- 20 Nisan 2021
- 17
- 11
- 33
-
- Konu Sahibi TeacherZeyzey
Ya ne güzel yaziyosunuz insallah vardir insallah ben de kan testi sonucunda pozitifmis diye yazarim bosuna üzülmüsüm yazarimAy hayırlı olsun teste göre gebesiniz
Bence boşa uzulmussunuz zatenYa ne güzel yaziyosunuz insallah vardir insallah ben de kan testi sonucunda pozitifmis diye yazarim bosuna üzülmüsüm yazarim
ben :) hadi hayırlı olsunnn :)Merhaba arkadaslar 2 haziranda 5. gun embriyosu transferi oldum. Bugun saat 15.00 da 11. günüm olacak. Doktorumun test tarihine daha 3 gün var. Ben dayanamasim sabah 6 da idrar testi yaptim sonuc 2. cizgi silik. Bu sekilde olupta sonradan pozitif olan var mi lutfen yazarsanız çok memnun olurum
Cok tesekkur ederimben :) hadi hayırlı olsunnn :)
Bende aynı durumdayım inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin var gibi duruyor inşallahhMerhaba arkadaslar 2 haziranda 5. gun embriyosu transferi oldum. Bugun saat 15.00 da 11. günüm olacak. Doktorumun test tarihine daha 3 gün var. Ben dayanamasim sabah 6 da idrar testi yaptim sonuc 2. cizgi silik. Bu sekilde olupta sonradan pozitif olan var mi lutfen yazarsanız çok memnun olurum
Merhaba arkadaslar 2 haziranda 5. gun embriyosu transferi oldum. Bugun saat 15.00 da 11. günüm olacak. Doktorumun test tarihine daha 3 gün var. Ben dayanamasim sabah 6 da idrar testi yaptim sonuc 2. cizgi silik. Bu sekilde olupta sonradan pozitif olan var mi lutfen yazarsanız çok memnun olurum
Bende yarın transfer olacam Allah’ın izniyle çok heyecanlıyım.Rabbim yardımcımız olsunMerhaba arkadaslarpozitiv alan arkadaslar hepinizi tebrik ederim darisi butun bekleyenlerin basina, ben dun transfer oldum. sizler transfer sonrasi neler yaptiniz? hep yattiniz mi yoksa normal yasama gerimi dondunuz
Cuma günü mü oldunuz transfer aynı gün olmuşuzBende yarın transfer olacam Allah’ın izniyle çok heyecanlıyım.Rabbim yardımcımız olsun
Evet cuma günü oldumCuma günü mü oldunuz transfer aynı gün olmuşuz
Benim test tarihi 4 temmuz inşallah güzel sonuçlar alırızEvet cuma günü oldum