistemi bir tanıdığım link attı inceledim kafama yatan yerleri var ama güvenilirlik hakkında sıkıntı yaşadım bir an aklıma sevgili kk hanımları geldi eski üyelerden katılan varmış ama güncel olarak bir duyayim istedim malum faizlerlerle ev almak imkansız çünkü bize

eğer kirada oturuyorsanız eminevime yıllarca para ödemek sizi zorlayacaktır.Hangi sene hangi ay size ev çıkacağı tamamen kura ile şans işi.Hem kiraya 700-800 ödeyip hemde eminevim e her ay 650 tl para yatıracaksınız.Yüksek maaşlı işlerde çalışan bir karı-koca iseniz tabiki girip deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…