✨️✨️✨️Embriyoların 3.günden 5.güne gitmemesi??✨️✨️✨️✨️ böyle bi durum yaşadınızmı kızlar?

Sağol canm aslnda ben zaten kaliteye takılmıyorum 3 veya 5 gün farketmez nasip olduktan sonra tabi 3.gün olarak doldurulan embriyo bence riske girmemek için donduruyolar yani kalitesiz olduktan sonra onu dondurmayı bekletselerdi zaten ilerlemeyecek Bi embriyoydu belkide benim amacım sperm yumurta kalitesini arttırıp daha sağlıklı daha kaliteli embriyolar elde etmek çünkü arkada transfer edilecek embriyom kalmıyor elimdeve sil baştan oluyor hersey

İnşallah canm önümde guzel Bi zaman var 3 4 ay var inşallah yaptgm yapacagm herseyin faydasını görürüm

Bakalm biz kendimiz dna hasar testi verip sonuçlarla gidicez 3. Görüşmeye

Şöyle anlatayım o zaman . Laboratuvar da gelişmeyen , ana rahminde ilerleyebilir . Her hastanenin laboratuvarı ne kadar önemliyse , rahimde de bu böyle. Bu yüzden riske girip 5.güne gitmiyorlar yada her kaliteli 5.gün embriyosu tutacak diye bir garanti yok. O yüzden sen tüm bu kalite fasıllarını kafanda bitir ve motivasyona odaklan. Bak bende 1 emriyo oluştuğunda çok üzüldüm ve ikinci opu içinara verdim. O süreçte hobiler edindim , boyama yaptım , çiçeklerle donattım balkonumu , meditasyon yaptım. 3Ay sonra 2.opu için başlanıldığında doktora yumurta gelişimini en son muayene de öğrenmek istediğimi söyledim stres olmamak için. Her muayene de yüksek seste kulaklık ile müzik dinledim. Son kontrolde artık 12 yumurta geliştiğini söyledi ve bana dönüp ''sen ne yaptın böyle ? diğer opu da ilaç süresini uzattığım halde zor gelişti ve yumurta artan birşey değildir dedi. Son opu da 12 taneden 3 tane döölendi ve mucizeydi açıkçası... Moral herşeydir bu daha net anladım. O yüzden sana ne iyi geliyorsa ona yönlendir kendini , stresten kaç ve daha iyi olacağına inan, olmazsa yine dene vazgeçme , vakti saati gelmediği içindir.

Tabiki öyle canm ben biraz içimde yaşadım için tabiki düşünceler araştırmalar stres hersey etkiliyor haklsn bende aslnda 6 ay ara vermiş olucam zaten süreç yaklaşınca ister istemez insan düşünmeden edemiyor

Tavsiyem sana ;
1- Stresten uzaklaş
2- Kalite için vitamin takviyesi
3- Kuyruk sokumuna sülük yapıştır ( hem kanın temizlenir hemde enzimler sana iyi gelecektir) (denendi)
4- opu da gelişimlerini duyup stres olmamak için benim taktiği kullan , ben ilkinde bir gelişti bir gelişmedi bilgisini duydukça hep gerilmiştim.

Tamam canm sülük Bi ara yaptırmıştm tekrar denerim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…