embriyoya genetik test yaptıranlar

1 tane kalınca ben biraz üzüldüm şansım azaldi diye ama en azindan transverim iptal olmadi benimle beraber 7 kisinin yollanmisti sadece benimki saglikli cikti sen naptin cnm
Bizim daha yeni iğnelere başladı cnm ilaçlar çok pahalı laf aramızda kk dan ilaç falan bakıyorum ben de daha en başındayız yani bakalım heyecanlıyım daha adapte olamadım

Bizim daha yeni iğnelere başladı cnm ilaçlar çok pahalı laf aramızda kk dan ilaç falan bakıyorum ben de daha en başındayız yani bakalım heyecanlıyım daha adapte olamadım
Facedende bak tüp bebek mucizeme adım adım diye bir sayfa var orda gecen biri veriodu ilaclarini bende kalan ilac olsaydi seve seve yardimci olurdum

Ben de şimdilik pek konuşma fırsatımız olmadı uzun uzun ama memnunum hayırlısı hepimiz için

Malesef sağlılsız çıktı hepsi yazın tekrar denicez inşallah
Cok üzüldüm cnm ya ins bu sefer olur sizde sorun ne ? Birde acaba havuzmu yapsaniz böyle devamli bos dönmektense daha mantikli geldi bana benim olmazsa öyle yapmayi düşünüyorum

beni bu cgh düşündürmeye başladı açıkçası yani dondurulması embriyo olacak yurt dışına gidip gelecek.. dondurulmuş embriyoda risk var mı?

beni bu cgh düşündürmeye başladı açıkçası yani dondurulması embriyo olacak yurt dışına gidip gelecek.. dondurulmuş embriyoda risk var mı?
Canim embriyo yurt disina gidip gelmio embriodan alınan bir parca gidio dondurulmusta basari şansı daha yüksek dedi bana dktr çoğu yerde oyle soyluyor cunku tup bebek ilaclari fln hormonlari ve rahimi yoruyor bir ay dinlenince vucut daha kolay tutunuyormus bebis yurtdisinda ve cok ünlü kliniklerde hep bu yöntem uygulaniyor

Canim embriyo yurt disina gidip gelmio embriodan alınan bir parca gidio dondurulmusta basari şansı daha yüksek dedi bana dktr çoğu yerde oyle soyluyor cunku tup bebek ilaclari fln hormonlari ve rahimi yoruyor bir ay dinlenince vucut daha kolay tutunuyormus bebis yurtdisinda ve cok ünlü kliniklerde hep bu yöntem uygulaniyor
Hı iyi bari aklım karıştı iyice ne bilim bi moral bozukluğu çöktü üstüme gonalf beni fena yaptı☺️

X