Bebek Beslenmesi Emerken doyuyor mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Yepyep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
84
73
38
34
İkiz bebeklerim var . Doyup duymadıklarından emin olamıyorum ...evde anneler var buzlukta önceden( ondan küvezdeyken) sağdığım sütleri veriyorlar . Ondan takibim zor oluyor . Bugün tek emzirdim kilosu gün içinde bile azaldı. Doymuyor diyorlar ... destekçim yok.. bebekler prematüre kilo önemli korkuyorum

Gün içerisinde çıkarttıkları bezleri say canım. Doymasalar sürekli ağlarlar. Kilolarına göre hesaplayıp verebilirsin sütünü

Ah şu aile büyükleri ah . Her anne bu evreyi yaşıyo sanırım. Öncelikle gerçekten onları umursama söylediklerine takılma. Sen annesin senden daha iyi kimse bilemez.bebeklerin mideleri mini minnacık. Sık sık emzir. Cisli bezlerini takip et . Ben o evreyi gectigim için ortalama sayıyı unuttum birde prematureler kendine münhasır. Ortama bez sayısını öğren eğer ortalamanın çok altındaysa beslenme konusunda desteklenmeye ihtiyaç duyarlar. Allah kolaylık sabır sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…