• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi emeklemiyooo

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gasye

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
164
1
296
44
Uşak
kızlar bebişleriniz ne zaman emeklemeye başladı??:emir_bebek:benim fınti uyukuş kızım kaydirigubbakcemile3 8 ayı doldurdu halaa tıık yok....yaklaşık 1 aydır emekleme pozisyonu alıyor geri oturuyoorkarşısında yapmadığım şebeklik kalmadı:))))

ancak annesi.
bizimki 6 aylık emekledi.
ama 13 aylık gibi yürüdü.
bizle aynı ay doğan burdaki arkadaşların bebekleri,genelde geç emekledi ama hemen peşinden yürüdüler.

benim kızımda hiç emeklemedi bende hiç zorlamadım baktım emekleme pozisyonuna koyuyorum durmak istemiyo ağlıyo zorlamadım tam yaşına girdi yürüdü bence ısrar etme arkadaşım bazı bebekler emeklemeye biliyomuş

Ben hiç emeklemeden direk yürümüşüm.. 1. yaşımı doldurduktan sonra oturur pozisyondan koltuğun kenarına tutunarak direk ayağa kalkıp yürümüşüm.. Doktor o zamanlar korkulacak bir şey olmadığını normal olduğunu söylemiş.. Siz de endişelenmeyin a.s.

benim oğlum da emekleme pozisyonunda durmayı hiç sevmezdi.yuvarlana yuvarlana giderdi istediği yere:)10 aylıkken emekledi 1 hafta sonrasında tutunup kalkmaya ve koltuklardan tutunarak yürümeye başladı.1hafta içinde oldu hepsi...

benim kızımda 7 aylık ama o kadar keyif sahibiki emeklemeye hiç niyeti yok emekleme pozisyonu alıyor zor gelip hoooppp yuvarlanıyor:)))

benim kızımda pek hevesli değil bu emekleme işine popoyu dikiyo havaya ama sonra pek uğraşmadan sıkılıp dönüyo tekrar sırt üstü:)

oğlum 11 aylıkken emekledi,önce sıralıyordu,yürüyecek derken emeklemeye başladı

benim oğlumda 10 aylıkken emeklemeye başladı. yürümeye de 14 aylıkken. merak etme senin bebişinde emekler ,yürür. bence şimdi iyi zamanları bak emeklemeye bi başlasın durdurabilecekmisin bakalım....o oda senin bu oda benim arkasında pervane olursun

canım merak etme benim kızım hiç emeklemedi 10 aylıkken tutunup kalkmaya ardından sıralamaya başladı 11 buçuk aylık yürüdü

canım hiç merak etme benimkide 10. ayında sıralıyodu ama 11 aylıktı emeklemeye başladığında tersten başladı yavrum...

havalar nasılsa sıcak, sürekli yere koy bebeeğini. o hareket etmek istedikçe keşfedecek, annemin dediği gibi herşeyin zamanı var. benimki de 10. ayında emekledi çok sabırsızlanıyordum emekleme halısı ve emekleme tırtılı almıştım daha neler. halının üzerinde emekleyip duruyordum görsün de yapsın diye. sonra herhalde emeklemeyecek bari kucağımdan insin diye yürüteç aldım. direk yürür sanıyordum emeklemeye başladı. herhalde yürüteci alınca kucağımdan kopmasının etkisiydi, çünkü kucağımdan hiç inmiyordu. seninki de kucakcıysa yazık sabiye bu sıcakta bir de senin sıcaklığın çekilmez. at yere o emekler

ha bir de sürekli yanında olma, karşısında şebeklik yapma. kendi haline bırak uzaktan farkettirmeden izle sıkılana kadar

teşk kızlaar :) bekliyoruz bakalım ...hergün birşey daha öğretiyor ufaklıklar:))

Back