- 14 Ağustos 2009
- 3.566
- 1
-
- Konu Sahibi EftelyaSanem
kayınvalıdem aldıalsanaalsanasmile
benimde eltim aldı.ilk sene çıktı onlara kısmetlerine.bi kaç ayda evi beğenip aldılar.ödemeleri devam ediyor.şu ana kadar bi sıkıntı yok.ben de eylülde başlıcaktım.ama önce arabayı yenilemeye karar verdik.erteledik
arkadaslar bızde sıstemden faydalanıyoruz ayrıca eşim emin şirketler gurubunda çalışıyo guvenılır bır fırma oldugunu arastırınca gorebılırısınız eger dusunursenız yardımcı olabılır esim istanbulda veya nerden ıstersenız 31 tane subelerı var..........numarası umarım yardımcı olurum ALLAH kımseye faızı nasıp etmemesı dılegıyle
buralara kimse uğramıyo anlaşılan.bizde dün yazıldık eminevime inş. bi aksilik başımıza gelmeden tamamlarız ve evimzi alırz.
cnm mesayına cvp yadım ama 100 msj olslm cnm biz 2 sene boyunca araştırdık sonra karar verdik bende karasızdım ama keşke o 2 sene belkemeseydik şimdiye kadar evimize çıkmış oluruk boşa geçti 2 sene gecen sene temmuzda yazıldık biz 2 tane arkadaşımızda var yazılan birine evi çıktı taşındı benim dayım iş adamı mütahatci onun tanıdıgı çıktı emin bey eşimin amcası polis onun cevresindede alan kişiler varmış zaten kaçma gibi bi durumları olamaz ev çıktıktan sontra çünki onlar size evi amış oluyolar szi onlara borçlusunuz bence onlar krksun bizler kaçarız diye 20 senelik bi firma inşş.. kötü şeyler olmaz zaten hepimiz için hayırlısı olsun ...madıgı için cvp yazamıyomuşum burya koplalıyorum
sağol cnm cevabın için.bende aynı düşünüyorum ama eşim çok laf ediyo hatta dün kaynatam falan biton laf etmiş buna hayali iş yaıyonuz bilmem ne bilmem ne.hayırşı olsun der bi insan.bize 2014 ağustosta teslim edilcek ev.ama ozaman kadar ek ödeme yaprsak dada önce vercekler.sen aldınmı evini cnm
cnm izimki kuralı sistem mayısta kuramız var inş cıkar bizede bi 70 binliralık eve girdik ayda 500 ödüyoruz tabi kirayardımıyla düşecek taksitler siz ne kadarlık eve girdiniz cnm inş hepimiz için hayırlı olur ne demişler dünyada mekan ahrette iman :13:bu arada bizde buraya girince çok laf eden oldu hatta kaynım inş paranızı çarptırırsınız dedi eşimde dedi sen üzülme giderse bizim para bizim çevrede istemeyende çok hayırlısı olur inş.. söylentiere kulak tıka herkes konuşsun