Emel42'nin başarı öyküsü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklısın canım hepimiz içimizde birer dev taşıyoruza.sa.s.

yahu benim devi bir rahat bırakmadılar ikidebir uyandırıp duruyorlardelikafadulden

çıkacaksın insallah o kötü günleri sileceksin beyninden ve silbastan bi hayat yazacaksın kendine ve kendi istediklerin umud ettiklerinle insallah bu sekilde bi hayat kuracaksın ... prensin gelir annesi yanına sen merak etme oda özlemistir seni kuzunu öp bizler için:)

hastalık ve hap alımına gelince ben ondan veremiyorum sarım düzenimi bozdum ama 2 gündür ilacımı düzenli saatı saatine alıyorum :)

bisi soracam bende bu hormon hapından dolayı aşırı saç dökülmesi var nasıl gececek bu dr soramadım malum burası urfa

bu arada sayende 2 gündür diyet ve spora dayandım masallah 2 gündür düzenliyim :)) senin yazınında ve verdigin kilonun etkisi büyük:))) BÜYÜKSÜN ABLAAAAdelikafadulden

canım saç dökülmesi ilaçtan değil hastalıktan alesef
dr dediki yapacak bişey yok zamanla çok seyrek az bir saçımız kalacakmış
kuaförlerde yapacak bişey yok diyor malesef

emelcim...

Hatırlar mısın; yarışmada aynı takımdayken "takımımın direği" derdim sana..

Azminle, kilo verme konusundaki disiplininle ve hepimize verdiğin öğütlerle hak etmiştin bu sıfatı..

Şimdi bekliyorum.. Önce 80'li kiloları.. Sonra 70'leri.. Sonra da hedefin olan 65 i göreceksin..

Hayat karışık; çözümler bize ait ve tek kişilik olamıyor çoğu zaman.. Ama iş bedenimize gelince, sağlığı bir yana bırakırsak eğer, kontrol bizde oluyor.. Bu kontrolü çözmüş ve koskoca kilolardan kendini, sağlığını kurtarmış başarılı bir arkadaşımızsın sen..

Devamını bekliyoruz.. a.s.

bu büyük başarı çok eski sayfalarda kalmış , istedimki benim gibi kilo vermek isteyenlere bir motive olsun.. tebrik ediyorum başarınızı , inşallah geri almadınız verdiğiniz kiloları, sevgileer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…