- 17 Kasım 2022
- 88
- 37
- 8
- 28
- Konu Sahibi surmelikedi
Yarın 7. Günüm. Test yapmayı düşünüyorum:)Merhaba test yaptınız mı bugün benimde transferimin 5. Günü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın 7. Günüm. Test yapmayı düşünüyorum:)Merhaba test yaptınız mı bugün benimde transferimin 5. Günü
Yaptın mı canım ?Yarın 7. Günüm. Test yapmayı düşünüyorum:)
Yok yarın yapıcam. Akşama çıkar bence sonucu :)Yaptın mı canım ?
Öyle uyutmayacak kadar yok belirtimBenim ilk transferimde bel ağrılarım bu kadar şiddetli değildi. Bu sefer uyutmuyor ve bacaklarımda ağrıyor. Siz de var mı böyle belirtiler?
Ay hayırlı olsun bayağı erken öğrenmişsiniz :)) İnşallah ben de yarın güzel haberler alırımMerhaba.5.gün dondurulmuş embriyo transferi sonrası 5.gün silik çizgi gördüm 6 güm 59.4 cıktı![]()
Kaçıncı günü sizinÖyle uyutmayacak kadar yok belirtim
Bugün 7. GünümKaçıncı günü sizin
Gününde mi vermeyi düşünüyorsunuz halaBugün 7. Günüm
Evet canımGününde mi vermeyi düşünüyorsunuz hala
Benim hiç ağrım yok şuna bu normal mi ? 5. Gün embriyosu 5A kalite 4. Günüm.Öyle uyutmayacak kadar yok belirtim
Ne oldu sonuç merak ettimBenimde bugün 5. Günüm. Geçmek bilmiyor zamanlar..
8 haftalık olacağız yarın hamileyim şükürNe oldu sonuç merak ettim
Çok sevindim inanın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah8 haftalık olacağız yarın hamileyim şükür![]()
8 haftalık olacağız yarın hamileyim şükür
8 haftalık olacağız yarın hamileyim şükür![]()
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok sevindim inanın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah