- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Kesinlikle öyle heyecan, tedirginlik, acabalar hiç bitmeyecekinsalllahh, her aşama başka bir mutluluk başka bir heyecan. her aşamada insanın aklına yine bişeyler takılıyor :)
kuruntuluyuz işte.
şimdide keseyi görsem rahat edicem. insallah kese görürüm kalp atısını duyarım. ama sanırım 6.haftada kalp atısı olmaz. erkenmi olur bilemedim.
birde acaba 1 tanesimi tuttu 2 side tuttumu :) hep acabalardayım :)))
bir arkadasım 12.günde 800 cıktı kan değeri.
benim 13.gün 796 cıktı.
şimdi 21 temmuzda tek mi ciftmi onuda görürüm insallah :))
bizim aynı tarihlere denk gelmiş, insallah güzel haberleri alır bu mutluluğu paylaşırız. sizin değerde maşallah cok güzel.. insallah bu güzellikler hep devam eder. hakkımızda hayırlısı.Kesinlikle öyle heyecan, tedirginlik, acabalar hiç bitmeyecekbende keseyle kalbi görsem rahat ederim diyeceğim ama sanmıyorum yine edemem kesin çok ileriyi düşünüp stres olmak istemiyorum inşallah hayırlısı olur hakkımızda Bende 6 haftalık gibi olacağım galiba gittiğimde. Hem kese hem kalp için çağırdı inşallah görür ve duyarım Sende görürsün inşallah kuzucumm, bak bende merak ettim acaba ikisi de tutundu mu sana
Bu arada benimde 13. 1014 çıktı değerim. Herkesin aynı olmaz ki bu mümkün değil, bu noktada rakamlara takılma değerin gayet güzel
Teşekkür ederimbizim aynı tarihlere denk gelmiş, insallah güzel haberleri alır bu mutluluğu paylaşırız. sizin değerde maşallah cok güzel.. insallah bu güzellikler hep devam eder. hakkımızda hayırlısı.
Rica ederim gerçekten çok sevindim bu düşünceleriniz için, umutlu olduğunuz için. Tamda bebeğin tutunmak istediği bir ortam, mutlu ve umutlu bir bedenHaklısınız zahmet gibi yorumlamak olmaz ordaki demek istediğimi daha güzel yorumlamışsınız.❤ Bizim annelik serüveni çok önceden başladı ve evet gerçekten de anne olmak kolay değil Oyy tatlı bir kız ne kadar güzel olur, asla cinsiyet seçimi gibi bir düşüncem yok ikisine de ihtiyacım var fakat kız bebek özlemi var ailemizde Allah kız bebek nasip ederse o özlem giderilmiş olur Gerçekten çok çok haklısınız imkanı olmayan hiç deneme şansı olmayan insanlar için duacıyım rabbim bi kapı açsın herkes denesin ve kavuşsun inşallah
O günleri görecek miyim ya nasıl heyecanlı bir durum maşallah sizeallah o mutluluğu yaşamayı nasip etsin insallah. kesinlikle kan testi yaptır.
ben değerlerimi takip ettim. bugün allaha sükür artışı gördük.
21 temmuz da kese görmek icin randevum var. insallah hayırlısıyla görürüm.
O günleri görecek miyim ya nasıl heyecanlı bir durum maşallah size
selam canim, nasil gidiyor hamilelikbizim aynı tarihlere denk gelmiş, insallah güzel haberleri alır bu mutluluğu paylaşırız. sizin değerde maşallah cok güzel.. insallah bu güzellikler hep devam eder. hakkımızda hayırlısı.
Ben 5. Gün öğrendim ama sen sakın test yapma bir arkadaş yaptı ve çıkmayınca çok kötü oldu 5. Gün çok erken ben çıkmasa da üzülmezdim erken olduğunu biliyorum ama herkes aynı düşünmüyor. Bugün 8. Günüm ama yerleşme kanaması olmadı zaten herkeste olan birşey değil ki bu. Zira yerleşme kanaması bile ben artık kan falan görmek istemiyorumsağlıkla ilerleyelim inşallah sende bebeğine kavuşursun❤
Hamilelik, hamile değilmişim gibi gidiyorselam canim, nasil gidiyor hamilelik❤
sen kontrole gittim mi, keseyi gordun mu? Kalp atisini duydun mu? Birde kacinca hafta gittin :)
Ben 21 temmuzda gidecegim daha var
MasallahhHamilelik, hamile değilmişim gibi gidiyorsenin nasıl gidiyor? Diğer sorularının hepsine hayır perşembe günü gideceğim inşallah kuzuumm
Keske azıcık bi hamilelik belirtisi yaşasamda herşeyin yolunda gittiğinin bir işareti olsa diyorum. Bu şekilde çok gerginimMasallahhBende daha gitmedim ya sali gunu randevum benimde, hadi hayirlisi bakalim, 6. Haftasinda kalp duyulacakmi merak ediyorum. Yaz bana lutfen benden once gidiceksin cunku :) bende gittigimde tam 6 haftalik olacak
Hiiç sorun yok kasıtlı yapmış gibi olmayayım vallahi gözümden kaçmış yanıtın, şimdi görüyorum.Dün yazamadım :) Kusura bakma. Benim de kalbimde kız bebek özlemi var Allah da biliyor ya içimdekini kız hissediyorum...
Amin arkadaşım duana kocaman...
sakin güzel güzel günler geçirelim inşallah... 2021de bebişlerimize kavuşalım ❤
Amin arkadaşımHiiç sorun yok kasıtlı yapmış gibi olmayayım vallahi gözümden kaçmış yanıtın, şimdi görüyorum.
Ah rabbim inşallah kalbine göre verir canım benim ❤
Bu yıl biraz kötü başladı olaylar hiç bitmedi ülkede. 2021 güzel bir yıl olsun bebeklerimize kavuşmamızla beraber arkasından hep güzel şeyler yaşayalım inşallah
Ayy cok sevindim, masalllahhhh, saglikla kucagina al insallah.. 1 kesemi goruldu? Ne heyecanli ya simdi kalp atisini duymayi beklee , allah banada nasip etsin insallah. Bende sali gunu gidicem kese gormeye tam 6 haftalik olacak nasip olursa. Rabbim saglikla hamilelik surecini gecirmeni ve kucagina almayi nasip etsin canim.Doktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤
6+5 günlükmüş embriyo transferine göre değil son adete göre hesaplanır dedi doktorum.
Çok küçük diye kalbini dinletmedi sadece gösterdi, 28 temmuzda randevum inşallah o gün dinleyeceğizRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları.
Allah razı olsun darısı başına inşallahhhAyy cok sevindim, masalllahhhh, saglikla kucagina al insallah.. 1 kesemi goruldu? Ne heyecanli ya simdi kalp atisini duymayi beklee , allah banada nasip etsin insallah. Bende sali gunu gidicem kese gormeye tam 6 haftalik olacak nasip olursa. Rabbim saglikla hamilelik surecini gecirmeni ve kucagina almayi nasip etsin canim.
SelammAllah razı olsun darısı başına inşallahhh❤ evet kuzum 1 kese göründü gerçekten çok heyecanlı bi andı salı günü senden de güzel haberler bekliyorum allahın izniyle Rabbim hepimize sağlıklı güzel bir süreç nasip etsin inşallah
Ben 8. Günümde yaptım çıktı çok şükür ama çok pişman oldum ikiye katlanırmı değerim katlanmazmı diye kafayı yiyorsun bi arkadaş tavsiyesi günün gelmeden yapma kardeşim. Bugün 9. Günüm hafif lekelenmem oldu Çok açık pembe renkte inşallah yerleşme kanamasıdır .Bende diyorum bunu kendi kendime sonra kendimi forumda gezerken buluyorum acaba belirtisi olan varmı diye
Bende 7. Günümde erken test yapmayı düşünüyorum.
Ben 8. Günümde yaptım çıktı çok şükür ama çok pişman oldum ikiye katlanırmı değerim katlanmazmı diye kafayı yiyorsun bi arkadaş tavsiyesi günün gelmeden yapma kardeşim. Bugün 9. Günüm hafif lekelenmem oldu Çok açık pembe renkte inşallah yerleşme kanamasıdır .
7. Gün yaptım dediğimi yaptım yanibaya geçti bu mesajımın üstünden şükür pozitifi gördüm. Darısı sana
Amin ç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?