- 8 Aralık 2007
- 865
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslinda bana verdikleri kagitta idrar torbasinin yari dolu olmasi gerektigi yaziyor...ama bilmiyorumki yarisini kac bardak doldurur :)))
mehay senin transfer ne zaman yapılacak???inşallah hayırlısı olur
canim bilmiyorum daha yarin belli olacak....
niye umitlenmeyin dedi anlamadim..dondurulmuslarla hamile kalan cok kisi var burda..sen olumsuz dusunme sakin...neden insanin hevesini bastan kirarlarki sanki??yumurta toplama işlemi yapıldı di mi?benim transferim yapıldı 5. günüm bugün ama dr dondurulmuş embriyo olduğu için çok ümitlenmeyin dedi
canım merhaba yumişlerin toplandı herhalde.inşaallah hakkında hayırlısı olur.kaç yumurta toplandı embriyoların durumundan haberin varmı?sıkışıklık konuşunda transfere 1 saat kala bir litreye yakın su içmen yeterli.ben sabahtan beri 3 defa tuvalete gitmiştim.transfer 11:00 deydi.bir saat kala yine içtim sorun yaşamadım.Allah yar ve yardımcın olsun canım kocaman öptüma.s.
Yarın. Dondurulmuslarla transferim var...
İlk denemede evden tup beek merkezi 1 saat sürüyor saat 10 da transfer dediler... Ben 9 da başladım 10 a kdr yol boyunca 4 bardak su ictim hastahaneye gittim 3 bardakta Ozaman ictim saat 11.15 de transferim olacakmış tabi dayanamadım oturduğum yerden kalkıp yürüyelim bile...yaptım gidip hemşire yaptıktan sonra 3 bardak daha iç dedi..ama ben yarım saat sonra girdi. İşleme o sıra 2 kez az az boşalttım mesanemi .,. Anladımki ben hemen sıkışıyorum ..
Yarın yine transferim 11 de...10.30 da iki bardak icerim hastahane ye girince 2 bardak daha içerim. Yeter Heralde