✨️✨️✨️Embriyoların 3.günden 5.güne gitmemesi??✨️✨️✨️✨️ böyle bi durum yaşadınızmı kızlar?

Hangi vitaminleri kullandın canm esinde sende

Şuan üçüncü denemedeyim. İlk ikisinde ikişer embriyo verildi 5. Gün a kalite. Bana tutunmadılar. 6 yumurta oluyordu ben de Max.... Bu ay 12 toplandı çok şükür genetik yaptıracağız
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim bu denemende sağlıklı sıhhatli kucağını doldursun

Aaa baya kaliteli embriyolariniz olmuş inşallah tutunurlar miniklerin sana evet beslenmemiz gerektiğinde kötü bizim Bi memlekete gidip gelicez ondan sonra inşallah bu tavsiyeleriniz hayatimda uygulayacagm
Bunları yapamıyorsanız bile şeker ve beyaz unu azaltın faydasını görürsünüz :)

Bunları yapamıyorsanız bile şeker ve beyaz unu azaltın faydasını görürsünüz :)
Yani biraz bpgazimiza düşkünlük var tabiki ama el mahkumsa mecbur yaparz Bi şekilde siz bu beslenmeden önceki opu sonucum neydi canm neye göre böyle Bi yol izlediniz hangi vitaminleri kullandinz

Yani biraz bpgazimiza düşkünlük var tabiki ama el mahkumsa mecbur yaparz Bi şekilde siz bu beslenmeden önceki opu sonucum neydi canm neye göre böyle Bi yol izlediniz hangi vitaminleri kullandinz
Benim yaşım 33, bu ilk ve tek opumdu. Yıllardır böyle besleniyoruz biz. Zaman zaman kaçamak yapıyoruz tabii ki hiç şeker, karbonhidrat yemiyor değiliz ama dengeliyoruz. Ben yıllardır d vitamini, omega 3, Demir, biotin gibi takviyeler alırım düzenli olarak. Tüp bebek sürecine özel bir şey yapmadım o yüzden

Tamam canm sağol hakkini helal et baya Bi soru sordum

Böyle Bi durum yaşayan varmi kızlar nasıl yol izlediniz yardımcı olursanız sevinirim (konum başa çıksın diye tekrar sordum canlar)

Böyle Bi durum yaşayan varmi kızlar nasıl yol izlediniz yardımcı olursanız sevinirim (konum başa çıksın diye tekrar sordum canlar)
bende geçen hafta 2. opumu oldum;
ilkinde 16 yumurta toplandı 2 tanesi döllendi; 3.gün donduruldu, çift transfer sonuç NEGATİF
ikincide 8 yumurta toplandı 5 tanesi döllendi; 2 tanesi ilk günden sonra gelişim göstermemiş, 3 tanesi 3. güne kadar güzel ilerlemiş ancak sonrasında gelişim göstermemiş, bugün yani 6.gün tekrar değerlendirildikten sonra bilgi verecekler haber bekliyorum

Eşine sperm dna hasar testi felan yapıldı mi peki Bi sorun goruldumu

yumurta kalitesizliği olan biri olark şunu diyebilirim size. Yaşım genç olmasına rağmen ilk opu da 6 yumurta toplandı içlerinden sadece bir tanesi döllendi , benim için yıkım oldu. 2.opu ya 3 ay sonra başladık moral olarak kendimi topladım. 12 yumurta toplandı ve 3 tanesi döllendi. 5. güne gitmesi riskli olacağından 3.gün embriyosuydu. Transferde 2 embriyo yerleştirildi 1 tane kıızm var şuan. 3-5. gün hiç farketmez. Tuttuktan sonra 3.te tutuyor. Siz moralinizi bozmayın , vazgeçmeyin de ... Merkezi değiştirin en fazla başka yerlerde deneyin.

Hangi vitaminleri kullandın canm esinde sende
Bu mesajı görmemişim hemen cevap vereyim sürece başladığımızda doktorumuz bize ekstradan feminalfa ve speroalfa aldırdı hee gün düzenli içtik. Sperm ve yumurta kalitesini arttırıcı takviye, opudan1 ay önce başlayıp her gün düzenli kullandık.

Eşine sperm dna hasar testi felan yapıldı mi peki Bi sorun goruldumu
Eşime sperm testi dışında farklı bir test yapılmadı, ikinci tedavimi uludağ üniversitesinde oluyorum detaylı araştırma yapılır diye düşünüyorum ama bugün doktor ve embriyolog henüz aramadı

Tamam canm bende içeriği güzel faydası olmuş vitamin arastryorumdq aklımda bulunsun

Tamam canm bende içeriği güzel faydası olmuş vitamin arastryorumdq aklımda bulunsun
bu vitamin grubu direkt olarak tüp bebek tedavisine yönelikmiş doktorum öyle demişti içeriği de oldukça güzel. Geri kalan her şeye dikkat edip ek olarak kullanırsanız fayda görürsünüz diye düşünüyorum, inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…