Teşekkür ederim hepimize inşallah.Yaşım da var benim 36-37 oluyorum çok üzülüyorum kucağım boş kalacak diye…Çok yıprandım.Rabbim mucizeni en kısa zamanda sana versin arkadaşımağlamak da bir evre bende çok çok ağladım ama çare değil dua etmek tedaviye devam etmek lazım benden de hep çok yumurta toplandı ama embriyolar 5 güme çok az gitti
Teşekkür ederim.Inşallah yavrularımıza kavuşuruz.Çaresiz bekliyorum inşallah sağlıkla toparlarlar 5. Güne kadar…Maddi olarak da çok külfetli yaşama sevincim kalmadı resmenBenimde 3. Günde 7-8 hücreli olması gereken embriyom 4. Hücreliydi. Embriyolog yavaş gelişiyor geriden geliyor ama etrafı parlak demişti. Nitekim 3. Gün olarak transfer oldum kimyasal ile sonuçlandı ama Buda benim için iyi birşeydi. İlk kez denemiştim ve kimyasal da olsa hcg yükselmişti. Şeninde belki yavaş gelişir ilerisini görürsün. Umudunu kaybetme.
Canım kendini üzme inşallah arkadanda olsa gelişimleri devam ediyormuş 5. Güne kadar dilerim güzel sonuçlar alırsınız Allah’ın izniyle Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah vakti geldiğinde Rabbim sana gönlündekini nasip edecektir sadece az biraz sabır gerekiyor olacak Allah’ın izniyleTeşekkür ederim.Inşallah yavrularımıza kavuşuruz.Çaresiz bekliyorum inşallah sağlıkla toparlarlar 5. Güne kadar…Maddi olarak da çok külfetli yaşama sevincim kalmadı resmen
Allah razı olsunCanım kendini üzme inşallah arkadanda olsa gelişimleri devam ediyormuş 5. Güne kadar dilerim güzel sonuçlar alırsınız Allah’ın izniyle Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah vakti geldiğinde Rabbim sana gönlündekini nasip edecektir sadece az biraz sabır gerekiyor olacak Allah’ın izniyle
İnşallah çok sağ olun.Transferiniz olumlu oldu mu umut var mıBenim embriyolarımında gelişimleri geriden geldi 6.gün donduruldu transfer oldum. İlla ki ilerleyen olacaktir kalbini ferah tut
Daha 4.günümdeyim sonucu burdan yazarimİnşallah çok sağ olun.Transferiniz olumlu oldu mu umut var mı
İnşallah olur AminDaha 4.günümdeyim sonucu burdan yazarim
Aminn tesekkur ederimİnşallah olur Aminİnşallah.transfer günü hariç 6. Günde erken gebelikte silik çizgi çıkıyor bilginiz olsun.Allah yardımcımız olsun
Bende transfer hariç 6. Günüm. Benimde 6. Gün embriyosu biraz yavaş gelişmişti Buda Allah büyük. 6. Güne geldiyse ileri de gider. Allahın izniyle. Güzel haberler verelim inşallahDaha 4.günümdeyim sonucu burdan yazarim
Ya ben bir önceki transferim 3. Gün embriyosuydu 8. Gün çıkmadı 9. Gün çok silik çıkmıştı. Bu sefer test yapmak istemedim ama bi yanımda yarın test al yap diyorİnşallah olur Aminİnşallah.transfer günü hariç 6. Günde erken gebelikte silik çizgi çıkıyor bilginiz olsun.Allah yardımcımız olsun
Kötü düşünme lütfen. Maddi olarak gerçekten zor. Anca bu tedaviyi alan anlar. Birde düşük Amh olup sürekli elin boş dönünce daha da zor. Negatifi çekmeyelim biz yine de. Güzel ilerler inşallah embriyolarınTeşekkür ederim.Inşallah yavrularımıza kavuşuruz.Çaresiz bekliyorum inşallah sağlıkla toparlarlar 5. Güne kadar…Maddi olarak da çok külfetli yaşama sevincim kalmadı resmen
bu kadar sabrettiysen bekle istersen:) ben çok sabırsızım.Öncekinde ben de dayanamamıştım.Ya ben bir önceki transferim 3. Gün embriyosuydu 8. Gün çıkmadı 9. Gün çok silik çıkmıştı. Bu sefer test yapmak istemedim ama bi yanımda yarın test al yap diyor
Aynen bekleyeceğim sanırım . Kan veririm günümde.bu kadar sabrettiysen bekle istersen:) ben çok sabırsızım.Öncekinde ben de dayanamamıştım.
İnşallah senin de pozitif olur mutlu haberlerin olur Amin.Aynen bekleyeceğim sanırım . Kan veririm günümde.
Amiin insallah. 6 gün embriyosu daha mı geç tutunur yoksa 5.günle aynı mıdır sizin kacinci transferinizBende transfer hariç 6. Günüm. Benimde 6. Gün embriyosu biraz yavaş gelişmişti Buda Allah büyük. 6. Güne geldiyse ileri de gider. Allahın izniyle. Güzel haberler verelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?