- 16 Mayıs 2021
- 11
- 6
- 34
- Konu Sahibi Adalet kubra
Merhaba Arkadaşlar eminevime üyeyim 300 bin TL lik ev için 20 bin peşinat ödedim ama devam etmek istemiyorum devr almak isteyen olursa numaram..05414878683
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peşinatı devretmiyorlar malesefÇıkınca paranızı iade ediyorlar sanıyordum neden geri almıyorsunuz
Ay devretmiyorlar diyorum iade etmiyorlarPeşinatı devretmiyorlar malesef
İade var ama organizasyon ücretinin bir kısmını kesiyorlar malesefÇıkınca paranızı iade ediyorlar sanıyordum neden geri almıyorsunuz
Peşinatı devretmiyorlar malesef
İstanbuldan almayı düşünüyordum vazgeçtim memlekette daha uyguna ev buldugum için nakite ihtiyacım varNeden devrediyorsunuz peki
İstanbuldan almayı düşünüyordum vazgeçtim memlekette daha uyguna ev buldugum için nakite ihtiyacım varNeden devrediyorsunuz peki
Devretmek var tabiki bulabirsemPeşinat geri veriliyor. Organizasyon ücreti verilmiyor 300 bine 12 bine yakın ödemişsinizdir muhtemelen.
Devretmeyi ilk defa duydum bu arada
Sadece peşinat mı ödediniz peki? Hiç takside başlamadınız mı? Kaçıncı ay teslim belli mi? Bunları yazarsanız belki ilgilenenlere yardımcı olurDevretmek var tabiki bulabirsem
Peşinat la beraber organizasyon ücretini de ödedik 6 aydır devam ediyoruz 2 defa kuraya girdik çıkmadı 70 kişilik gruplar var 3 kura daha kaldı En az 2 yıl sonra teslimat süresiSadece peşinat mı ödediniz peki? Hiç takside başlamadınız mı? Kaçıncı ay teslim belli mi? Bunları yazarsanız belki ilgilenenlere yardımcı olur