- 6 Ağustos 2024
- 246
- 171
- 27
-
- Konu Sahibi jelibonn35
Teşekkürler canımBenim tüp bebek merkezi beşinci gün embriyosu ile çalışıyor ister ulaşsın ister ulaşmasın 3. Gün embriyosu denemiyor bile. O nedenle çok bilgim yok açıkçası
Evet üçüncü günden sonra gelişimi duran embriyolarda sperm sıkıntılı ise oluyor geçmenizi öneririm ya da sperm kalitesi arttıracak bir takviye bir şeyler belki gerekebilirgenetik test yapıldı temiz çıktı sperm dna hasar testinide 15 gun sonra felan taptiricaz Bi yerde okumuştum 3.güne gelemeyen embriyo yumurta kalitesizliginden 3.güne gelip 5.güne ulaşmayan embriyo sperm kalitesizliginden olur diye böyle bisey yaşamınızı? Ne gbi bir yol izlediniz çözüm sağladnzmi kizlarr
Evet benim tüp bebek merkezindeki doktorumda aynısını söylemişti 3 günden sonrası tamamen spermle alakalı demiştigenetik test yapıldı temiz çıktı sperm dna hasar testinide 15 gun sonra felan taptiricaz Bi yerde okumuştum 3.güne gelemeyen embriyo yumurta kalitesizliginden 3.güne gelip 5.güne ulaşmayan embriyo sperm kalitesizliginden olur diye böyle bisey yaşamınızı? Ne gbi bir yol izlediniz çözüm sağladnzmi kizlarr
O zaman sperm dna hasar testinde hersey belli olacak sağol canm bilgin icinEvet üçüncü günden sonra gelişimi duran embriyolarda sperm sıkıntılı ise oluyor geçmenizi öneririm ya da sperm kalitesi arttıracak bir takviye bir şeyler belki gerekebilir
Test sonucu çıkınca ona göre doktorla tekrar Bi görüşmeye gidelim vücudumuzu hazrlayp öyle baslaym bari sağol canmEvet benim tüp bebek merkezindeki doktorumda aynısını söylemişti 3 günden sonrası tamamen spermle alakalı demişti
Aslında canm doktor her ihtimale karşı 1 tane 3. Gün embriyosu döndürüyor kalan hepsini zaten bekletiyorum ama maalesef zaten ulaşmiyor hiç biri 5. Güne sadece 6.gün 3cc embriyo oldu onlarida transfer ettirmek istemiyorum acikcasi3. Gün embriyosu transfer eden çok az merkez var genellikle 5. Güne ulaşıp blastokist olmasını bekliyorlarbilemiyorum sizin niye böyle olmuş. Benim doktorum da 3. Gün embriyosu denemiyor.
Evet armut ve avakado kesinlikle tavsiye. Gözle görülür değişim olduPeki sizler yumurta kalitesini arttrmak için neler denediniz denediginiz şeyler fark yarattımı kızlar
Hatta eşim de beslenme kalitesini artırarak ve spor yaparak 3 ayda inanaılmaz sperm kalitesini artırdı. Yaşınız uygunsa kesinlikle doğal yollar çok işe yarıyor. Ben 40 olduğum için mecburen ilaç tadavisiPeki sizler yumurta kalitesini arttrmak için neler denediniz denediginiz şeyler fark yarattımı kızlar
Bi deneyim bakalm canm 3 ay var önümde başlamam için zatenEvet armut ve avakado kesinlikle tavsiye. Gözle görülür değişim oldu
Oh çok güzel her gün yemelisiniz siz de göreceksiniz etkisini inşallah. Ben bir de keçi boynuzu yiyorum sürekli elimde kemiriyorumBi deneyim bakalm canm 3 ay var önümde başlamam için zaten
Yaaa sağol canm Bi testimizi verelim sonuca göre doktora gidip Bi görüşme yapicam bakalmHatta eşim de beslenme kalitesini artırarak ve spor yaparak 3 ayda inanaılmaz sperm kalitesini artırdı. Yaşınız uygunsa kesinlikle doğal yollar çok işe yarıyor. Ben 40 olduğum için mecburen ilaç tadavisi
Avokado gerçekten çok faydalı ama günde çeyrek avokado yeterli abartmamak lazım. Ceviz, bol yeşillik, şekersiz bir beslenmem var. Eşimin de aynı şekilde içki ve sigara ikimizde de yok. Her gün protein mutlaka alıyoruz. Haftada 3 balık, her gün mutlaka yumurta, sağlıklı karbonhidrat yiyoruz. Su dışında içecek tüketmiyoruz hazır meyve suyu vs. Yoğurt mutlaka her gün yiyoruz. Düzenli aldığımız vitaminlerimiz var zaten opudan önce doktor da takviye vermişti. Her gün mutlaka mevsim meyvesi yiyorum ben, eşim çok yemez meyve. Bir porsiyon kadar yiyorum abartmadan. Yani 100 gr kadar oluyor. Çok şükür 9 tane 5aa embriyomuz oldu bizim. Bu kadar çabaladık inşallah tutunurlar da. Bazen embriyo kalitesine de bakmıyor biliyorsunuz.Peki sizler yumurta kalitesini arttrmak için neler denediniz denediginiz şeyler fark yarattımı kızlar
Sizin kaçıncı denemeniz veya bu demediklerini nasıl embriyolar oluşturdu sizdeOh çok güzel her gün yemelisiniz siz de göreceksiniz etkisini inşallah. Ben bir de keçi boynuzu yiyorum sürekli elimde kemiriyorum
Aaa baya kaliteli embriyolariniz olmuş inşallah tutunurlar miniklerin sanaAvokado gerçekten çok faydalı ama günde çeyrek avokado yeterli abartmamak lazım. Ceviz, bol yeşillik, şekersiz bir beslenmem var. Eşimin de aynı şekilde içki ve sigara ikimizde de yok. Her gün protein mutlaka alıyoruz. Haftada 3 balık, her gün mutlaka yumurta, sağlıklı karbonhidrat yiyoruz. Su dışında içecek tüketmiyoruz hazır meyve suyu vs. Yoğurt mutlaka her gün yiyoruz. Düzenli aldığımız vitaminlerimiz var zaten opudan önce doktor da takviye vermişti. Her gün mutlaka mevsim meyvesi yiyorum ben, eşim çok yemez meyve. Bir porsiyon kadar yiyorum abartmadan. Yani 100 gr kadar oluyor. Çok şükür 9 tane 5aa embriyomuz oldu bizim. Bu kadar çabaladık inşallah tutunurlar da. Bazen embriyo kalitesine de bakmıyor biliyorsunuz.
Şuan üçüncü denemedeyim. İlk ikisinde ikişer embriyo verildi 5. Gün a kalite. Bana tutunmadılar. 6 yumurta oluyordu ben de Max.... Bu ay 12 toplandı çok şükür genetik yaptıracağızSizin kaçıncı denemeniz veya bu demediklerini nasıl embriyolar oluşturdu sizde