• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emel42'nin başarı öyküsü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sızı tanımıyorum emel hanım ama sızın basarınız kılodan ote bı basarı.sız gercekten guclu bı kadınsınız.kımseye sıgınmadan kımseye yaslanmadan ayakta durmak...helal olsun dıyorum sıze... gun gelecek oglunuz sızınle cok gururu duyacak suan bende hem cınsınız olarak gurur duyuyorum...

bır bayan olarakta bısı demek ıstıyorum.bız bayanlar kendımız ıcın kılo vermekten tutunda yaptıgımız maskelere kadar herseyı ama herseyı kendımız ıcın yapıyoruz.kımseye begendırmek ıcın dııl kendımızı kendımızı begenmek ıstıyoruz.ben moralım bozuksa daha bı guzel olmak ıstıyorum onla ugrasırkende bı bakıyorumkı kendıme guvenım gelmıs savascı ruhum cıkmıs ortaya...kadın olmak harıka bısı.cok gucluyuz ve akıllı yaratıklarız bız.bırcok ısı bıranda yapabılırız oysakı erkekler gazete okurken bıyandan konusamıyolar bıle...ayırımcılık dııl bu kızlar yanlıs anlamayın sadece su erkeklerden cok sey beklemeyelım tum guc bızde.en acız gıbı gorunen bı kadının ıcınde bıle uyuyan bır dev var yeterkı uyandıralım...

haklısın canım hepimiz içimizde birer dev taşıyoruza.sa.s.

yahu benim devi bir rahat bırakmadılar ikidebir uyandırıp duruyorlardelikafadulden

ah caaanım sağol ne moral oldu bilemezsin sabah sabah keyfim yerine geldi tekrar teşekkürler

ben enkazdan çıkmaya çabalıyorum işte inşallah başarıcam biliyorum
dengeli ve düzenli beslenmek önemli ama haşimato hastalarının ilaçlarına çok dikkat etmesi gerekiyor her sabah 6-8 saatleri arasında uygun dozda ilaç çok az suyla içilmeli 30 dk bişey yemeden bekleyip sonrasında kahvaltıya başlanmalı
ben buna dikkat ettiğim sürece çok faydasını gördüm

bugünlerde dağıldım yine prensim babasında ösledim hemencik

çıkacaksın insallah o kötü günleri sileceksin beyninden ve silbastan bi hayat yazacaksın kendine ve kendi istediklerin umud ettiklerinle insallah bu sekilde bi hayat kuracaksın ... prensin gelir annesi yanına sen merak etme oda özlemistir seni kuzunu öp bizler için:)

hastalık ve hap alımına gelince ben ondan veremiyorum sarım düzenimi bozdum :( ama 2 gündür ilacımı düzenli saatı saatine alıyorum :)

bisi soracam bende bu hormon hapından dolayı aşırı saç dökülmesi var nasıl gececek bu :( dr soramadım malum burası urfa:(

bu arada sayende 2 gündür diyet ve spora dayandım masallah 2 gündür düzenliyim :)) senin yazınında ve verdigin kilonun etkisi büyük:))) BÜYÜKSÜN ABLAAAAdelikafadulden

canım saç dökülmesi ilaçtan değil hastalıktan alesef
dr dediki yapacak bişey yok zamanla çok seyrek az bir saçımız kalacakmış
kuaförlerde yapacak bişey yok diyor malesef

emelcim...

Hatırlar mısın; yarışmada aynı takımdayken "takımımın direği" derdim sana..

Azminle, kilo verme konusundaki disiplininle ve hepimize verdiğin öğütlerle hak etmiştin bu sıfatı..

Şimdi bekliyorum.. Önce 80'li kiloları.. Sonra 70'leri.. Sonra da hedefin olan 65 i göreceksin..

Hayat karışık; çözümler bize ait ve tek kişilik olamıyor çoğu zaman.. Ama iş bedenimize gelince, sağlığı bir yana bırakırsak eğer, kontrol bizde oluyor.. Bu kontrolü çözmüş ve koskoca kilolardan kendini, sağlığını kurtarmış başarılı bir arkadaşımızsın sen..

Devamını bekliyoruz.. a.s.

bu büyük başarı çok eski sayfalarda kalmış , istedimki benim gibi kilo vermek isteyenlere bir motive olsun.. tebrik ediyorum başarınızı , inşallah geri almadınız verdiğiniz kiloları, sevgileer..

Back