- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Transferden sonra 5. Gün 22, 7. Gün 70, 13. Gün 1014 çıktı kuzumSenin kan deger sonuclarin ne cikmisti?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferden sonra 5. Gün 22, 7. Gün 70, 13. Gün 1014 çıktı kuzumSenin kan deger sonuclarin ne cikmisti?
Guzel artmis masallahTransferden sonra 5. Gün 22, 7. Gün 70, 13. Gün 1014 çıktı kuzum![]()
Sonuç için arkadaşlar bilgilendirir sanırım ama tebrik ederim :)Merhaba hanimlar,
daha once yazmistim size yerlesme kanamasi olmadi vs. Diye, bosuna endise etmisim cunku bende henuz olmadi. Ve 9.gun pozitifi gordum.
FAKATTT
İlk Tup bebek tedavim
22 haziran : yumurtam toplandi
27 haziran : transferim yapildi (5.gun blastokist)
6 temmuz ilk kan testim : 221,64 cikti
8 temmuz kan testim : 376,50 cikti
bunu tup bebek hastanesine bildirdim,
Ayrica kadin dogum uzmanima bildirdim.
kadin dogum uzmanim; guzel yukseliyor, cok iyi dedi.
Tup bebek hastanesinden aradiklarinda ; % 100 artis olmamis sinirin ustundesin 10 temmuzda yine kan testi yaptir sonucu bildir dedi.
Hesabima gore % 70 artis olmus.
hanimlar size soruyorum asagida yazdiklarimin etkisi olur mu?
1- farkli hastanede yaptirdim.
2- ilk testi saat 12 ye dogru , ikinci testi sabah 9 a dogru verdim. Arasinda 2-2,5 saat oynuyor,
nasil yorumlarsiniz hanimlar![]()
Selamlar Derya :)Selam canim, kacinci gun embriyosu?
Ben 9. Gun ogrendim pozitif oldugunu. Erken test yapmamani oneririm.
Uyku hali oluyormus sanirim normal, bende baslarda belirti olmadi son 6-7-8.gunlerde tam yumurtalik kisimlarin sanciliyordu ara ara,
Cok sagolSonuç için arkadaşlar bilgilendirir sanırım ama tebrik ederim :)
8.gun cikar, pazartesi yaptirirsin, ben erken test yapmayi hic dusunmedim cunku cikmazsa erken uzulmek istemedim, ben kan testi ile yaptim. Ama dedigin gibi bekleme suresi cok zor geciyor allah yardimcin olsunSelamlar Derya :)
5. gün embriyosu. Normalde erken test yaptırma diyorlar fakat ben erken test sayesinde kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim.
Kan testi mi yaptırmıştın, idrar testiyle mi öğrendin?
Pazartesi yaptırsam, 8. gün oluyor.
İnan ki günler geçmiyor, zaten sürekli uyumaktan da sıkıldım![]()
En az %60 beklenir seninde fazlası artmış yarın daha da çok artacak inşallahGuzel artmis masallah
Benim %70 oranlar arttigi icin yarin 3.kan testini yapacagim
SelamlarrSelamlar herkesebenim de transferimin 4. Günü. Transfer olduğum günden beri uykudan gözümü açamıyorum. Bel ağrısı, sırt ağrısı cabası.
Bunlar normal mi? 3. Transferim bu benim. İlk deva böyle şeyler oluyor.
İlk ne zaman test yaptırabilirim acaba?
Uzun olur mu :) çok hoşuma gitti verdiğiniz cevapSelamlarrTransferin hayırlı olsun inşallah pozitif sonucunu da bizimle paylaşırsın sevincine ortak oluruz
Uyku bende de oluyordu bu ara azaldı biraz. Ben belirti yaşamadım ilaçların yan etkileri oluştu gebelik belirtisi ile aynıydı ama ilaçlardan olduğunu biliyorum.
Eğer ki erken test yapıp negatif çıkınca erken olduğunun bilincinde olacaksan kendini salmayacaksan yap ama bunun bilincinde değilsen lütfen yapmabiliyorum beklemek zor fakat bazı arkadaşlar erken yapıyor çıkmayınca kendini mahvediyor halbuki bebek var ama strese sokuyor kendini, böyle olaylar çok okudum.
Bende ne kadar doğru bulmasamda beklemeyi bilmeyenler kervanındanım. 5. Gün evde kaset test buldum eski günlerden kalmış bi yapıvereyim zaten çıkmaz çok erken dedim. Çıkarsa sürpriz olur dedim. Çıktı, şok oldum. Allah varya negatif olsaydı hiç üzülmezdim erken olduğunu bile bile yaptım o testi. Beta hcg herkeste aynı oranda kana ve idrara karışmıyor bende 5. Gün cıktı sende 6. Yada 7. Günde veya daha sonra çıkacak hiç bilemeyizerken test istiyorsan bence 8. Gün iyidir diye düşünüyorum
Biraz uzun oldu kusura bakma erken test yapıp olumsuz gören kimsenin üzülmesini istemiyorum, güzel haberlerini bekliyorum inşallah bebeğin seninledir
![]()
Ben de yaptırırsam kan testi yapacağım idrar testine güvenmiyorum. Biz sabırsızız aslında :) İnsanlar bu dönemleri geçirip bebeklerini kucaklarına aldıkları ve sonrasında bu dönemlerin bile geçip kocaman çocuk olduklarında ne kadar az paylaşım yaptığını görüyorum da, zaman çabuk geçiyor. Sadece biz insanoğlu sabırsızız.8.gun cikar, pazartesi yaptirirsin, ben erken test yapmayi hic dusunmedim cunku cikmazsa erken uzulmek istemedim, ben kan testi ile yaptim. Ama dedigin gibi bekleme suresi cok zor geciyor allah yardimcin olsun
Rica ederim ne demek, sonuç gününüzü iple çekiyorumUzun olur mu :) çok hoşuma gitti verdiğiniz cevapçok teşekkür ederim Allah razı olsun
sonucumu sizinle elbette paylaşacağım.
açıkçası ben etkilenmem, yani sonuçta asıl sonuç 16sındaki olduğu için kendimi o yönde olumladım. Dediğin gibi kendimi strese sokup bebeğimi üzmek istemiyorum, biliyorum o benimle artık.
Çok güzel bir opu, ve sonrasında transfer dönemi yaşadım ve yaşıyorum. Tek beni yoran şey, ilaçların yan etkisi. Uykudan kafamı kaldıramıyorum.
Çok teşekkür ederim sizin de enerjiniz bana çok iyi geldi. Bu yaşadığımıza zahmet denemez, ufak tefek özveriler diyelim. Anne olmak kolay değil diyorum eşime hep :) Doğunca kızına anlatacakmış emeklerimiRica ederim ne demek, sonuç gününüzü iple çekiyorumhem sizin için heyecanlandım hem kendim için, nasipse o gün biz de kese görüp kalp duyacağız.
İşin aslı yazılarınızdan bilinçli biri olduğunuz enerjisi geçti bana o yüzden erken test yapın dedim 8. Gün iyidir dedim. Yoksa herkese tavsiye etmem erken yapın diye, belli durumun farkındasınız.
Süreciniz çok güzel geçmiş sonu da öyle olacak inşallah. Zahmet olmadan rahmet olmaz demişler ilaçlar gerçekten yoruyor inşallah yorduğuna değer
![]()
Rica ederim gerçekten çok sevindim bu düşünceleriniz için, umutlu olduğunuz için. Tamda bebeğin tutunmak istediği bir ortam, mutlu ve umutlu bir bedenÇok teşekkür ederim sizin de enerjiniz bana çok iyi geldi. Bu yaşadığımıza zahmet denemez, ufak tefek özveriler diyelim. Anne olmak kolay değil diyorum eşime hep :) Doğunca kızına anlatacakmış emeklerimi
Allah'a şükür imkanımız ve durumumuz var da yaptırabildik, ilaçlar da artık tuzu biberi diyelim. Seneye bu zaman yaşadıklarımıza gülelim inşallah.
Sizinle haftaya güzel haberler paylaşacağız tam da bu zamanlarda :)
cok sükür canım arttı sonunda :) 21 temmuzda keseyi görmek icin gideceğim. insallahhhhEn az %60 beklenir seninde fazlası artmış yarın daha da çok artacak inşallahhaber ver lütfen
![]()
daha cok yeni canim kendini moralini bozup uzme 9 ay boyunca zaten stres icinde olacaksin..her ay farklj duygular heray baska baska tatlii telassslar.Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin..
allah o mutluluğu yaşamayı nasip etsin insallah. kesinlikle kan testi yaptır.Ben de yaptırırsam kan testi yapacağım idrar testine güvenmiyorum. Biz sabırsızız aslında :) İnsanlar bu dönemleri geçirip bebeklerini kucaklarına aldıkları ve sonrasında bu dönemlerin bile geçip kocaman çocuk olduklarında ne kadar az paylaşım yaptığını görüyorum da, zaman çabuk geçiyor. Sadece biz insanoğlu sabırsızız.amin inşallah cümlemizin
![]()
İnan bana bir gram şüphem yoktu, artacağına emin gibiydimcok sükür canım arttı sonunda :) 21 temmuzda keseyi görmek icin gideceğim. insallahhhh
6 temmuz sonucum : 221,64
8 temmuz sonucum : 376,50
10 temmuz sonucum : 793.10
insalllahh, her aşama başka bir mutluluk başka bir heyecan. her aşamada insanın aklına yine bişeyler takılıyor :)İnan bana bir gram şüphem yoktu, artacağına emin gibiydimÇok şükür kuzum sağlıkla ilerlesin, keseyi gördüğün günde gelir inşallah ❤
![]()
arkadasın 800 cıktı ve ikiz hamile maşallahhinsalllahh, her aşama başka bir mutluluk başka bir heyecan. her aşamada insanın aklına yine bişeyler takılıyor :)
kuruntuluyuz işte.
şimdide keseyi görsem rahat edicem. insallah kese görürüm kalp atısını duyarım. ama sanırım 6.haftada kalp atısı olmaz. erkenmi olur bilemedim.
birde acaba 1 tanesimi tuttu 2 side tuttumu :) hep acabalardayım :)))
bir arkadasım 12.günde 800 cıktı kan değeri.
benim 13.gün 796 cıktı.
şimdi 21 temmuzda tek mi ciftmi onuda görürüm insallah :))