Mehaycım,
Transferi dedikleri zamandan geç yapabiliyorlar. Benim transferim saat 12:00 deydi, ancak 13:45 de falan yaptılar. Ben sabah 11 de uyandım. Tuvalete gittim. Aç karnına standart 1 bardak suyumu içtim. Kahvaltımı ettim. 12 ye kadar da 4 bardak daha su içtim. 12 de çok sıkışmamıştım. Ama bekleme süresinin sonunda bayaa sıkışmıştım. İşlem sonunda da hemen sonda taktılar. Ve hiç kalkmadan 15 dk falan ameliyat masasında dinlendim. (Bence bu ilk masada dinlenme kısmı, tüm 12 günlük süreçten daha önemli!) İlk 10-15 dakikada tutunuyorsa tutunuyor. Bu yüzden merkezinle konuş, mutlaka sonda kullansınlar. Sakın sürgü vermesinler veya kendin tuvalete gitme! Ameliyat masasından da hemen kalkma. Bazıları işlem biter bitmez masadan kaldırıp, yatağa alıyorlarmış. O sakat iş. Mutlaka 15 dk o masada bacak bacak üstüne atıp yat. Bu sırada da bebişinin nasıl biri olmasını istediğini düşün. Zekası kime benzesin? Tipi nasıl olsun, karakteri nasıl olsun, falan... Sakın aklına negatif şeyler getirme. Ne kadar pozitif geçirebilirsen bu süreci embriyoların böyle pozitif bir annenin içinde kalmak için o kadar fazla çaba harcayacaktır. Düşünsene negatif bir ortamda kim uzun süre kalmak ister ki???
Bol şanslar diliyorum.
Sevgiyle kal ve hep pozitif düşün!