- 17 Kasım 2022
- 88
- 37
- 8
- 28
- Konu Sahibi surmelikedi
-
Ben de 7. Günü bakarım galiba dayanamıyorum:)3.gun dondurulmuş embriyo transferimin birinde 7.gun diğerinde 8.gun çok düşük değerlerle öğrendim
Sonradan arttı mı peki? Hamile misiniz?5.gün embriyo transferinde 5.gün idrarda silik çizgi görünce kan verdim 6.14 çıktı 3 ve 4.günlerde silik çizgiyi görememiştim.
8.gün 61Sonradan arttı mı peki? Hamile misiniz?
7. Gün 51.32 değeri nasıl sizce bu 3. Transferim8.gün 61
10.gün 150
12.gün 454
Kalp atışını da dinledik 6+5 olduk
Ayy maşallah. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah:)8.gün 61
10.gün 150
12.gün 454
Kalp atışını da dinledik 6+5 olduk
Benim de öyle. 4. Günüm ama dayanamıyorumBenimde bugün 5. Günüm. Geçmek bilmiyor zamanlar..
Maşallah. İnşallah düzenli artar kucağına da alırsın bebişinii :)Bende 9 gün erken gebelik testi çok silikle öğrendim
11 gün 36 çıktı
14 günü 74 çıktı cumartesi
16 .gün olacak bakkalım o ne çıkacak 6.gun dondurulmuş tarasfer geç tutundu benim Minişim
Merhaba ben 7ci gun 92 degeriyle ogrenmişdim. 5 gün embriyosuyduBen de 7. Günü bakarım galiba dayanamıyorum:)
Bakarsan bana da söyle ben en azından 10. Güne kadar beklerim gibi geliyorBen de 7. Günü bakarım galiba dayanamıyorum:)
hahah cesaretimi toplarsam bakar söylerim :)Bakarsan bana da söyle ben en azından 10. Güne kadar beklerim gibi geliyor
Hayırlı olsunnnMerhaba ben 7ci gun 92 degeriyle ogrenmişdim. 5 gün embriyosuydu
İnşallah canımMaşallah. İnşallah düzenli artar kucağına da alırsın bebişinii :)
Merhaba test yaptınız mı bugün benimde transferimin 5. GünüBenim de öyle. 4. Günüm ama dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?