Durumumuz o kadar benzer ki o yüzden hemen siteye üye olup yazmak istedim. benim de oğlum 13 aylık ve emmeden uyumuyor. ve geceleri 2 saatte bir uyanıp emmek istiyor. özellikle şu aralar 2 saatten bir dakika fazla uyumuyor uyanıyor babası ya da benim dışımda herhangi biri sakinleştiremiyor anne anne diye ağlıyor ve illa ki emmek istiyor ve acıktığı için de değil bazen 2 dk emip geri uyuyor. ama ben sabaha kadar bu şekilde sürekli uyandığım için dinlenememiş oluyorum perişan haldeyim. bu 9 aydır böyle. diş çıkarttığından beri yani. çok kötü alıştı. Sizin durumdan farkı gündüzleri normal yemeğini yediği için sürekli emmek istemiyor ama uykusu geldi mi meme meme diye çekiştiriyor. Bende henüz işe başlamadım ücretsiz izindeyim ama bir kaç aya işe başlayacağım ve tutacağım bakıcı kadının nasıl uyutacağını bilmiyorum. kara kara düşünüyorum ne olacak ağlatacak mı uyutmak için diye. İşe başlasam da emzirmeyi bırakmak gibi bi derdim yok yeterki emerek uyuma alışkanlığından vazgeçireyim. Rutin mutin herşeyi deniyorum ama henüz bi gelişme kaydedemedik. bir tek ağlatarak uyutmayı denemedim çünkü dayanamıyorum ağlamasına. Konuyla ilgili sürekli araştırma yapıyorum, kitaplar, deneyimli arkadaşlar, internet, forumlar. Ama net bi şey bulamadım henüz. Bir mucize bekliyorum. ve sizin de dediğiniz gibi buradaki deneyimli annelerden öneriler bekliyorum.
16,5aylık bır oğlum var benımde emzırıyorum fakat dediğiniz gibi benıde çok zorlar oldu.ne iş yaptığımı anlıyorum ne de dınlendiğimi süreklı çekiştırıp meme istiyor.kaç haftadır ayırmayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedım erken diye üzülüyorumda.ama normal inek sütüde içmiyor bebeğim bıraksam belkı içer diyorum ama anne sütü daha iyidir diyorum bıde off zor karar.birde bıraksam anne sütünü gece nasıl doyurcam nasıl uyutcam kafam çok karışık canım aynıyız yanii.
14 aylık bir kızım var. ocak ayında işe başlayacağım. kızım memeye çok düşkün. emmeden uyumuyor. geceleri de sürekli emmek için kalkıyor. gündüzde sık emiyor. aklına geldikçe meme meme diye göğsümü çekiştiriyor. işe başlayana kadar kızımı memeden kesmek istiyorum. işe başlamadan öne keseyimki alışsın. fakat nasıl keseceğim. belli emme saatlerimiz yok. öyle olsa öğün atlaya atlaya keseceğimama bizimki ne zaman aklına eserse emiyor. size nasıl kesmeliyim. memeden kesildikten sonra nasıl uyutacağım.zaten çok zor uyuyan bir bebek. uyutana kadar 1 saat uğraşıyorum salla emzir derken memede uyuya kalıyor. ne yapaağımı bilmiyorum, ben işe gittiğimdede meme diye ağlarsa... işe başlamadan alıştırmam lazım. tecrübeli anneler fikirlerinizi bekliyorum
önceden benim kızımda emerken uyuyordu. şuan 11 aylık ben önce emziriyorum sonra yatağına yatırıp eline biberon mamasını veriyorum onu içerken yatağında uyuyor.
memeden kesmek istemiyorum ama başka da bir çözüm bulamıyorum. geceleri meme diye ağlayor uykusunda saat başı.az bişey emiyor uyuyor, beşiğe koyunca bazen 10 dakika geçmeden tekrar kıvrnmaya başlıyor. yani bana geceleri hiç uyku yok. bitmiş durumdayım. acaba yanımda yatırsam kokumu alıp uyurmu meme istemeden. gündüzleri sabah kalkıdığında bir de uyuyaağı zamanlar emiyor şu an sadece. tabi bazen beni ee ee yapacağım diye kandırıp emip uyumadığı da oluyor. emerek uyumayı bir bıraktırabilsem gündüz belki oyalayarak unuttururum memeyi. ama emmeden uyumuyor. artık sallattırmıyorda kendini. illa emecek. uyku arasında bile emmek için uyanıyor gündüzleri uykusunda sallayayım diyorum emzirmeden uyusun gözleri kapalı memeyi gösteriyor, sızlanıyor. ne yapacağımı şaşırttım. ağlamasına da hiç dayanamayan bir anneyim. yok mu bunun bir formülü ooff oofff
neler yaptınız merak ediyorum kızım 2 yaşına gelmek üzere ve biz şimdiye kadar hep emerek uyuduk. akşamları bi şekilde uyuturum fakat gündüz uykularına nasıl çözüm bulcağız? bakıcı onu nasıl uyutacak?
Konu eskimis ama medusa sonujda ne yaptin merak ettim? Bize tavsiye versen cok iyi olurdu. Benim kizimda 14 aylik ve ayni durumda
belki cvp bulurum diye coşarak girdim ama kimse net bişey yazmamış
ay ilk çocuğum olmamasına rağmen aynı sorun bendede var bütün gece emerek uyumak istiyor emziğini verdigimde istemiyor ağlıyor kizimda göğsüme ekşi bir pekmez sürmüştum zaten görüntüsünden dolayi istemedi bide atletime bulaşmış vede çikmamişti o istedikçe atletime görmesi bile yetiyor du ama kızım 22 aylık ti seninki küçükmüş bakalım bunu nasıl atlatacağiz 18 aylık oğlum şimdi allah yardimcimiz olsunNolur yazınnnnn oğlum 14 aylıkkk berbatız. gece 40 dk da bir kalkıyorrr