E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
ben sızı tanımıyorum emel hanım ama sızın basarınız kılodan ote bı basarı.sız gercekten guclu bı kadınsınız.kımseye sıgınmadan kımseye yaslanmadan ayakta durmak...helal olsun dıyorum sıze... gun gelecek oglunuz sızınle cok gururu duyacak suan bende hem cınsınız olarak gurur duyuyorum...
bır bayan olarakta bısı demek ıstıyorum.bız bayanlar kendımız ıcın kılo vermekten tutunda yaptıgımız maskelere kadar herseyı ama herseyı kendımız ıcın yapıyoruz.kımseye begendırmek ıcın dııl kendımızı kendımızı begenmek ıstıyoruz.ben moralım bozuksa daha bı guzel olmak ıstıyorum onla ugrasırkende bı bakıyorumkı kendıme guvenım gelmıs savascı ruhum cıkmıs ortaya...kadın olmak harıka bısı.cok gucluyuz ve akıllı yaratıklarız bız.bırcok ısı bıranda yapabılırız oysakı erkekler gazete okurken bıyandan konusamıyolar bıle...ayırımcılık dııl bu kızlar yanlıs anlamayın sadece su erkeklerden cok sey beklemeyelım tum guc bızde.en acız gıbı gorunen bı kadının ıcınde bıle uyuyan bır dev var yeterkı uyandıralım...
haklısın canım hepimiz içimizde birer dev taşıyoruza.sa.s.
yahu benim devi bir rahat bırakmadılar ikidebir uyandırıp duruyorlardelikafadulden