- 6 Ağustos 2024
- 252
- 174
- 27
-
- Konu Sahibi jelibonn35
Hangi vitaminleri kullandın canm esinde sendeAvokado gerçekten çok faydalı ama günde çeyrek avokado yeterli abartmamak lazım. Ceviz, bol yeşillik, şekersiz bir beslenmem var. Eşimin de aynı şekilde içki ve sigara ikimizde de yok. Her gün protein mutlaka alıyoruz. Haftada 3 balık, her gün mutlaka yumurta, sağlıklı karbonhidrat yiyoruz. Su dışında içecek tüketmiyoruz hazır meyve suyu vs. Yoğurt mutlaka her gün yiyoruz. Düzenli aldığımız vitaminlerimiz var zaten opudan önce doktor da takviye vermişti. Her gün mutlaka mevsim meyvesi yiyorum ben, eşim çok yemez meyve. Bir porsiyon kadar yiyorum abartmadan. Yani 100 gr kadar oluyor. Çok şükür 9 tane 5aa embriyomuz oldu bizim. Bu kadar çabaladık inşallah tutunurlar da. Bazen embriyo kalitesine de bakmıyor biliyorsunuz.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim bu denemende sağlıklı sıhhatli kucağını doldursunŞuan üçüncü denemedeyim. İlk ikisinde ikişer embriyo verildi 5. Gün a kalite. Bana tutunmadılar. 6 yumurta oluyordu ben de Max.... Bu ay 12 toplandı çok şükür genetik yaptıracağız
Bunları yapamıyorsanız bile şeker ve beyaz unu azaltın faydasını görürsünüz :)Aaa baya kaliteli embriyolariniz olmuş inşallah tutunurlar miniklerin sanaevet beslenmemiz gerektiğinde kötü bizim Bi memlekete gidip gelicez ondan sonra inşallah bu tavsiyeleriniz hayatimda uygulayacagm
Yani biraz bpgazimiza düşkünlük var tabiki ama el mahkumsa mecbur yaparz Bi şekilde siz bu beslenmeden önceki opu sonucum neydi canm neye göre böyle Bi yol izlediniz hangi vitaminleri kullandinzBunları yapamıyorsanız bile şeker ve beyaz unu azaltın faydasını görürsünüz :)
Benim yaşım 33, bu ilk ve tek opumdu. Yıllardır böyle besleniyoruz biz. Zaman zaman kaçamak yapıyoruz tabii ki hiç şeker, karbonhidrat yemiyor değiliz ama dengeliyoruz. Ben yıllardır d vitamini, omega 3, Demir, biotin gibi takviyeler alırım düzenli olarak. Tüp bebek sürecine özel bir şey yapmadım o yüzdenYani biraz bpgazimiza düşkünlük var tabiki ama el mahkumsa mecbur yaparz Bi şekilde siz bu beslenmeden önceki opu sonucum neydi canm neye göre böyle Bi yol izlediniz hangi vitaminleri kullandinz
Tamam canm sağol hakkini helal et baya Bi soru sordumBenim yaşım 33, bu ilk ve tek opumdu. Yıllardır böyle besleniyoruz biz. Zaman zaman kaçamak yapıyoruz tabii ki hiç şeker, karbonhidrat yemiyor değiliz ama dengeliyoruz. Ben yıllardır d vitamini, omega 3, Demir, biotin gibi takviyeler alırım düzenli olarak. Tüp bebek sürecine özel bir şey yapmadım o yüzden
Aşkolsun olur mu helal olsun faydalı olabildiysem ne mutluTamam canm sağol hakkini helal et baya Bi soru sordum
Oluyor tabiki doktorlar bu kadar detay verene kadar herhalde Bi 5 6 opu görmek lazm maalesefkiAşkolsun olur mu helal olsun faydalı olabildiysem ne mutlu
Orası öyle tabi ben de burda çok şey öğrendimOluyor tabiki doktorlar bu kadar detay verene kadar herhalde Bi 5 6 opu görmek lazm maalesefki
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun canmOrası öyle tabi ben de burda çok şey öğrendim
Bir aksilik olmazsa 2-3 ya da 4 Aralık transfer olacak benim. Geçen hafta başladım estrofeme, çarşamba kontrolüm varHepimiz hakkında hayırlısı olsun canm
Sen oldunmu transferini hangi asamadasn
Hakkında hayırlısı olsun canm inşallah kavuşsun bebisineBir aksilik olmazsa 2-3 ya da 4 Aralık transfer olacak benim. Geçen hafta başladım estrofeme, çarşamba kontrolüm var
bende geçen hafta 2. opumu oldum;Böyle Bi durum yaşayan varmi kızlar nasıl yol izlediniz yardımcı olursanız sevinirim(konum başa çıksın diye tekrar sordum canlar)
Eşine sperm dna hasar testi felan yapıldı mi peki Bi sorun goruldumubende geçen hafta 2. opumu oldum;
ilkinde 16 yumurta toplandı 2 tanesi döllendi; 3.gün donduruldu, çift transfer sonuç NEGATİF
ikincide 8 yumurta toplandı 5 tanesi döllendi; 2 tanesi ilk günden sonra gelişim göstermemiş, 3 tanesi 3. güne kadar güzel ilerlemiş ancak sonrasında gelişim göstermemiş, bugün yani 6.gün tekrar değerlendirildikten sonra bilgi verecekler haber bekliyorum
Bu mesajı görmemişim hemen cevap vereyim sürece başladığımızda doktorumuz bize ekstradan feminalfa ve speroalfa aldırdı hee gün düzenli içtik. Sperm ve yumurta kalitesini arttırıcı takviye, opudan1 ay önce başlayıp her gün düzenli kullandık.Hangi vitaminleri kullandın canm esinde sende
Eşime sperm testi dışında farklı bir test yapılmadı, ikinci tedavimi uludağ üniversitesinde oluyorum detaylı araştırma yapılır diye düşünüyorum ama bugün doktor ve embriyolog henüz aramadıEşine sperm dna hasar testi felan yapıldı mi peki Bi sorun goruldumu
Tamam canm bende içeriği güzel faydası olmuş vitamin arastryorumdq aklımda bulunsunBu mesajı görmemişim hemen cevap vereyim sürece başladığımızda doktorumuz bize ekstradan feminalfa ve speroalfa aldırdı hee gün düzenli içtik. Sperm ve yumurta kalitesini arttırıcı takviye, opudan1 ay önce başlayıp her gün düzenli kullandık.
bu vitamin grubu direkt olarak tüp bebek tedavisine yönelikmiş doktorum öyle demişti içeriği de oldukça güzel. Geri kalan her şeye dikkat edip ek olarak kullanırsanız fayda görürsünüz diye düşünüyorum, inşallahTamam canm bende içeriği güzel faydası olmuş vitamin arastryorumdq aklımda bulunsun