Embriyo Transferi

wersaff

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
570
112
303
34
Selam yol arkadaşlarım bugün transferim gerçekleşti.Daha önce de yazmıştım .3 embriyom vardı biri orta kalite iki tanesi iyi kalite diye .Bugün transfere gittim .Embriyolog sadece bir tanesini yükleyeceğiz dedi ,diğer ikisine ne oldu dedim imha ettik .Yasak olduğu için bir tane yükleyeceğiz halbu ki 3’üde beşinci güne gitti ve bir tanesi sadece orta kaliteydi .Bana yükledikleri iyi kalite dedi açıkçası pek içime sinmedi .Embriyonun resimlerini verdiler bana ,bakar mısınız ,anlıyor musunuz ?Kafama takıldı .,Daha önce yaptırdığımda devlette iki tane yüklediler ziyan olmasın diye

Eklentiler

• 9D0810BC-6634-428D-858A-5B735E12DD3B.jpeg
    159 KB · Görüntüleme: 63
Kalanları neden dondurtmadiniz

size sormadan nasıl imha ediyorlar anlamadım? benim devlet hastanesi olmasına karşın her gün aynı saatte arıyıp bilgi verip sorup danışıp öyle hareket ediyorlardı.orta kalite yada iyi kötü kalite bile olsa imhadan önce size bilgi vermeliydiler. neyse inşallah yavrunuz sıkı sıkıya size tutunur ve dünyaya gelir dua edeceğim

İşte arkadaşlar bugün transferim vardı dün bana dediler ki ; 2 tane iyi kalite bir tanesi orta kalite .transfer yapacakları zaman embriyolog gelişimleri durdu vs dedi ama inanmadım .Çünkü iki tane yasak vs dediler neyse artık bari yükledikleri iyi kalitedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…