Emdr terapisi alanlar yardim

Birteselliver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2020
47
20
32
Merhaba ben 6 aydır psikolojik olarak çok zor dönemler geçiriyorum .... Büyük bir depresyonun içerisindeyim...Emdr terapisi alanlar iyilesebilenler varsa süreci anlatabilir mi ? Şuan da ne durumdasiniz kendinizi nasıl hissediyorsunuz ? Olumlu yönde gelişmeler varmi

Merhaba, emdr terapisinin faydasını görebilmeniz için hatırladığınız net bir travmalarınız olması gerekiyor. Terapide travma üzerine çalışılıyor ve travmanın sizde bıraktığı duygu/düşünce vs sıfırlanmaya çalışılıyor. Eğer travmatik bir geçmişiniz varsa emdr terapinin kesinlikle faydasını görebilirsiniz. Ben de yaklaşık 7-8 aydır terapiye devam ediyorum. Çok faydasını gördüm. Yani terapiden sonra travmayı unutmuyorsunuz ama size yaşattığı hisler değişiyor. Yani acı çekmiş olmak geçmiyor, ama acı geçiyor. Duyarsızlaştırma diyebiliriz.

Bilgilendirmelwriniz için çok teşekkür ederim bende travmalar var yani 1 değil 1 den fazla yoğun bir suçluluk ve pismanlik duygusu icersindeyim ... Bu duygudan kurtulmak eski hayatıma dönmek için çabalıyorum daha terapi nin başlarındayim son umudum son çarem inşallah şifa bulurum... İntihar düşünceleri işi bırakma düşünceleri bi hayattan koptum sadece nefes alıp veriyorum ... oda mecbur

Bilgilendirmelwriniz için çok teşekkür ederim bende travmalar var yani 1 değil 1 den fazla yoğun bir suçluluk ve pismanlik duygusu icersindeyim ... Bu duygudan kurtulmak eski hayatıma dönmek için çabalıyorum daha terapi nin başlarındayim son umudum son çarem inşallah şifa bulurum... İntihar düşünceleri işi bırakma düşünceleri bi hayattan koptum sadece nefes alıp veriyorum ... oda mecbur

Hemen geçmiyor ne yazık ki biraz sabretmemiz gerekiyor. Çünkü travmalar üzerinde tek tek çalışılıyor. Ama terapi sayesinde hissettiğiniz kötü duygular/ düşünceler sıfırlanarak yerine güzel duygular/ inançlar koyuluyor. Mücadele etmekten vazgeçmeyin, terapinin faydalarını kesinlikle göreceksiniz. Hatta eskisinden bile daha iyi hissedebilirsiniz. Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede kurtulursunuz sıkıntılarınızdan :KK51:

Hemen geçmiyor ne yazık ki biraz sabretmemiz gerekiyor. Çünkü travmalar üzerinde tek tek çalışılıyor. Ama terapi sayesinde hissettiğiniz kötü duygular sıfırlanarak yerine güzel duygular konuyor. Mücadele etmekten vazgeçmeyin, terapinin faydalarını kesinlikle göreceksiniz. Hatta eskisinden bile daha iyi hissedebilirsiniz. Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede kurtulursunuz sıkıntılarınızdan :KK51:
İnşallah bende artık yeni bir hayata baslamak hatalarimi unutup yeni bir sayfa açmak istiyorum ...Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim 😍

Merhaba.. uzun zamandır gelmiyordum kk ya... hüzünlendim gezinirken.. emdr yi görünce dayanamadım yazmadan..... iyice araştırın.. Ben tecrübe ettim ve çok faydasını gördüm. tabi ki benim.. . arkadaşımı da aynı kişiye yönlendirdim. onun sıkıntısı ve benim ki bambaşkaydı. Şükür ona da faydası oldu..İnşallah emdr , terapi , kitaplar, nefes egzersizleri.... veya ne olursa iyi gelir ne yaparsanız... Umarım herşey gönlünüzce olur.. pes etmeyin asla.. süreçte umut ve emek çok önemli.. sevgiler,

Merhaba.. uzun zamandır gelmiyordum kk ya... hüzünlendim gezinirken.. emdr yi görünce dayanamadım yazmadan..... iyice araştırın.. Ben tecrübe ettim ve çok faydasını gördüm. tabi ki benim.. . arkadaşımı da aynı kişiye yönlendirdim. onun sıkıntısı ve benim ki bambaşkaydı. Şükür ona da faydası oldu..İnşallah emdr , terapi , kitaplar, nefes egzersizleri.... veya ne olursa iyi gelir ne yaparsanız... Umarım herşey gönlünüzce olur.. pes etmeyin asla.. süreçte umut ve emek çok önemli.. sevgiler,
Teşekkür ederim bilgileriniz için

X