Embriyo transferi sonrasi Yerlesme Kanamasi

Kesinlikle öyle heyecan, tedirginlik, acabalar hiç bitmeyecek bende keseyle kalbi görsem rahat ederim diyeceğim ama sanmıyorum yine edemem kesin çok ileriyi düşünüp stres olmak istemiyorum inşallah hayırlısı olur hakkımızda Bende 6 haftalık gibi olacağım galiba gittiğimde. Hem kese hem kalp için çağırdı inşallah görür ve duyarım Sende görürsün inşallah kuzucumm, bak bende merak ettim acaba ikisi de tutundu mu sana
Bu arada benimde 13. 1014 çıktı değerim. Herkesin aynı olmaz ki bu mümkün değil, bu noktada rakamlara takılma değerin gayet güzel

bizim aynı tarihlere denk gelmiş, insallah güzel haberleri alır bu mutluluğu paylaşırız. sizin değerde maşallah cok güzel.. insallah bu güzellikler hep devam eder. hakkımızda hayırlısı.

bizim aynı tarihlere denk gelmiş, insallah güzel haberleri alır bu mutluluğu paylaşırız. sizin değerde maşallah cok güzel.. insallah bu güzellikler hep devam eder. hakkımızda hayırlısı.
Teşekkür ederim Evet evett aşağı yukarı aynı Bu internet hesabı yanıltabilir, keseyi falan görünce haftasını net hesaplar doktorumuz. Çok heyecanlıyım günler geçmiyor inşallah güzel haberler paylaşmaya devam ederiz kuzum

Dün yazamadım :) Kusura bakma. Benim de kalbimde kız bebek özlemi var Allah da biliyor ya içimdekini kız hissediyorum...
Amin arkadaşım duana kocaman...
sakin güzel güzel günler geçirelim inşallah... 2021de bebişlerimize kavuşalım

O günleri görecek miyim ya nasıl heyecanlı bir durum maşallah size

O günleri görecek miyim ya nasıl heyecanlı bir durum maşallah size
selam canim, nasil gidiyor hamilelik
sen kontrole gittim mi, keseyi gordun mu? Kalp atisini duydun mu? Birde kacinca hafta gittin :)
Ben 21 temmuzda gidecegim daha var

sen kontrole gittim mi, keseyi gordun mu? Kalp atisini duydun mu? Birde kacinca hafta gittin :)

Hamilelik, hamile değilmişim gibi gidiyor senin nasıl gidiyor? Diğer sorularının hepsine hayır perşembe günü gideceğim inşallah kuzuumm

Hamilelik, hamile değilmişim gibi gidiyor senin nasıl gidiyor? Diğer sorularının hepsine hayır perşembe günü gideceğim inşallah kuzuumm
Masallahh Bende daha gitmedim ya sali gunu randevum benimde, hadi hayirlisi bakalim, 6. Haftasinda kalp duyulacakmi merak ediyorum. Yaz bana lutfen benden once gidiceksin cunku :) bende gittigimde tam 6 haftalik olacak

Masallahh Bende daha gitmedim ya sali gunu randevum benimde, hadi hayirlisi bakalim, 6. Haftasinda kalp duyulacakmi merak ediyorum. Yaz bana lutfen benden once gidiceksin cunku :) bende gittigimde tam 6 haftalik olacak
Keske azıcık bi hamilelik belirtisi yaşasamda herşeyin yolunda gittiğinin bir işareti olsa diyorum. Bu şekilde çok gerginim inşallah kese görünür ve kalp duyulur hayırlısı ile. Tabii ki haber veririm kuzum

Hiiç sorun yok kasıtlı yapmış gibi olmayayım vallahi gözümden kaçmış yanıtın, şimdi görüyorum.
Ah rabbim inşallah kalbine göre verir canım benim ❤
Bu yıl biraz kötü başladı olaylar hiç bitmedi ülkede. 2021 güzel bir yıl olsun bebeklerimize kavuşmamızla beraber arkasından hep güzel şeyler yaşayalım inşallah

Amin arkadaşım

Doktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.
6+5 günlükmüş embriyo transferine göre değil son adete göre hesaplanır dedi doktorum.
Çok küçük diye kalbini dinletmedi sadece gösterdi, 28 temmuzda randevum inşallah o gün dinleyeceğiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları.

Ayy cok sevindim, masalllahhhh, saglikla kucagina al insallah.. 1 kesemi goruldu? Ne heyecanli ya simdi kalp atisini duymayi beklee , allah banada nasip etsin insallah. Bende sali gunu gidicem kese gormeye tam 6 haftalik olacak nasip olursa. Rabbim saglikla hamilelik surecini gecirmeni ve kucagina almayi nasip etsin canim.

Allah razı olsun darısı başına inşallahhh❤ evet kuzum 1 kese göründü gerçekten çok heyecanlı bi andı salı günü senden de güzel haberler bekliyorum allahın izniyle Rabbim hepimize sağlıklı güzel bir süreç nasip etsin inşallah

Selamm
Bugun kontrolum vardi 2 embriyo transferdi biliyorsun, teki tutmus cok sukur gorduk keseyide

Bende diyorum bunu kendi kendime sonra kendimi forumda gezerken buluyorum acaba belirtisi olan varmı diye

Bende 7. Günümde erken test yapmayı düşünüyorum.
Ben 8. Günümde yaptım çıktı çok şükür ama çok pişman oldum ikiye katlanırmı değerim katlanmazmı diye kafayı yiyorsun bi arkadaş tavsiyesi günün gelmeden yapma kardeşim. Bugün 9. Günüm hafif lekelenmem oldu Çok açık pembe renkte inşallah yerleşme kanamasıdır .

7. Gün yaptım dediğimi yaptım yani baya geçti bu mesajımın üstünden şükür pozitifi gördüm. Darısı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…