3.gün embriyosu benim, pazartesi transfer oldum. Salı evden çalıştım, bugün izin günümdü, yarın işe gideceğim. Benim iş temposu yüksek olduğu için kolay geçer diye düşünüyorum. Evde yapılacak işler de var. Yavaş yavaş onları da yaparım. 29 Ekim test günüm. 2 gün geçti, 10 gün kaldıSadece karnım kasılıyor. Başka da bir şey yok canım.yuruyus yapıyorum. İşe gidip geliyorum. Çok heyecanlıyım. Zaman geçsin istiyorum. Sen nasıl geçiriyorsun? Kaçıncı gün embriyosu? Test tarihin ne zaman. Ne soru sordum be
Amin inşallah tüm isteyenlere nasip olur4nisanda transferim olmuştu 5.gun embriyosu suan 31 haftalik büyüyor hepinize allah bu gunleri yasamayi nasip etsin
Amin insallahAmin inşallah tüm isteyenlere nasip olurGebeliğinizi sağlıkla tamamlamanızı ve yavrunuza kavuşmanızı dilerim
adetten sonra, son adet tarihim 16 eylül.Bende dondurulmuş transfer olacağım. Transferi adetten sonra mı yapıyorlar bilgi verebilirmisin
Tamamıyla aynıyız yoldaş3.gün embriyosu benim, pazartesi transfer oldum. Salı evden çalıştım, bugün izin günümdü, yarın işe gideceğim. Benim iş temposu yüksek olduğu için kolay geçer diye düşünüyorum. Evde yapılacak işler de var. Yavaş yavaş onları da yaparım. 29 Ekim test günüm. 2 gün geçti, 10 gün kaldı
Dondurma ve transfer arasında kaç adet olduKan testini ne zaman vereceksiniz birde ilk transfer mi yaşınız kaç benimde 5gün embriyo su ama donduruldu sonra çözme işlemi yapılıp transfer yapildi
1Dondurma ve transfer arasında kaç adet oldu
Merhaba sonucunuz ne olduTamamıyla aynıyız yoldaşsonuçlarımiz da pozitif olsun
Merhaba sonucunuz ne oldu3.gün embriyosu benim, pazartesi transfer oldum. Salı evden çalıştım, bugün izin günümdü, yarın işe gideceğim. Benim iş temposu yüksek olduğu için kolay geçer diye düşünüyorum. Evde yapılacak işler de var. Yavaş yavaş onları da yaparım. 29 Ekim test günüm. 2 gün geçti, 10 gün kaldı
merhaba, ben transfer günü dinlendim ama ertesi gün direkt işe döndüm. Benim işim tamamen masabaşı değil ama çok hareketli de değil, bence doktorunuz ne öneriyorsa öyle hareket edin, önemli olan sizin rahat olmanız ve doktorunuzun söyledikleri tabii kiMerhaba kizlar bi sorum olcakti.. transferden sonra calismays devam eden oldu mu? Yoksa yatip dinlendiniz mi hep? Benim calistigim is biraz hareketli, yani hep ayaktayim bazen uzanmam falan da gerekiyor.. bilemiyorum ne yapayim.. transfer günü evdeyim fakat sonrasindaki 2 gün calismam lazim
Tesekkür ederim, doktorum calisabilirsin diyor.. daha calisma diyeni duymadimmerhaba, ben transfer günü dinlendim ama ertesi gün direkt işe döndüm. Benim işim tamamen masabaşı değil ama çok hareketli de değil, bence doktorunuz ne öneriyorsa öyle hareket edin, önemli olan sizin rahat olmanız ve doktorunuzun söyledikleri tabii kihayırlı olsun şimdiden
Şükür hamileyim. 8 haftalık. Sizden de hayırlı haberler alırız insallahMerhaba sonucunuz ne oldu
Hayırlısı olsun canım bende bekliyorum transfer olmayiŞükür hamileyim. 8 haftalık. Sizden de hayırlı haberler alırız insallah
İcini ferah tut . İnşallah bebeginin sana gelmesine az kaldıHayırlısı olsun canım bende bekliyorum transfer olmayi
İnşallah canım pek umutlu değilim de bakalım hayırlısı 5 yumurta toplandı bir tanesi dollendi dondurdular onu transfer etcek bakalımİcini ferah tut . İnşallah bebeginin sana gelmesine az kaldı
Cnm hiç öyle düşünme. Senin ki iyi benim iki tane yumurtam çıkmıştı biri iyi biri orta kalite. İkisi de dollendi. Ama tek bebeğe hamileyim doktorlar bana mucize dediler. Benim opum olurken benden daha genç birinde hiç yumurta çıkmamıştı. Rabbime şükret. Bir döllenmiş yumurta yeterli. Ama şansını arttırmak istersen bir kez daha opu yaptır. Rabbim hakkında en hayırlısını versin insallahİnşallah canım pek umutlu değilim de bakalım hayırlısı 5 yumurta toplandı bir tanesi dollendi dondurdular onu transfer etcek bakalım
Şükür tabi canım bakalım adet olmayi bekliyorum bunu koysun tutmazsa tekrar yaptırırım hakkımızda hayırlısı inşallahCnm hiç öyle düşünme. Senin ki iyi benim iki tane yumurtam çıkmıştı biri iyi biri orta kalite. İkisi de dollendi. Ama tek bebeğe hamileyim doktorlar bana mucize dediler. Benim opum olurken benden daha genç birinde hiç yumurta çıkmamıştı. Rabbime şükret. Bir döllenmiş yumurta yeterli. Ama şansını arttırmak istersen bir kez daha opu yaptır. Rabbim hakkında en hayırlısını versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?