Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
İkiz bebeklerim var . Doyup duymadıklarından emin olamıyorum ...evde anneler var buzlukta önceden( ondan küvezdeyken) sağdığım sütleri veriyorlar . Ondan takibim zor oluyor . Bugün tek emzirdim kilosu gün içinde bile azaldı. Doymuyor diyorlar ... destekçim yok.. bebekler prematüre kilo önemli korkuyorum
İkiz bebeklerim var . Doyup duymadıklarından emin olamıyorum ...evde anneler var buzlukta önceden( ondan küvezdeyken) sağdığım sütleri veriyorlar . Ondan takibim zor oluyor . Bugün tek emzirdim kilosu gün içinde bile azaldı. Doymuyor diyorlar ... destekçim yok.. bebekler prematüre kilo önemli korkuyorum
Ah şu aile büyükleri ah . Her anne bu evreyi yaşıyo sanırım. Öncelikle gerçekten onları umursama söylediklerine takılma. Sen annesin senden daha iyi kimse bilemez.bebeklerin mideleri mini minnacık. Sık sık emzir. Cisli bezlerini takip et . Ben o evreyi gectigim için ortalama sayıyı unuttum birde prematureler kendine münhasır. Ortama bez sayısını öğren eğer ortalamanın çok altındaysa beslenme konusunda desteklenmeye ihtiyaç duyarlar. Allah kolaylık sabır sağlık versin