Embriyoların yavaş gelişimi

_tiffany_

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
346
198
628
İstanbul
İkinci tüp bebek denemem…İlkinde tuttu ama kalbi durdu.Şimdi embriyoların ikinci gününde 4 hücreli olması gerekirken 2 imiş galiba .Ama kalitesi iyi duruyor dedi.5 embriyonun 5 i de yavaş ilerliyormuş.Takip olacakmış.Çok bunaldım.Bizim erkek infertilitesi.çok az sayıda sperm var.Sürekli ağlıyorum ne yapacağımı şaşırdım.

Rabbim mucizeni en kısa zamanda sana versin arkadaşım 🥰 ağlamak da bir evre bende çok çok ağladım ama çare değil dua etmek tedaviye devam etmek lazım benden de hep çok yumurta toplandı ama embriyolar 5 güme çok az gitti

Rabbim mucizeni en kısa zamanda sana versin arkadaşım 🥰 ağlamak da bir evre bende çok çok ağladım ama çare değil dua etmek tedaviye devam etmek lazım benden de hep çok yumurta toplandı ama embriyolar 5 güme çok az gitti
Teşekkür ederim hepimize inşallah.Yaşım da var benim 36-37 oluyorum çok üzülüyorum kucağım boş kalacak diye…Çok yıprandım.

Canım biz savaşçıyız bak bu mübarek günlerde dua edelim birbirimize destek olalım çünkü bir yerde kısmet 🥰🌈🌈 bebeklerimiz gelecek buna inan zamanı var sadece

Benimde 3. Günde 7-8 hücreli olması gereken embriyom 4. Hücreliydi. Embriyolog yavaş gelişiyor geriden geliyor ama etrafı parlak demişti. Nitekim 3. Gün olarak transfer oldum kimyasal ile sonuçlandı ama Buda benim için iyi birşeydi. İlk kez denemiştim ve kimyasal da olsa hcg yükselmişti. Şeninde belki yavaş gelişir ilerisini görürsün. Umudunu kaybetme.

Benimde 3. Günde 7-8 hücreli olması gereken embriyom 4. Hücreliydi. Embriyolog yavaş gelişiyor geriden geliyor ama etrafı parlak demişti. Nitekim 3. Gün olarak transfer oldum kimyasal ile sonuçlandı ama Buda benim için iyi birşeydi. İlk kez denemiştim ve kimyasal da olsa hcg yükselmişti. Şeninde belki yavaş gelişir ilerisini görürsün. Umudunu kaybetme.
Teşekkür ederim.Inşallah yavrularımıza kavuşuruz.Çaresiz bekliyorum inşallah sağlıkla toparlarlar 5. Güne kadar…Maddi olarak da çok külfetli yaşama sevincim kalmadı resmen

Teşekkür ederim.Inşallah yavrularımıza kavuşuruz.Çaresiz bekliyorum inşallah sağlıkla toparlarlar 5. Güne kadar…Maddi olarak da çok külfetli yaşama sevincim kalmadı resmen
Canım kendini üzme inşallah arkadanda olsa gelişimleri devam ediyormuş 5. Güne kadar dilerim güzel sonuçlar alırsınız Allah’ın izniyle Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah vakti geldiğinde Rabbim sana gönlündekini nasip edecektir sadece az biraz sabır gerekiyor olacak Allah’ın izniyle 🤲

Canım kendini üzme inşallah arkadanda olsa gelişimleri devam ediyormuş 5. Güne kadar dilerim güzel sonuçlar alırsınız Allah’ın izniyle Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah vakti geldiğinde Rabbim sana gönlündekini nasip edecektir sadece az biraz sabır gerekiyor olacak Allah’ın izniyle 🤲
Allah razı olsun 🤲🏻

Daha 4.günümdeyim sonucu burdan yazarim
Bende transfer hariç 6. Günüm. Benimde 6. Gün embriyosu biraz yavaş gelişmişti Buda Allah büyük. 6. Güne geldiyse ileri de gider. Allahın izniyle. Güzel haberler verelim inşallah

İnşallah olur Amin❤️❤️❤️❤️❤️ İnşallah.transfer günü hariç 6. Günde erken gebelikte silik çizgi çıkıyor bilginiz olsun.Allah yardımcımız olsun
Ya ben bir önceki transferim 3. Gün embriyosuydu 8. Gün çıkmadı 9. Gün çok silik çıkmıştı. Bu sefer test yapmak istemedim ama bi yanımda yarın test al yap diyor 😂

Kötü düşünme lütfen. Maddi olarak gerçekten zor. Anca bu tedaviyi alan anlar. Birde düşük Amh olup sürekli elin boş dönünce daha da zor. Negatifi çekmeyelim biz yine de. Güzel ilerler inşallah embriyoların 🙏

Aynen bekleyeceğim sanırım . Kan veririm günümde. 🤭
İnşallah senin de pozitif olur mutlu haberlerin olur Amin.❤️ vallahi damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye boşuna demiyorlar.Çevremde kimse beni anlayamıyor.Ailem dahil…Nasıl bir stres nasıl bir travma oluşturuyor bilmiyorlar.Dilerim bu uğurda savaşan herkes mutluluğu yakalar Amin 🤲🏻

Bende transfer hariç 6. Günüm. Benimde 6. Gün embriyosu biraz yavaş gelişmişti Buda Allah büyük. 6. Güne geldiyse ileri de gider. Allahın izniyle. Güzel haberler verelim inşallah
Amiin insallah. 6 gün embriyosu daha mı geç tutunur yoksa 5.günle aynı mıdır sizin kacinci transferiniz

Back
X