Emine Erdoğan: Türkiye'nin 90 yıllık enkazını kaldırdık

Ama işte cümleler özenle seçilmeli, mevzu terörse 90 yıllık enkaz demenin gereği yok, ki şurada ben dahil iktidar ve muhalif görüşten insanlarda 90 yıllık enkaz lafını başka anlayıp ona göre yorumladı.

Akılda ne kaldı ? 90 yıllık enkaz kısmı kaldı.

Geçmiş olmadan şimdiyi inşaa edemezsin , ortadoğunun geçmişide yok geleceğide yok , mezhepler kavgası devam edecek lzlemeye devam edin

Ezberden konuştuğunu , bu yüzden de konuşmaması gerektiğini söyledim zaten . Mesele yok .

Kürt sorununun özüne , başına dönecek bilgisi varsa ve bunun altını doldurabilecekse konuşsun. İster 90 yıl öncesine dayansın , ister 3-5 sene önceki kendi açılımlarına . İğnenin kime battığı değil , doğru yere batırılıp batırılmadığı mesele benim için .

Senin yazdıklarını anladım Aus, Emine Hanım'ın söylediklerinin nasıl anlaşıldığını anlattım bende.
90 yıl vurgusuna gerek yoktu diyorum, zira algı oluşuyor, bilerek veya bilmeyerek oluşan algı ortada.

Ne kaldı elde diyorum, kalan "90 yıllık enkaz" kısmı. Sokakta anket yapalım meselenin özünün Kürt sorunu olduğunu kaç kişi anladı soralım. Ayrıca Cumhurbaşkanı Kürt sorunu yoktur demişken.

Ki 90 yıllık reklam arası bitti gibi beyanlar varken iktidar kanadından, birtakım beyanatlarda sürekli bir 90 yıl mevzusu döndürülmüşken üstelik.

100 kişiye sorduk anketinde popüler cevabı tutturamadım demek

Aynı şeyi söyleyip duruyorum farkındayım ama öyle ezberlemiş n'yapsın ?
Konuşmasın .
Çözüm bu bence.

100 kişiye sorduk anketinde popüler cevabı tutturamadım demek

Aynı şeyi söyleyip duruyorum farkındayım ama öyle ezberlemiş n'yapsın ?
Konuşmasın .
Çözüm bu bence.

Konuşmasını hazırlayanların gafı mı diyelim o zaman düzeltilmesini isteseymiş veya dediğin gibi yapsaymış.

dindar insanlara akıllarınca mesaj veriyorlar ...
cumhurbaşkanı eşinin rakamlarda hata yapma lüksü olmadığına göre ,...
mesaj alınmıştır...
yazık gerçekten..

dindar insanlara akıllarınca mesaj veriyorlar ...
cumhurbaşkanı eşinin rakamlarda hata yapma lüksü olmadığına göre ,...
mesaj alınmıştır...
yazık gerçekten..

Valla her farzını yerine getiremeyen biri olsamda bende kendimce dindar sayılırım ama öte yandan tarihine de sahip çıkan bir vatandaşım, Osmanlı'da benim tarihim, Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'te benim tarihim, hatalarıyla, günah ve sevaplarıyla benim ecdadım hepsi.
Ben hiç utanmadım ne 90 yıldan ne 700-800 yıllık yıllık tarihten.

Benim garibime gidiyor bu sebeple, tarihimizin bir kısmını ölümüne sahiplenip diğer kısmını kötü ilan etmek.
Bu Osmanlı tarihini kötü addedenler içinde geçerli Cumhuriyet tarihini de.

Hiç bir ülke insanı yoktur ki bizim kadar tarihinin beğenmediği kısmını yok saymaya çalışsın, utansın.
Osman Gazi, Fatih Sultan Mehmet, Kanuni'yle de gurur duyarım, Atatürk'le de.
Padişahlar sayesinde bu topraklarda varlığımızı göstermiş, Atatürk'le devamını sağlamışız.

Cumhuriyet tarihi sayesinde de şu an demokrasi diyoruz, seçme ve seçilme diyoruz, kadın hakları diyoruz, çok sesli parlamento diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…