Eminevimden ev alan oldu mu?

Bende eminevimden ev almayı düşünüyorum gerçi bu ara arabamızın borcu var onu ödeyince inşallah alıcam ama tek korkum çok beklemek. 2-3 yıl çıkmazsa diye korkuyorum. keşke arabamızıda oradan alsaydık. çok pişman oldum.

kızlar biz yazılalı 1,5 sene oldu ocak ayında çıktı bize nisanda alıcaz kısmetse paramızı şimdi ev bakıyoruz fiyatlar biraz uçuk aradaki farkı tamamlamaya çalışıyoruz sizde eğer limiti yü
kseltmeyi düşünüyorsanız kurrada çıkmadan yükseltin.dua edin herşey yolunda gitsin ve ben evime kavuşayım...

Peki kızlar bu cekiliste kazanamama durumu cok uzun sürüyor mu? Yani yıllar alıyor mu? Merak ettim de.

bu konuyla bırkaç aydır ılgılenıyordum bılgılendırecek bırı var mı bayadır yazılmamıs yorumm falan...

bu konuyla bırkaç aydır ılgılenıyordum bılgılendırecek bırı var mı bayadır yazılmamıs yorumm falan...

babam bu kış sonu ev sahibi oldu eminevimden,tabi kurada kaç yıl çıkmadı anca 4 yıl sonra aldı,fatihten 1artı1 65 binliraya çok memnun ,taksitleri 750 tl ödüyor,kaç yıldır 550 tl kira ödüyordu şükür kurtuldu.bugünlerde ablama da çıktı ev,babamla birlikte yazılmıştı,şimdi oda taksitleri ayarlayabilirse,evi beğenip taşınacak ,hiç bir sıkıntısı yok tavsiye ederim.

pekı kurada cıkana kadar aylık odeme oluyor mu yoksa kura cıktıktan sonra mı baslıyor odemeler...

Eminevim'den ev alanlar, çekilişi bekleyenler,durumlar nasıl gidiyor?
Bizim ilk çekilişde çıkmadı ikinci çekiliş Mayıs ayında sanırım.
Bakalım ya nasip kısmet.

iyide ben hem ev kirası hem emın evı odersem cok zorlanırım bırde 4 5 yıl cıkmassa noluck?bunun baska yolu yokmu acaba

bende merak ediyorum..kura da kaç yıl çıkmama süresi var mesela 5 yıl gibi bir süre mi bekliycem evi alabilmek için alan biri varsa tüm detaylarıyla taksit,banka,ödemeler vs anlatabilir mi?

bende bu sistemi araştırıorum ama henuz karar veremedım guvenılırmı deılmı bı yardımcı olursanız net bı karar vermek istiorum

ben hiç sorunsuz aldım evimi kızlar bu ay 1 yıl doldu 1,5 sene sonra çıktı bize burda ayzmıştım alırken hiç bir zorluk çıkarmadılar.
çok ama çok memnunum.kesinlikle akıl işi.bankaya iki katını ödemektense .

Eminevim'den ev alanlar, çekilişi bekleyenler,durumlar nasıl gidiyor?
Bizim ilk çekilişde çıkmadı ikinci çekiliş Mayıs ayında sanırım.
Bakalım ya nasip kısmet.

biz Allah şükür iki ay önce eminevim aracılığıyla evimizi aldık
temel olarak üç sistemleri var
çekilişli,vade ortası,peşinatlı
bizimkisi biraz peşinat verince parayı alacağın ay belli oluyordu baştan
evi de kendin beğenip alıyosun,onlar da takip ediyor
kesinlikle tavsiye ederim
çok tereddütlü girmiştik iki senedir de ödüyorduk
darısaı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…